- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy demee yaaa canım nasıl istiyor var yaaaa..Kizlar baklavalar hazir mi![]()
Ne mutlu bayram telasini hala yasanyalara yaşatanlara..Herkes bayram telaşında sanırsamkimsecikler yokk
![]()
Ay ödüm koptu sağol canım.ya hep aklımdan geçiyor ama evdir eşyadır nasıl halletcez düzgün bir ter bulup taşısak eşyaları diye araştırırken uçup gidiyor.bi de tabii çook unutkanımbugün eşim dedi aşısını unutmadık dimi hepsi tamdı.deyince ben dedim aha rota??? Şimdi hatırlattı diye anlatır anasına.of ya..
sessizyazar bayramdan sonra yaptıracağım artık canım bu arada...bugün Dr yoktu.hoş o da hatırlatırdı belki girseydik.gerçi yeniyiz burda.sorun olmaz herhalde o kadar günü diye düşünüyorum...
canım bugün lansinoh aldım kızım hemen aldı hem de tutup kendine çekti ahhasevdi anlayacağın rahatladım ben de..eşinle beraber aldık eğer kız sevmeseydi bi de rezil olacaktım dırdır işitecektim
![]()
Kizlar baklavalar hazir mi![]()
içini rahat tut canım genede besin alıyor mamayi Yemesede. Boyu falan uzuyor ama kg almıyor ise sorun etme bence. benim bebisde benim tartıma göre çok az kg almış gibi tartı bozuk da olabilir bilmiyorum 5 aylık kontrolumuzde öğrenecez bakalım. Mide gurultusu eski şikayetlerde geçti diyorsun oh ne güzel bunlara odaklan güzelimİçim bebisin su anki haline gore çok rahat hatta bu mamayi icmiyor ya üzülüyorum.
az kaldı randevumuza skalim. Disimizi. Belli olur inşallah herşey
o zaman hiç korkma sen canım bebisinin kulakları da düzelir zamanla. her gece sabaha kadar takıyor musun peki bandı? erkek çocukları anneye çekermis öyle bi yazı okumuştum seninki babaci:) benimkide ilk doğdugünda bendi şimdi sanki babaya kayıyor gibi bi kaç aya kime benzediği netlesır. ayak parmaklarında ben kazanmışim babaya cekmemis:) baş parmak en uzun ise erkek hükmeder derler baş parmağın yanındaki parmak en uzun ise karısının sözünden çıkmaz derler size uyuyor mu bu:)Sordum tabi sormazmıyım merak ediyordum :) eşimin şimdi normal ama küçükken baya kepçeymiş :) büyüdükçe şekil alıyor demek ki. Çocuk hiç mi bana benzemez ya babasının kopyasıbabasının ayak baş parmağının yanındaki parmak daha uzun oğlunun da aynı parmaklara kadar babaya benzemiş
![]()
içini rahat tut canım genede besin alıyor mamayi Yemesede. Boyu falan uzuyor ama kg almıyor ise sorun etme bence. benim bebisde benim tartıma göre çok az kg almış gibi tartı bozuk da olabilir bilmiyorum 5 aylık kontrolumuzde öğrenecez bakalım. Mide gurultusu eski şikayetlerde geçti diyorsun oh ne güzel bunlara odaklan güzelim
Bizimki koltuktan dusmustu cok korktu agladi haliyle ah yavrum unutamam o ani ama Masallahi var birsey olmadi, senin benegede olmamistir annesi bak kac gun gectiSeninkide mi yatakdan dustucok kotu hissediyo insan zaten dusmedenn once cook uykusu vardi rahatlasin die emzirince uyudu 10 dk falan sonra bizle oynadi baya tepkileri normaldi.. ama asiri korktum
Ben Bilgenin tarafını tutuyorum hatun yormuyor kendini gökçeyi izliyor deneme yanılma yapıyor . sonra hop bi bakacan bilge bi seferde yapmış:)bilge.de tık yok da gökçe az önce emekleyerek bi kaç adım attı gökçe çok bilinçli hareket ediyor hedefe cok çabuk uzanıp eline geçiriyor. bilgenin elinden alıyor oyuncakları
Bizde aileler yok ya ben cikolata seker aldim :)) babamizda calisiyor yarin guzel bir yemek yapicam tamamdirHerkes bayram telaşında sanırsamkimsecikler yokk
![]()
inan boy Uzamasi kg alımından daha zor bi şey vücud için tüm kemikler uzuyor bu da besinsiz gerçeklesmez boyu da iyi maşallah . kgniz kaçtı son? sağol canım insallah ki meyvede başlamıştım daha çok kg alır diye düşünmüştüm neyse bayramdan sonra görecez:)Boyumuz uzamıştı. 64 cm olmustuk.
İcim.daha rahat canım aynen. İnşallah seni tartı bozuktur.. Bebisin kilo.alımı iyi olmstur
Ay hiç duymadım öyle birşeyo zaman hiç korkma sen canım bebisinin kulakları da düzelir zamanla. her gece sabaha kadar takıyor musun peki bandı? erkek çocukları anneye çekermis öyle bi yazı okumuştum seninki babaci:) benimkide ilk doğdugünda bendi şimdi sanki babaya kayıyor gibi bi kaç aya kime benzediği netlesır. ayak parmaklarında ben kazanmışim babaya cekmemis:) baş parmak en uzun ise erkek hükmeder derler baş parmağın yanındaki parmak en uzun ise karısının sözünden çıkmaz derler size uyuyor mu bu:)
hazır hazır kendi ellerimle açtım bi de yaprak sarip su böreği yaptım malum ailemiz bayaaa genişKizlar baklavalar hazir mi![]()
bilge de dönmesine dönüyor ama hatun yormuyor kendini. ne gerek var acelem ne büyüyünce nasılsa yorulcam bari simdi yatiyim diyor akıllı kuzum benimBen Bilgenin tarafını tutuyorum hatun yormuyor kendini gökçeyi izliyor deneme yanılma yapıyor . sonra hop bi bakacan bilge bi seferde yapmış:)
Bizde aileler yok ya ben cikolata seker aldim :)) babamizda calisiyor yarin guzel bir yemek yapicam tamamdir![]()
Ayyy evet harika olurdu bizde evdeyiz bir bakici ablamiza gideriz el opmeye ogrensin oglumda agac yasken egilir :)))Sen bana gel ben sana geleyim :))) ahh yakın olsaydı. Bizim de gurbet... Baba çalışıyor... Sonuç ana oğul evde...
Ayyy evet harika olurdu bizde evdeyiz bir bakici ablamiza gideriz el opmeye ogrensin oglumda agac yasken egilir :)))
İnşallah İlerde bizim yavrularımızda azda olsa yaşar..Ne mutlu bayram telasini hala yasanyalara yaşatanlara..
Oğlanda şeker toplamaya gider :)) ayy Allahım yerim yaa onlar zaten bizim bayram şekerimizBizde aileler yok ya ben cikolata seker aldim :)) babamizda calisiyor yarin guzel bir yemek yapicam tamamdir![]()
en güzelinden bi Maşallah gelsin sana. Bu emoji sensin bakkhazır hazır kendi ellerimle açtım bi de yaprak sarip su böreği yaptım malum ailemiz bayaaa geniş![]()