- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
Tesekkur ederim canım. Çok.sağol. evet kucağıma alınca geçti. Yok onlara hiçbirşey olmasınaskiminaskiyim çok geçmiş olsun cnm. İnşallah bir şeyi yoktur. Kucağına alınca geçmesi iyiye işaret gibi. Aman Onlara bir şey olmasın.
Benim de aklıma okudun.isterim bir nörolog gorsun. Eşim e desem abartiyorsun diyor. Hasyaneledeyiz hep zaten diye.. Ben anneyim endişeliyim..Canım çok geçmiş olsun çok sevindim.yalnız yinede bi nörolojiye gostermenizde fayda var derim ben hem aklınızda kalmasin.bu arada uykuda da nöbet olabiliyor yani o zaman sabit bakması gerekmiyor.canım bi de aklıma ne geldi uyuyomusya mamasini içerken bi an yutamamistir tikanmistir belki ondan olmustur
bu muhallebi bi benim yavrumu eklemedi ya:)
Sagol canım biri gömülü yirmilik diş biride hemen yanındaki azı dişiYa muhallebi ise yaramadi bendene yapsam kar etmiyor sağlıklı olsunda önemli değil. cok geçmiş olsun bu arada dış zordur. maşallah nazar değmesin bebisine 9 saate çok ihtiyacım var:)
Cnm sen muhallebiyi ansil yapiyorsunBenimki öyleymiş canım muhallebiyi yedirince uyuyor saat 2 gibi kalkıyor emip uyuyor 6 gibi birdaha uyanıyor. Yine emziriyorum uyuyor 7.30 gibi kalkıyor.
Muhallebi vermediğimde bir türlü dalamıyordu gece 1.2 ye kadar habire uyanıyordu. Şimdi gece 2 ye kadar kesintisiz uyuyor.
Ben muhallebiden diye düşünüyorum. Deneme yanılma öğrenecegiz inş.
Birde sen yeni geçtin ya ek gıdalara şuan bünyesi alışma sürecindedir belki.. birkaç gün dene uykusunda bir degişiklik olacakmı?
Birde süt yoğurrt gaz yapabilir ya acaba gazmı yaptı seninkinde. Tekrar uyandığında sen oyalarken gazını çıkarmıltır belki ondan uyumuştur. 4 saat çok iyi bence. Doyduğundan uyumuş gibi gözüküyor :)
Dün önceki gün uyuyormuydu 4 saat?
Ayrıca ben ilk çocuğumda gece çok uyansada hiç mama vermedim. Sadece emzirdim. Memeden kesilince bazıları süt falan veriyor. Oda gece beslenme alışkanlığı yapıyor. Ben vermedim. Nitekim birkaç gece uyansada tekrar uyuttum alıştı beslenmeden uyumaya..
Gece meme hariç beslenmeyede alıştırmamak lazım. Acıksalarda yapacak birşey yok. Sedece gece uyumadan sıkı doyurmak yeterli olur.
İnş canım. Sen yinede ilk çorbasını verince bir gözlemle bakalım ertesi güne kadar birşeyler olacakmı? Olmazsa sıkıntı yok. Sen yinede istersen 3 gün kuralını uygularsın. Nasıl istersen
Cnm gecmis olsun dis agrin mi var...Sagol canım biri gömülü yirmilik diş biride hemen yanındaki azı dişi
Sen kaç gün denedin muhallebiyi.. benim ilk zamanlar uyanıyordu hep hatta burada yazmıştım. Midesi hazmetmiyormu acaba diye.. 1.5 saat önce veriyordum. Bir iki gün uyudu sonra yine çok uyanıyordu.
Tekrardan yatmadan önce vermeye başladım. Önce uyanması 3 e indi. Sonra ikiye indi. Dün dediğim gibi hiç uyanmadı.
Not: Bence Allah acıdı bana :)
Bu gecede 1 kere kıpır kıpır kıpırdanıyordu saat 1 gibi emzirdim uyanmasın diye. Bir daha uyanmadı. O uyuyor ben uyuyamıyorum agrıdan.
