2016 Şubat Anneleri

Herşeyi bilir bilmezlikten geliyor ben ona sinir oluyorum.evde çamaşır sepeti diye birşey var.kapıdan girince kirlilerini bırakmaya başlıyor.portmantoda bir pantolon,çorap...banyoda kalorifer demirlerinin Aralarına sıkıştırılmış t shirtler..traş olur heryer batar.ya bana yazık değil mi? Hizmetçi miyim? Aslında temizliği titizliği sever.banyo kirlenir ıyyy yapar yani hemen ama kendisi dokunmaz.çamaşırlar bitti derken aa bi de bakıyorum meğer evin ücra köşelerinden bir makina daha çıkıyor.tam çöpe poşet koycam içine ÇÖP atmış oluyor.koy işte sen.biliyor halbuki.bebek banyo yapınca Başımda dırdır kulağını iyi sil aman burnundan sümüğü çıksın.dağdan gelmiş bağdakine iş öğretiyor.
Yok gibi evde adam.ben evlilik özgürlüğü olmalı insanın hapsi değil derdim bekarken.kafa dengi birini bile bulamamışım ki aklıma edeyim...düğünümde bir motorsiklet süsletmeyi isterken nikah sonrası annesinin elini tutup Arabanın ön koltuğuna yani benim yerime onu oturtan gelenekçi birini buldum.en büyük hayalim bir bucketlist yapıp herşeyi tatmak DÜNYAYI dolaşmaktı her yıl bir yer belirleyip gitmeyi çok istedim.gittim avm ye bile gitmeye üşenen adam buldum.mutfakta Yanıma gelip yardım eden birini hayal ettim gittim telefonunu elden düşürmeyen koltukta yemek hazır seslenişlerini bekleyen geri kafalı tembel bi adam buldum.eğlenmeyi dans etmeyi çok çok seven ben gittim diskoda herkese uzaylıymış gibi davranan Gürültüye gelemeyen birini buldum yarım saat durup çıktım onun söylenmeleriyle.bir daha da gidelim bile demedim.kilosuna giyimine dikkat eden ben şimdi 100 kilolu k göbeği kendinden önce giden giydiklerini patlatan bir eşe sahibim çünkü ağzı hiç durmuyor.ya müzik zevklerimiz bile başka.ben yabancı müzik dinlerim o Türkü dinler.son zamanlarda bunları çok düşünüyorum.tabii evdeki tembelliği de başka dert.telefon aşığı.gece uyandırmaya gittim yanına.teli yere koymuş.kocaman karafatma gibi.basar mıyım yani.nasıl telaşla kalkıyor yere bakıyor.eline aldı hemen sildi falan.o Sırada yatmıyor musun diyorum yorum yok cevap yok.bekledim bekledim gidip yattım.yalnızım yani.anladın mı? 10 tane arkadaşım olsa nolur.ben eşimi istiyorum.arkadaş olsun aynı şeylere gülelim istiyorum.aüladığımda sus demesin bana beni anladığını söylesin istiyorum.insanlık istiyorum dostluk...çok mu?

Canim nasil dolmssn seni cok iyi anliyotm aynisindan bi tanede bende var oyle evi dagitmaz ama acayip asosyal bi yere gidelim diyorum cocukla nasil gitcez cocuk durmaz kucucuk çocuğun ne isi var avmde felan filan millet dogum yapiyo ertesi gun kendini sokağa atiyo biz mi anormaliz onlar mi acaba bende cok küçükken cikmaya korkuyodm disarda emmek ister nasl olcak felan diye ama smdi biseylerde yemeye bsladilar bize bagimli değiller gayette gezebilir zaten cocuk disariyi gorunce hic sesi cikmiyo kendi gibi asosyal yapmasa bari

firkan canim bugunde iyi uyudu demekki aciktigindan uyaniyomus cok sukur bulmus olduk nedenini
Sevindim canım bende sende nedenini bulmuş olduk darısı diğer bebiş annelerinin başına diyelim o zaman
Canım tabiki baştan tuz atmamıştım ama ek gıdaya geçiş döneminden bir süre sonra bir fiske bir fiske atmıştım.
Şimdi bu oğlumdada tuzsuz 2 hafta yedirdim. Ama bir iki çay kaşığı anca yiyordu. 2 gündür bir fiske atıyorum. Kasenin yarısından fazlasını yiyor.
Ben şahsen artık atıyorum. Bazen doktorları dinlemiyorum canım ben.
Çocuğumun sebze yemesi benim için daha önemli

