• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Bunu kullanıyorum canım. Şimdi gordum msji. Renas i uyuttum. İciriyordum mamasını cekiverdim bende fotosunu
Sağol canım benim :) yarı uykuluyken biberon verdim çekti biraz mamanin tadını alınca bastı yaygarayı acaba mamayi mi beğenmiyor kafamda deli sorular.. Bu saat oldu anca uyudu :(

Benim kızım 3yaşında.bebekken almadı biberon.ben su silikon üçlü su içme buber onları varya yassı uçlu ondan aldım.onu ağzına aldığında her Isırmaya içinden sut geliyor.damlamadıgi için akmıyor.diğerlerini almazsa aklında alternatif olsun
Inanirmisin onu da denedim canım dişini kasiyip bıraktı :işsiz:

o zaman hiç korkma sen canım bebisinin kulakları da düzelir zamanla. her gece sabaha kadar takıyor musun peki bandı? erkek çocukları anneye çekermis öyle bi yazı okumuştum seninki babaci:) benimkide ilk doğdugünda bendi şimdi sanki babaya kayıyor gibi bi kaç aya kime benzediği netlesır. ayak parmaklarında ben kazanmışim babaya cekmemis:) baş parmak en uzun ise erkek hükmeder derler baş parmağın yanındaki parmak en uzun ise karısının sözünden çıkmaz derler size uyuyor mu bu:)
Canım kusura bakma.. Kimin ayağına bakicaz şimdik biz ,:) kocanın mi.. Oğlusun mu .. İkisine demi yoksa.. İlk defa duydum bu dediğini :)

Sağol canım benim :) yarı uykuluyken biberon verdim çekti biraz mamanin tadını alınca bastı yaygarayı acaba mamayi mi beğenmiyor kafamda deli sorular.. Bu saat oldu anca uyudu :KK43:

Inanirmisin onu da denedim canım dişini kasiyip bıraktı :işsiz:
Bizim kide yeni uyudu. Artık babamla salladik..
Olabilir canım. Mamadan da . ne kullanıyorsun

canım bugün lansinoh aldım kızım hemen aldı hem de tutup kendine çekti ahha:halay:sevdi anlayacağın rahatladım ben de..eşinle beraber aldık eğer kız sevmeseydi bi de rezil olacaktım dırdır işitecektim:KK48:
canım çok sevindim demekki keramet lansinohda ben 3 ay uğraştım biberona alışsın diye aventin anne göğsü benzeri olanını bile almamıştı sen sütmü vereceksin mamamı

inan boy Uzamasi kg alımından daha zor bi şey vücud için tüm kemikler uzuyor bu da besinsiz gerçeklesmez boyu da iyi maşallah . kgniz kaçtı son? sağol canım insallah ki meyvede başlamıştım daha çok kg alır diye düşünmüştüm neyse bayramdan sonra görecez:)
Geçenlerde Dr.a gittik. 6 kilo anca ya var ya yoktu canım. 3.7oo doğdu.
Evet. Boyunun uzaması iyi su anda.
Meyve bende veriyorum canım. Nektarı sevmedi şeftali sevdi.. Karpuz ve armutda sevdi. Biberon dan daha istekli kasiga

Ayyyhh bende yemiştim ama kötüydü ya biraz evde bekletmek gerekiyormuş.
Birde bizim kuzen muz ile karıştırıyordu öyle güzel oluyormuş :KK66:

Canım bazalı yatak gibi yüksek yerlerden başı üzerine düşerse 6 saat kadar uyutmayıp takip etmek gerekiyormuş. Seninki uyandımı nasıl şimdi?
Benim büyük oğlan küçükken kafa üstü düşmüştü yataktan 6 aylıktı.. doktoru aradığımda yüksekten düştüğü için uyutmadan beklememi söyledi. Şükür birşey olmadı.
Bu minişi de düşürdük ama yere yakın koltuktan yavaşça inmiş. Eşim görmüş ama yakalayamamış.
Oluyor böyle kazalar maalesef. Allah daha kötüsünü göstermesin.
Amim canim benimde buyuk dusmustu ama 8 aylik falandi ustu kalindin baya.. bu daha 4.5 aylik cok kucuk die cok korktum .uykusi vardi zatenn emince daldi hemen..Yalniz isterse insanim 10 cocugu olsun tecrubeli ol yine ayni endise ay bisey olmusmudur.Allahim hepsini korusun ins

Bizim kide yeni uyudu. Artık babamla salladik..
Olabilir canım. Mamadan da . ne kullanıyorsun
Golden goat aptamil ve hipp denedim ucude çöpe gitti.. Neyse ek gıdaya geçiyoruz bari ben ona yoğunluk vereyim.. Bunun mama falan içeceği yok biberonla:63:

Geçenlerde Dr.a gittik. 6 kilo anca ya var ya yoktu canım. 3.7oo doğdu.
Evet. Boyunun uzaması iyi su anda.
Meyve bende veriyorum canım. Nektarı sevmedi şeftali sevdi.. Karpuz ve armutda sevdi. Biberon dan daha istekli kasiga
meyvenin suyunu mu veriyorsun canım ben bugün ilk kez iki çay kaşığı kadar kiraz suyu verdim sen kaç kaşık veriyorsun

