Çocuklar gezmeyi sever canım biz hemen hemen her gün dışarı çıkıyoruz valla illa eşinle çıkmana gerek yok bence al çocuklarını yakınındaki parka git. büyük kızım 8-9 aylıkken eşim ayağındaki bağları koparmıştı yatmak zorundaydı. Her sabah kızımı emzirip 5.kattan asansörsüz aşağı inerdim-1den çocuğun arabasını alır o kucağımdayjen arabayı açardım fırına markete uğrayım derken 1saat yürürdüm sonra o poşetlerle arabayı yerine koyup 5.kata çıkardım. Arabasını kolay bi yere koydurt eşine sabah. Al çocuklarını çık. Ben şu an 3değil de iki olsalar her sabah yine çıkardım ama ikizler arabadayken bi de büyük oraya buraya fırlar diye korkuyorum ki yapıyorCanim nasil dolmssn seni cok iyi anliyotm aynisindan bi tanede bende var oyle evi dagitmaz ama acayip asosyal bi yere gidelim diyorum cocukla nasil gitcez cocuk durmaz kucucuk çocuğun ne isi var avmde felan filan millet dogum yapiyo ertesi gun kendini sokağa atiyo biz mi anormaliz onlar mi acaba bende cok küçükken cikmaya korkuyodm disarda emmek ister nasl olcak felan diye ama smdi biseylerde yemeye bsladilar bize bagimli değiller gayette gezebilir zaten cocuk disariyi gorunce hic sesi cikmiyo kendi gibi asosyal yapmasa bari