Insallah canim valla 2 gundur oglen uyusada uyusam diye beklemiyorm aslnda uykum var yinede ama isimi hallediyorm o sirada

Canim ben muhallebi niyetini söyle bi şey yapıyorum pirinci hasliyorum ezıyorum kendi sutumden ekliyorum yarı akışkan bi şey oluyor severek yiyor :) ama benim bebegimin uyku saatlerini etkilemiyor ya yemek:)

Canim ben muhallebi niyetini söyle bi şey yapıyorum pirinci hasliyorum ezıyorum kendi sutumden ekliyorum yarı akışkan bi şey oluyor severek yiyor :) ama benim bebegimin uyku saatlerini etkilemiyor ya yemek:)
Eskidenböyle yaparlarmış canım.
gündüz uykularını benimkide etkilemiyor ama yatırmadan muhallebi verince 5 saat uyuyor

Gerçekten tuzsuz da birşeye benzemiyorlar. Sebze çorbası yapıyorum. Bir iki kaşık zotla yiyor öğürüyor. Tadsız tuzsuz birşey oluyor. Şimdilik vermeyi düşünmüyorum ama bir iki aya ben de az az koycam en azından biraz tad gelir. Çocuk bir türlü yemiyor sebze meyveye bayılıyor ama.

Slm arkadsşlar benim oğlum hem emiyo hemde mama içiyo dr kaşık maması başla dedi bi kaç çeşit aldım yediremedim siz neler yaptınız benim gibi olan varmı acaba

Çok bunaltıyor beni.hamileliğim boyu ailem şimdi eşim burnumdan getiriyor.bu kadar yalnız kalacağım aklıma gelmezdi.evli-bekar-dul bütttüüüüün öğretmen Arkadaşlarım tatildeler.hiç biryere girmeyenler de bir arada biryerlerdeler.bu kadar yoğun iş mi olur lanet olsun.bıktım.ama yok bu böyle olmıcak...kendi kendime plan program yapıp evin işini boşlıyım bakalım ne oluyor...yemek yemesin.kıyafetlerini de yıkasın 1 hafta.bakalım evi aksatmak nasıl oluyor öğrensin! Bi de telefon açıyor bana arkadaşıyla buluşacakmış.yarın tatilim nasılsa diyor.olsan nolur...bana yararın var sanki...avm beni bekler yarın.ya benim blender bozulmuştu baya oldu.şimdi mama falan yapmaya lazım tabii.geçen tefalin önünden geçtim.cam kabı olan biraz pahalı geldi hadi dedim az daha beklesin.ben bu kadar in e düşünürken o evde sadece koltukta yatıyor.kalk be adam hazır bebek bu ara uyuyorken bi film aç bırak şu teli elinden...ortak birşeylerimiz olsun...yok...ben senelerce anlattım bunu ona...bu iletişimsizlik bizi dönülmez bir sona götürecek seneler sonra.bunu 2 yıl önce söyledim ona...