Bence yavaş yavaş mideleride hazmetmeye ve agır gelmemeyede başlıyor.
Sabırla birşeyler denemek lazım.
Seninkide susadığından yada sıcaktan uyanıyordur belki canım.
Ben hergece vantilatörü açıp tavana çeviriyorum odanın camıda açık. Vantilqtör sesi ile uyumaya ben bile alıştım.
İnş 9 saati sende görürsün.
Arımamanın pirinç unu canım. Benim minnoş çok sevdi onu.Cnm sen muhallebiyi ansil yapiyorsun
Sagol dişlerimi çektirdim canım. Yirmilik dişim gömülüydü. İç taraftan yanındakine baskı yapa yapa oda kırıldı. İkisini birden ameliyatla çekti doktor. Birde dikiş var tabi.Cnm gecmis olsun dis agrin mi var...
Memleket e geldim , 6. Ay aşısı geldi, bugün 6 aylık oldu. 5. Ayda rotayı 15 inde vurdurmustum. Bu aşıyı da bu ayın 15inde mi vurdurayim.
Bir de misafir olarak burdaki sağlık ocağı vurdurur mu sıkıntı çıkarırlar mi? Sıkıntı cikarirlarsa vurdurmak zorundalar mi? Yarın bir arayıp soracagim çünkü önceden elimizde asi yok vs demişler. Hukuki bir dayanak varsa onu söylerim.
bende son çare sıcaklardir diye umut ediyorum. havalar ısınmadan önce bi 4 -6 saat arası uyumaya başlamıştı ilk uykusunu.Benimkileri de pek etkilemedi canım ama bi umudum var belki sıcaklar yüzünden susuyorlardır o yüzden emmek istiyorlardır havalar serinleyince görcez bakalım. Gece su versem ağlarlar diye de korkuyorum 3çocuğun hepsi uyanınca eşimle yetişemiyoruz hemen sakinleştirmek için veriyorum meneyi
Gecmis olsun cnm. Allah tez zamanda sifa versin. Emzirirken kullanabilecegin ilac yokmu ki baska? Sanada yazik ya. Iki cocukla bi de agri sizi cekicenArımamanın pirinç unu canım. Benim minnoş çok sevdi onu.
Sagol dişlerimi çektirdim canım. Yirmilik dişim gömülüydü. İç taraftan yanındakine baskı yapa yapa oda kırıldı. İkisini birden ameliyatla çekti doktor. Birde dikiş var tabi.
Ödem yapmasın diye verdiği iğne kesinlikle emzirirken kullanılmıyormuş. O yüzdende memeden kesemem dedim iğneleri yaptırmadım. O yüzden şiş inmiyor ve çenem dudaklarım uyuşuk. Ağrım çok. Antibiyotik ve agrı kesici verdi ama malum bebek yüzünden agrı kesicileri çok alamıyorun. Son raddeye kadar bekliyorum.
tekrar geçmiş olsun canım gömülü dış için ameliyat mi yaptı dr çok korkarım dış agrisindan dişçidenSagol canım biri gömülü yirmilik diş biride hemen yanındaki azı dişi
Sen kaç gün denedin muhallebiyi.. benim ilk zamanlar uyanıyordu hep hatta burada yazmıştım. Midesi hazmetmiyormu acaba diye.. 1.5 saat önce veriyordum. Bir iki gün uyudu sonra yine çok uyanıyordu.
Tekrardan yatmadan önce vermeye başladım. Önce uyanması 3 e indi. Sonra ikiye indi. Dün dediğim gibi hiç uyanmadı.
Not: Bence Allah acıdı bana :)
Bu gecede 1 kere kıpır kıpır kıpırdanıyordu saat 1 gibi emzirdim uyanmasın diye. Bir daha uyanmadı. O uyuyor ben uyuyamıyorum agrıdan.
Bence yavaş yavaş mideleride hazmetmeye ve agır gelmemeyede başlıyor.
Sabırla birşeyler denemek lazım.
