2016 Şubat Anneleri

Cok gecmis olsun canim

Aminnnnnn

Bu aylar böyledir belki de kg almjyotlardir. Eskiden oyunla sallayarak filan iciriyotdum şimdi yemiyor. Napiyon beyaaa der gibi yüzüme bakıyor ağzı kilit. Sonra da basıyor çığlığı. Seninki de fenamis. Aslında biz kendimizi de parçalasak fazlası yok. Boş yere uzuyoruz ama ana yüreği
Bebeğine geçmiş olsun cnm. Çok oluyor düşen bebek çok duydum ama bi şey olanı hiç duymadım. Gönlünü ferah tut emi

Off çok çok geçmiş olsun. Senin daha zormuş . Bir haftaya kadar toparlarsın inş Can'ım

şuan zorlamıyorum artık, bakıyorum kaşığı uzatınca inat ediyosa ağlıyosa vermiyorum. Bi süre sonra başka bişey veriyorum. Bizim grupta genellikle kız bebekler problemli yemek konusunda :)

Canım çok üzüldüm...yazamadım da bir süre...bebek de var.hayırlısı denir ne denir ki...Nolcak şimdi? Konuşmadınız mı hiç?
Yani ara ara konuşuyoruz ama bilmiyorum .kafam çok karışık. Affedemediğim şeyler var. Eşim çokk anneciktir. İçtiği suyu bile anlatır annesinden gizli hiçbirşeyi yoktur. Evlilikte 3.yılımız dolacak eylül'de fakat ben yeni yeni öğreniyorum eşimle konuşurken kimseye anlatma dediklerimi bile hep annesine anlatmış. Bizim hiç özelimiz gizlimiz olmuycak mı. Hayır bide söylerken huyunu bildiğimden ısrarla üstüne basa basa diyorum kimseye söylemek yok diye. Artı bikaç defa önemli konularda annesinin gazına gelip beni dinlemeden gelip yargıladı tartıştı beni çok üzdü. annesinin kurduğu cümlelerin birebir aynısını kullandı . Bunun gibi daha bi sürü şey var. Hala kendi beynini yönetemiyor. Başklarının aklıyla hareket ettikçe bizi bu duruma getirdi.
öncelikle geçmiş olsun cnm kızın için. Düşe kalka büyür dedikleri bu olsa gerek inş sapasağlam büyücekler üzülme.. Mama konusunda bende üzülüyorum ama seninki benim kızdan daha inatçı gibi. Ben genellikle saat tutmam canım. Zaten acıktığını anlıyorum halinden ağlayışından. Daha küçük olduğu için acıktığını hissettiğim an doyurmaya çalışıyorum. Ama zaten tekrar acıkma süresi hemen hemen düzenli bazen 2.5 saat bazen 3.5 onuda kızımın durumuna göre ayarlıyorum. Sende bi süre bekle iyice acıksın karnı. Belki daha uzun sürede acıkıyodur seninki. Aç yaşayacak değil ya. Elbet pes eder iyice acıkınca. Giderek daha fazla içer. Kafaya fazla takmamaya başladığımdan beri bizde durum daha iyi gibi canım. İnşallah senin inatçı keçi de yola gelir. Ben aksine kilo verdim uykusuzluk ve bebekle tek ilgilenmekten

Yaz gunu oglan kiz bronsiolit oldular.ikisi bir bi odada kaldik.6 gun yattik bugun ciktik.birdaha anam babam var diye gelmiycem.esim yoksa hele yanimda hickinseye gitmiycem.tatil zehir oldu.sinir hastasi oldum ciktim artik.dinlenmis deil gergin i halde eve doncem bide eylulde is basliyor.bakicim yok.

Kızlar hazırladığınız meyve sebze pürelerini aynı gün içinde tüketmek üzere artarsa saklıyor musunuz? Ek gıdaya başlayalı mutfaktan çıkamıyorum :)

Neden canım problemli mi geçti tatil. Çok gecmiş olsun

Kızlar hazırladığınız meyve sebze pürelerini aynı gün içinde tüketmek üzere artarsa saklıyor musunuz? Ek gıdaya başlayalı mutfaktan çıkamıyorum :)
Sebze püresini yaptığım gün bitmezse saklama kabında buzdolabına kaldırıyorum ertesi gün yedi yedi, yemezse döküyorum. Meyve püresini de 1 kere öyle yaptım. Bişey olmamıştı

Doktor bana ek gıdaya başlıcaz 6. Ayda dedi bende nasıl hazırlandığını bilmediğim için bilgi almsk istedim

Denicem de korkuyorum canım gece sinirlenince bi bağırıyorlar geri kalan 2çocuk da uyanacak diye aklım çıkıyo :))))

İlk bi kaç gün katı kaka yaptılar ama 1hafta içinde düzeldi ama arada yine katı yaptıkları oluyor hemen kayısı falan veriyorum çorbalarını kaşık mamalarını daha sulu hazırlıyorum daha çok su veriyorum düzeliyor

O kadar laf söyleyeceğine gönlünü alsa aslında her yere gidilir. Huyu suyu değişmiş iyice ne diyim ki. Senin ve sizin için dua ediyorum canım inşallah her şey düzelir

tecrübeli annelere bi sorum olacak simdi ek gidaya geçişte 3gun deneme kuralı varya diyelim ki gün patates verdim sonraki 3gun kabak sonra baska bi sebze deneyim en son mu bu sebzelerin hepsini denedikten sonra karistirip verebilicez öyle de baya uzun süre gececek karisim verene kadar

Canim patatesi 3 gun denedin ya 3 gun sonra patatese kabakta ekle sonra havuc... yani tek tek yapmana gerek yok patates 3 gun kabak+patates 3 gun patates+kabak+havuc 3 gun seklinde umarim anlatabilmisimdir karisik olmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…