Slm arkadsşlar benim oğlum hem emiyo hemde mama içiyo dr kaşık maması başla dedi bi kaç çeşit aldım yediremedim siz neler yaptınız benim gibi olan varmı acaba
Canim kasik mamasini tek yemiyor ama icine meyve kat. Ben yanina seftali de rendeliyorum cam rendede bir ondan bir ondan veryirum. Ya da kasigin yarisina mama yarisina meyve alip veryorum o zaman yiyor

Degismezler canim boyle kalcaklar ya biz aliscaz yada olmicak boyle benimkide cani isterse konusur sohbet eder istemezse ben konusunca yorgunum bisey izlyrm bi sus der hepsi gicik bunlarin cik canim gez bosver ggecen kendi cikti bizde kvdeyle gezcektik yok ben yarim saate geliyorm dedi valla ciktik bile kusura bakma dedm ciktm

Kızlar acilll... Bugün dışarı çıktık. Mağazada ben birşeyler bakarken eşim ogluma mama veriyordu uyuyordu oğlum. Beni çağırdı eşim gittim titriyordu. Cok korktum. Aldım. kucağıma hemen kesildi titremesi. Aklima o an herşey geldi. Nöbet mi geçiriyordu ne oluyordu. Bilmiyorum. İcim.alev alev... Ya gece de olursa. Dr a mail attım cvp bekliyorum

Allahım sen koru . Canım çok üzüldüm . İnşallah bi daha olmaz ama sen yinede doktora danış. Hava soğuk olsa üşüdü titredi dicemde yaz günü ne titremesi. İnşallah basit bişeydir kuzum, anca bi Dr cevabı rahatlatabilir insanı bende merak ettim şimdi :// öğrenince bizede yazar mısın

kandırma işini inşallah zamanla becericem ya benim kızım mı çok hareketli mız mız anlamıyorum. Tam kaşığı vercem ayağıyla elime vuruyo devriliyo tam vercem elini vuruyor tam vercem aniden kafa çevirmeler falan zıvanadan çıktı işş :)) üstümüz başımız heryer mama oluyo. Ter akıtıyorum 2 kaşık yedircem diye. Belkide ben çok acemiyimdir dün akşam uyutmadan pirinç unu yapıp verdim yine işe yaramadı neyse pes etmiyim pirinç ununa devam, olmazsa elbet benimkinede uyku yapcak bişey bulunur

Sagol canım bugün bende deniyecem bakalım etkileyecek mı? yarın haber veririm:)
ne kadar yedirıyorsun tatlım?
Yarım kase kadar yiyor canım.
Canım Allah korusun inş öyle bir şey degildir. Doktora sorunca haber ver bizede
Cadoloz ne olacak
Canım eline bir oyuncak ver mamayıda hemen yanına sehpaya koy. Bebegin oyuncagı tutarken bir elinlede sende onun ellerini tut. Diğer elinlede mamasını ver
Yada kızını mama sandalyesine oturt o zaman önündeki masayla yada oyuncakkarı ile oyalanırken yedirirsin

Her evlilikte eksik bişeyler mutlaka var.. Sizinde tarzınız değişik. Benim eşim hemen hemen her konuda kafa dengimdir. Dinlediğimiz müzikler, sevdiğimiz sinema türleri, sevdiğimiz renklerden tutta huyumuza, tavırlarımıza kadar birçok ortak noktamız var. Gelgelelim eşim ne kadar kafa dengimse ailesiyle bir o kadar zıtız. Ve şuan özellikle de annesi sebebiyle ayrılık noktasındayız. Ölesiye nefret ediyorum şuan annesinden. Sebebi çok. Benim en özelime kadar dedikodumu yapmış bir insan. Eşimle şiddetli kavgalar etmemize sebep oldu birçok kez. Eşim gaza gelen biridir ve tam bi ana kuzusudur. Bizimde aramız annesi yüzünden bozuldu. Şuan ayrı şehirlerdeyiz. Sonumuz da pek parlak görünmüyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Karşına alıp sakin kafayla konuşsanız. Ciddiyetini anlasa belki biraz çabalar..?

Ayy vallahi ağzına sağlık ne güzel söyledin hemde ne CADALOZZZ mama sandalyemiz yok ama bide dediğin gibi oyuncak taktiğini denerim. Mama yedirmeye giden yolda herşey mübahtır Allah razı olsun senden hepimize bi yardımın dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…