• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canim nasil dolmssn seni cok iyi anliyotm aynisindan bi tanede bende var oyle evi dagitmaz ama acayip asosyal bi yere gidelim diyorum cocukla nasil gitcez cocuk durmaz kucucuk çocuğun ne isi var avmde felan filan millet dogum yapiyo ertesi gun kendini sokağa atiyo biz mi anormaliz onlar mi acaba bende cok küçükken cikmaya korkuyodm disarda emmek ister nasl olcak felan diye ama smdi biseylerde yemeye bsladilar bize bagimli değiller gayette gezebilir zaten cocuk disariyi gorunce hic sesi cikmiyo kendi gibi asosyal yapmasa bari
Çocuklar gezmeyi sever canım biz hemen hemen her gün dışarı çıkıyoruz valla illa eşinle çıkmana gerek yok bence al çocuklarını yakınındaki parka git. büyük kızım 8-9 aylıkken eşim ayağındaki bağları koparmıştı yatmak zorundaydı. Her sabah kızımı emzirip 5.kattan asansörsüz aşağı inerdim-1den çocuğun arabasını alır o kucağımdayjen arabayı açardım fırına markete uğrayım derken 1saat yürürdüm sonra o poşetlerle arabayı yerine koyup 5.kata çıkardım. Arabasını kolay bi yere koydurt eşine sabah. Al çocuklarını çık. Ben şu an 3değil de iki olsalar her sabah yine çıkardım ama ikizler arabadayken bi de büyük oraya buraya fırlar diye korkuyorum ki yapıyor

Çok bunaltıyor beni.hamileliğim boyu ailem şimdi eşim burnumdan getiriyor.bu kadar yalnız kalacağım aklıma gelmezdi.evli-bekar-dul bütttüüüüün öğretmen Arkadaşlarım tatildeler.hiç biryere girmeyenler de bir arada biryerlerdeler.bu kadar yoğun iş mi olur lanet olsun.bıktım.ama yok bu böyle olmıcak...kendi kendime plan program yapıp evin işini boşlıyım bakalım ne oluyor...yemek yemesin.kıyafetlerini de yıkasın 1 hafta.bakalım evi aksatmak nasıl oluyor öğrensin! Bi de telefon açıyor bana arkadaşıyla buluşacakmış.yarın tatilim nasılsa diyor.olsan nolur...bana yararın var sanki...avm beni bekler yarın.ya benim blender bozulmuştu baya oldu.şimdi mama falan yapmaya lazım tabii.geçen tefalin önünden geçtim.cam kabı olan biraz pahalı geldi hadi dedim az daha beklesin.ben bu kadar in e düşünürken o evde sadece koltukta yatıyor.kalk be adam hazır bebek bu ara uyuyorken bi film aç bırak şu teli elinden...ortak birşeylerimiz olsun...yok...ben senelerce anlattım bunu ona...bu iletişimsizlik bizi dönülmez bir sona götürecek seneler sonra.bunu 2 yıl önce söyledim ona...
İmkanın varsa çık gez canım sürekli evde insan bunalır tabi. Her gün git bi yerlere gezerken çocuk da uyur o sıra otur bi yere bi kahve iç kendine gel. Ben bi çocukla hiç evde durmazdım eşimin ayağındaki bağlar koptu o uyurken hiç olmadı caddeye çıkar alışverişimi yapardım insan biraz kendine geliyor. Ev işiyle de kafayı yeme dediğin gibi boşla biraz rahat ol. Bazen çok yoruluyorum eşime ne yicez diye soruyorum valla kolumu kaldıracak halim yok bi şeyler al gel diyorum sen de söyle yoksa kafayı yedirtir bize erkeklerin rahatlığı

Çocuklar gezmeyi sever canım biz hemen hemen her gün dışarı çıkıyoruz valla illa eşinle çıkmana gerek yok bence al çocuklarını yakınındaki parka git. büyük kızım 8-9 aylıkken eşim ayağındaki bağları koparmıştı yatmak zorundaydı. Her sabah kızımı emzirip 5.kattan asansörsüz aşağı inerdim-1den çocuğun arabasını alır o kucağımdayjen arabayı açardım fırına markete uğrayım derken 1saat yürürdüm sonra o poşetlerle arabayı yerine koyup 5.kata çıkardım. Arabasını kolay bi yere koydurt eşine sabah. Al çocuklarını çık. Ben şu an 3değil de iki olsalar her sabah yine çıkardım ama ikizler arabadayken bi de büyük oraya buraya fırlar diye korkuyorum ki yapıyor
Arabayi cikarmasi zor. Geliyo bana kanguruya takiyorm genelde

