• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

Ben en son 25 haziranda gitmiştim 5+3 falan demisti doktor ve 1 ay sonra bana gel dedi..bu hafta pazartesi kalp atışları için ultrason gittim hafiften duyuldu ama ciliz daha çok küçük dedi doktor..bu yuzden de 1 ay sonra gidip tam kaç haftalık olduğumu hem de artık kalp atışlarını bangır bangır duyarız diyorum..

Kanamam yok rahim içinde de kanamam olmadığını söyledi doktor.. Ara ara mide bulantim oluyor..tuzlu bir şey yiyince geciyor..

Hayırlısı bakalim

kızlar gecen gun cok kanamam oldu gece ve hastaneye gıttık cok korktum ılk gebelıgım olduğu ıcın Allaha cok sukur mınıgım ıyı kalbını bıle duyduk :)
dusuk rıskı varmış zaten progestan kullanıyordum dozunu artırdı
bırde testlerı yaptırmıştım tsh cok yüksek cıktı onun ıcınde ılac kullanıyorum
bırde doktor TORCH testi eksik dedi
özel hastaneye gıdıyorum da testlerı hep devlette yaptırdım.özelde cok pahalıydı test. şimdi devlet hastanesine direk gidip doktora torch testi yaptırmak ıstıyorum desem yaparlar mı ki
bazen zıt doktorlar oluyor yapmam fln derse :/
haftaya kdr yaptırıp goturmm lazım

Bugün kalp atışlarını izledik ama dinletmedi :KK43: cok belim agriyo dedim, düşük tehdidin var yat dedi, ama ilaç vermiyorum dedi. Kanamam falan yok progestan kullansam mı bilemefim haftaya başka doktora gidicem Insallah.

Bugün kalp atışlarını izledik ama dinletmedi :KK43: cok belim agriyo dedim, düşük tehdidin var yat dedi, ama ilaç vermiyorum dedi. Kanamam falan yok progestan kullansam mı bilemefim haftaya başka doktora gidicem Insallah.
Tedbir amacli kullan cnm bnm hikayemde düsükler oldugu icin tedbir amacli progestan verdi dr cok sükür su an yok

Merhaba hanım,

ben henüz dr gitmedim haftaya çarşamba gidicem. sizce vitamin fln alıp kullanmalımıyım en basiti f.asit

Merhaba hanım,

ben henüz dr gitmedim haftaya çarşamba gidicem. sizce vitamin fln alıp kullanmalımıyım en basiti f.asit
Slm cnm folik aside basla ben ögrenir ögrenmez basladim randevunu 6. haftaya getir kese kalb atisi hepsini görürsün

Slm cnm folik aside basla ben ögrenir ögrenmez basladim randevunu 6. haftaya getir kese kalb atisi hepsini görürsün

Dayanamadım Dr gittm normal olarak kese gorunmedi. Folik asite yarın baslicam. Dr haftaya gel dedi ama ben 2 hafta sonra gideyim diyorum

Dayanamadım Dr gittm normal olarak kese gorunmedi. Folik asite yarın baslicam. Dr haftaya gel dedi ama ben 2 hafta sonra gideyim diyorum
Canim peki kan verdinmi ona göre kac haftalik oldugunu bilirsin ihmal etme basla haftaya keseyi görürsün

kızlar gecen gun cok kanamam oldu gece ve hastaneye gıttık cok korktum ılk gebelıgım olduğu ıcın Allaha cok sukur mınıgım ıyı kalbını bıle duyduk :)
dusuk rıskı varmış zaten progestan kullanıyordum dozunu artırdı
bırde testlerı yaptırmıştım tsh cok yüksek cıktı onun ıcınde ılac kullanıyorum
bırde doktor TORCH testi eksik dedi
özel hastaneye gıdıyorum da testlerı hep devlette yaptırdım.özelde cok pahalıydı test. şimdi devlet hastanesine direk gidip doktora torch testi yaptırmak ıstıyorum desem yaparlar mı ki
bazen zıt doktorlar oluyor yapmam fln derse :/
haftaya kdr yaptırıp goturmm lazım
Anneler bu konuda bilgili olan yok mu :(

Anneler bu konuda bilgili olan yok mu :KK43:
Canım merhaba...evet doktor tersleyebilir.bu tip konularda sanki işlerini öğretiyormuşuz gibi hissediyorlar.senin yerinde olsam bu ihtimali Göze alarak giderim.ancak direk testi istiyorum demem.önce gebelik hikayeni yani kanama vs gibi şeyler atlattığını hangi iğneyi ya da ilacı kullandığını anlat derim.elinde de test sonuçların ve reçetelerin olsun bunlara ait.bu yaklaşım doktora,ilgilenmesi için onu seçtiğini hissettirir.sonra testin gerekli olduğunu söylediğini söyle hatta "sizce de yaptırmalımıyım? "DiyebilirsinO zaten hikayeni bileceğinden yapılsa iyi olur deyip yönlendirir.
Bu tip doktorlar pimpirikli hastaları sevmiyor,ondan yardım istediğini hissettir ona...

Back