Cnm uzulme oluyor öyle kazalar Allah koruyor.neyseki yuzu koyun dusmus yavrucak.düştükten sonra siddetli kusarsa tehlikedr kafaya darbe almis demktr.ama bi dr demisti ki bebek ve çocuklarin kafatası buyuklernkinden saglam.bu da surekli düşme ihtimali olan minikler için Rabbimin bir yaradilis mucizesi..
Op kokla bol bol saril unutur annesi.
Artık daha hareketliler bizde daha temkinli oluruz

Aynen oyle zaten kendileri basli basina mucize cok sukur.. ama sanki bu dusmeler ilerde sorun cikarir die cok korkuyo insan .. Allah korusun o korkuyla dil gelisimi vs herseyi etkilrnir saniyo
gerci doktorumuzla gorustum cook buyuk darbelerde kanama olursa problem dedi bu dusmeler de bisey olmaz dedi ama insan ister istemez kuruntu yapiyo

Golden goat aptamil ve hipp denedim ucude çöpe gitti.. Neyse ek gıdaya geçiyoruz bari ben ona yoğunluk vereyim.. Bunun mama falan içeceği yok biberonla:63:
canım lansinoh aldınmı hem acele etme hemen almıyorlar mamayı ben çok uğraştım bir hafta ağlaya sızlaya eliyle itiyordu biberonu kaşığı tutuyordu eliyle ağzına götürmeme izin vermiyordu hala tam almıyor biraz içiyor sonra istemiyor ben şarkı söylüyorum konuşuyorum çıngırak sallıyorum en az yarım saat şuan içmesi ama ilk zamanlar iki saat uğraşıyordum her defasında pes etme:-)

Canım rabbim korur onları inşallah birşey olmamıştır Yeni görüyorum msj çocuklarımız bğyüdüklerindede sokakta oynarken falan düşecekler düşünce bir müddet uyutmamaya çalış ki sağlıklı takip edebilesin benimki daha dönemiyor ama ben bana her an bir sürpriz yapabilir ümidiyle tüm etrafına yastık koyuyorum sende öyle yapabilirsin

Aynen ben simdi heryere onlem aldim birden cok hareketlendi bizimki fildir fildirr donup duruyo..Allahim hepsini korusun

Bizimki koltuktan dusmustu cok korktu agladi haliyle ah yavrum unutamam o ani ama Masallahi var birsey olmadi, senin benegede olmamistir annesi bak kac gun gecti :KK66:

Saol cnm insan o an o kadar biseyler duymak istiyorki bisey oldumu olmadi mi die..bizimkide cok korkty cok agladi uyandi oyunlar gulucukler sukurler olsun

canım lansinoh aldınmı hem acele etme hemen almıyorlar mamayı ben çok uğraştım bir hafta ağlaya sızlaya eliyle itiyordu biberonu kaşığı tutuyordu eliyle ağzına götürmeme izin vermiyordu hala tam almıyor biraz içiyor sonra istemiyor ben şarkı söylüyorum konuşuyorum çıngırak sallıyorum en az yarım saat şuan içmesi ama ilk zamanlar iki saat uğraşıyordum her defasında pes etme:-)
Lansinoh bulamadım net ten sipariş vereceğim o da bayramdan sonra gelir bakalım Kuzum ya gece aglamalari beni benden alıyor sanki bi yerini kesiyorlar çocuğun..

Yok canım bizim de birkaç gün atıyor tatil sebebiyle. Korkarım birkaç gün daha öyle atacak :KK43: tatil vs.. Anlatsın babası o da hatırlason. Her şeyi biz mi takip edeceğiz. Uyuz oluyorum bu konuda kocamada. Sanki sadece bizim takip etmemiz lazım. Derse de boş ver :)) kolay gelsin inşallah canım.

Bizimki de lansinoh u daha çok seviyor. :)

Neeee baklava miiii :KK43:(

Kapımızı iki uç çocuk çalar.. Gurbette bayram çok da farklı değil. Eşim de yarın çalışıyor :KK43:( bayram her zamanki günler gibi...
Valla dedigime bakma bizimdr orta halli.Esimin tarafi hep koyde gecirecek bayrami,benimde iki uc akraba ziyaret yapacagiz oyle iste.Bir anacigim bile yok gidipte elini opup derdimi acayim :( bayramlari hep buruk yasarim.Simdi cocuklarim icin guzel gecirmeye calisiyorum.Banyolarini yaptirdim,tirnaklarini kestim,kiyafetlerini hazirlayip yataklarina koydum o ruhu elimden geldigince yasatmaya calisicam insallah.

Canım maşallah diyeyim öncelikle. benimki hiç anne sütü alamıyor formül mama+ek gıdalar tüketiyoruz. 9 şubat doğumlu ve 5500 kilosu. İçin rahat olsun kızın normal bir kiloda. Allah hepsine sağlık sıhhat versin..için rahat olsun annesi: )
Sagol cnm
Iste aslnda normal aralkta kilosu da bu ay kilo almamasni dert ettm daha cok.yoksa sukur normal kilosu
Amin cnm cumlemzin bebisni korusun Rabbim.sen de uzulme kilosuna buyudkce kati gidalara gectkce daha iyi alırlar

Back
X