Canim geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme suan senin yürek yangınıni derinden hissettim
Bebeğim iki aylikti uykusunda gözlerini kaydiriyordu sicriyordu başında günlerce ağladım
Çocuk Dr eğer epilepsi gibi bir durum olsa anlardim bebeğin gayet sağlıklı demesine rağmen
Capaya çocuk nörolojisine randevu aldık gittik Prof Dr a muayene gayet güzel geçti video çekmistim izledi Dr
Eeg sini görelim dedi bişey çıkmaz sanmıyorum dedi benimde Teyzem epilepsi hastası
Randevu aldık Eeg için gece cektirdik sonuç eşim gitti Dr sonuç temiz çıktı Dr aksi çıksa bile biz varız demiş herseyin tedavisi var demiş
Şimdi sakin ol belki ateşi yükseldi o an titreme oldu
Yine kafam rahat olsun diyorsan çocuk nörolojisine götür canım özel çok pahali ama
Capada Prof Dr randevu almıştık ücretliydi
Inşallah hiç bişey çıkmaz
Size de çok geçmiş olsun canım.
Dr umusa ulaşamadım ki bir turlu. Canım ya capa dakk Dr un bilgilerini bana yazabilir misin ozelden

Kızlar acilll... Bugün dışarı çıktık. Mağazada ben birşeyler bakarken eşim ogluma mama veriyordu uyuyordu oğlum. Beni çağırdı eşim gittim titriyordu. Cok korktum. Aldım. kucağıma hemen kesildi titremesi. Aklima o an herşey geldi. Nöbet mi geçiriyordu ne oluyordu. Bilmiyorum. İcim.alev alev... Ya gece de olursa. Dr a mail attım cvp bekliyorum

Cok gecmis olsun canim. İnşallah kötü birşey yoktur. Kizim hamak besiginde uyuyor ordan alıp yatagina yatirayim derken uyaniyor ve titremeye basliyor hemen emziriyorum memeyi agzina alir almaz geciyor. Kendini güvende hissettiğinde geçiyor. Sadece uyudugunda yerini degistireceksem oluyor baska zaman olmuyor. Muhtemelen sizinki de böyle bir durumdur canim kucaginda sakinlesmesi bunu gösteriyor.

Size de çok geçmiş olsun canım.
Dr umusa ulaşamadım ki bir turlu. Canım ya capa dakk Dr un bilgilerini bana yazabilir misin ozelden
Canım arkadaşında dediği gibi ciddi bir titreme olsa kucagına aldığında geçmezdi. Canını sıkma. Üşüdüğünden yada korktuğundan olmuştur. Magazalarda ki klima beni bile üşütüyor. Birde uyuyormuş. Uyurken daha bir üşürler.
İnş ciddi dwgildir

Cvp geldi kızlar.
Tuttuğunuzda geçiyorsa , gözleri bir noktaya sabit değilse , ağlıyorsa ve seslendiğinizde size tepki veriyorsa nöbet değildir. Yine de tekrar olması haline videoya çekebilirsiniz ve gerek görürsek çocuk nöroloğu Dr. Engin Bey ile iletişim kurabiliriz saygılar

Offf... Evet kucağıma aldigimda geçti titremesi. Ayy . çok zor bir geceydi benim.için. rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin... Vallahi bir göz oda da olayım. Her gün peynir ekmek soğan yiyeyim sadece yavrum sağlıklı olsun.
Rabbim kimseyi sinamasin evladıyla. Aminnnnn

Canım günaydın. Yok gece birşey olmadı çok sukur. Bir ara başında uyuya kalmışim. Bu Dr dan hala cvp yok. Çok sinir oldum. Hemen xvp veriyor demişlerdi oysa
Geçmiş olsun canım ne oldu önemli bi şey yoktur umarım başka dr.a götürseydin keşke. İnsanlık hali dr.un başına da bi şey gelmiş olabilir

Cvp geldi kızlar.
Tuttuğunuzda geçiyorsa , gözleri bir noktaya sabit değilse , ağlıyorsa ve seslendiğinizde size tepki veriyorsa nöbet değildir. Yine de tekrar olması haline videoya çekebilirsiniz ve gerek görürsek çocuk nöroloğu Dr. Engin Bey ile iletişim kurabiliriz saygılar

Offf... Evet kucağıma aldigimda geçti titremesi. Ayy . çok zor bir geceydi benim.için. rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin... Vallahi bir göz oda da olayım. Her gün peynir ekmek soğan yiyeyim sadece yavrum sağlıklı olsun.

Ohh çok şükür. Amin canim Rabbim evlatlarimizi her daim korusun inşallah :dua:

Kasilmayi anlayamadım. Uyuyordu ve mama içerken tüm vücudu titriyordu kafası yüzü gövdesi hemen aldim arabadan.esim mama veriyordu hala ben çıkardım cok korktum. Yarım dk belki daha fazla
Ağız dan birşey gelmedi .
Kasılma dediğim titrerken vücut gevşek olmuyor canim.

Cvp geldi kızlar.