Seninkide susadığından yada sıcaktan uyanıyordur belki canım.
Ben hergece vantilatörü açıp tavana çeviriyorum odanın camıda açık. Vantilqtör sesi ile uyumaya ben bile alıştım.
İnş 9 saati sende görürsün.
Memleket e geldim , 6. Ay aşısı geldi, bugün 6 aylık oldu. 5. Ayda rotayı 15 inde vurdurmustum. Bu aşıyı da bu ayın 15inde mi vurdurayim.
Bir de misafir olarak burdaki sağlık ocağı vurdurur mu sıkıntı çıkarırlar mi? Sıkıntı cikarirlarsa vurdurmak zorundalar mi? Yarın bir arayıp soracagim çünkü önceden elimizde asi yok vs demişler. Hukuki bir dayanak varsa onu söylerim.
Teşekkür ederim. Ödem için yokmuş canım.Gecmis olsun cnm. Allah tez zamanda sifa versin. Emzirirken kullanabilecegin ilac yokmu ki baska? Sanada yazik ya. Iki cocukla bi de agri sizi cekicen
Rica ederim. dişim hamileyken kırıldı canım sadece kökü kalmıştı ve enfeksiyon oluşmuştu. onu çekti ve hemen yanındaki hiç çıkamayan yirmilik dişimi çekti yaklaşık 45 dk uğraştı. Normal diş çekimi degil. Ameliyat gibi düşün. İşi bitince dikişte attı. 6 dikiş var. Uyuşturuyor tabi görüyorsun herşeyi ama hissetmiyorsun :)tekrar geçmiş olsun canım gömülü dış için ameliyat mi yaptı dr çok korkarım dış agrisindan dişçidenkomik olacak ama 1 kez denedim uyumadan önce muhallebiyi:) hatta zor daldı ve on dk sonra tekrar uyandı gene emzirip yatırdım. belkide gaz yapmıştır onda bilemiyorum. ya biz bayagi bi yer değiştirdik ondan da bölük bölük uyuyor olabilir sıcaktan da olabilir gerçi saat başı uyanmasi kesinlikle sıcaktandi oda değiştirdim püfur pufür esiyor tamam saat başı uyanmiyor ama en uzun uyuduğu deliksiz uyku 3 saat o da bazen. hergün denicem belki sonuç alırım dediğin gibi çok sağol yardımın için:)
Bende 4 . Ayda aşısını memlekette yaptırdım sorun çıkarmadılar misafir olarak yapmak zorundalar demişti istanbuldaki doktorumuzMemleket e geldim , 6. Ay aşısı geldi, bugün 6 aylık oldu. 5. Ayda rotayı 15 inde vurdurmustum. Bu aşıyı da bu ayın 15inde mi vurdurayim.
Benim kızımda 3 şubat doğumlu daha oturmuyor sadece solundan tam olarak yüzükoyun dönüyor her bebek farklı yani canım bizim kg alım problemi olduğu için 4. Ayda başladık ek gıdaya ilk ay uyguladım 3 gün kuralını şimdi yasak olan yiyecekler haricinde herşeyden veriyorumArkadaşlar oğlum 22subat dogumlu az kaldi 6.ayimiza doktor ek gidaya 6olunca basla dedi ama acaba şimdiden tattirmaya başlasam mi ki bu arada daha tam da oturmuyor o konuda da doktor 6.ay dedi diye cok oturtmuyorum kendi istiyor gerçi de bir de3gun kuralini uyguluyor musunuz?
Biz tam 5 bucuk aylikken basladik ve hep 3 gun kuralini uygulayarak gittim 3 gun kuralini uygula bence ki eger bisey alerji yaparsa neyin yaptigini bilirsinArkadaşlar oğlum 22subat dogumlu az kaldi 6.ayimiza doktor ek gidaya 6olunca basla dedi ama acaba şimdiden tattirmaya başlasam mi ki bu arada daha tam da oturmuyor o konuda da doktor 6.ay dedi diye cok oturtmuyorum kendi istiyor gerçi de bir de3gun kuralini uyguluyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?