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim.yalnız yinede bi nörolojiye gostermenizde fayda var derim ben hem aklınızda kalmasin.bu arada uykuda da nöbet olabiliyor yani o zaman sabit bakması gerekmiyor.canım bi de aklıma ne geldi uyuyomusya mamasini içerken bi an yutamamistir tikanmistir belki ondan olmustur

Kızlar Birçoğumuzun eşiyle sorunları var anlaşılan. Zor bir dönemden geçiyoruz. Tüm sabrimizi bebeklerimize gösteriyoruz eşlere bi sey kalmıyor. Onlar da Bizden eski hallerimizi bekliyor.
Ben sürekli cikisiyorum mesela. Tam uyutuyorum bir oksuruyor benim bebe ayakta.en baştan uyutmaya çalış. O dönüyor uyuyor. Gece 1 sabrim kalmiyor.1 2 3 bu tarz küçük şeyler kocaman kavgalara sebep oluyor bizde. Mesela dün akşam park yatagimiz sallanma aparatı durmadan kapanıyor. Bebe uyumuyor. Yavaş salla diye çıkışti. Daha hızlı Salladim. Cat yine kapandı. O bagirdi ben bagirdim. Vuracak gibi elini kaldırdı. Vurmaz biliyorum. Ama hep babasının halleri. Dusunsenize alışkanlık yaptığını. Her kavgada kalkan bir el. Kim bilir bir gün iner.. kavga büyüdü tabi. Gelmiş Özür diliyor 10 dk. Sonra. Sonuç konusmuyoruz bir süre de iletişim kurmayi düşünmüyorum. Çok kizginim çok.

Kızlar Birçoğumuzun eşiyle sorunları var anlaşılan. Zor bir dönemden geçiyoruz. Tüm sabrimizi bebeklerimize gösteriyoruz eşlere bi sey kalmıyor. Onlar da Bizden eski hallerimizi bekliyor.
Ben sürekli cikisiyorum mesela. Tam uyutuyorum bir oksuruyor benim bebe ayakta.en baştan uyutmaya çalış. O dönüyor uyuyor. Gece 1 sabrim kalmiyor.1 2 3 bu tarz küçük şeyler kocaman kavgalara sebep oluyor bizde. Mesela dün akşam park yatagimiz sallanma aparatı durmadan kapanıyor. Bebe uyumuyor. Yavaş salla diye çıkışti. Daha hızlı Salladim. Cat yine kapandı. O bagirdi ben bagirdim. Vuracak gibi elini kaldırdı. Vurmaz biliyorum. Ama hep babasının halleri. Dusunsenize alışkanlık yaptığını. Her kavgada kalkan bir el. Kim bilir bir gün iner.. kavga büyüdü tabi. Gelmiş Özür diliyor 10 dk. Sonra. Sonuç konusmuyoruz bir süre de iletişim kurmayi düşünmüyorum. Çok kizginim çok.
Çok haklısın canım sabır falan kalmadı. Ben de bazen çok sinirli oluyorum eşim ortada bi şey yokmuş gibi senin neyin var diye soruyor daha ne olsun 3çocuk ve bi sürü iş var kafayı yicem dedim üstelik 3çocukla günde yaklaşık 6saat yalnız kalıyorum bazen öyle bi an geliyor ki hepsi birden ağlıyor birini uyuturken diğeri bağıyor uyutmaya çalıştığım çocuk da uyuyamıyor o da başlıyor ağlıyor en son eşim voleybol çalışmasına büyük kızı da götürdü o olmayınca ikizlere bakması çocuk oyuncağı geliyor

Çok haklısın canım sabır falan kalmadı. Ben de bazen çok sinirli oluyorum eşim ortada bi şey yokmuş gibi senin neyin var diye soruyor daha ne olsun 3çocuk ve bi sürü iş var kafayı yicem dedim üstelik 3çocukla günde yaklaşık 6saat yalnız kalıyorum bazen öyle bi an geliyor ki hepsi birden ağlıyor birini uyuturken diğeri bağıyor uyutmaya çalıştığım çocuk da uyuyamıyor o da başlıyor ağlıyor en son eşim voleybol çalışmasına büyük kızı da götürdü o olmayınca ikizlere bakması çocuk oyuncağı geliyor
Evet ya bütün gün yalnız insan ne yapacağını şaşırıyor. Bir ses istiyor. Gelince demeden alsın mesela kucagimdan. Bi de şimdiden ikinci muhabbeti yapmaz mi. Kız olurmuş belki. Hey Yarabbim. Bunu büyüttük de. Bi de ikiz olursa yanarım. Bir bebeyle zor başa çıkıyorum Allah sana kolaylik versin cnm

Eskidenböyle yaparlarmış canım.
gündüz uykularını benimkide etkilemiyor ama yatırmadan muhallebi verince 5 saat uyuyor

Ben de dün akşam yatmadan önce muhallebi verdim, 5 saat aralıksız uyudu kuzum :nazar: Demek açlıktan sık sık uyanıyormuş. Sonrasında emzirdiğim için yine saat başı uyandı ama o 5 saat herşeye bedeldi valla :KK6:

Back