- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
- 133
Herşeyi bilir bilmezlikten geliyor ben ona sinir oluyorum.evde çamaşır sepeti diye birşey var.kapıdan girince kirlilerini bırakmaya başlıyor.portmantoda bir pantolon,çorap...banyoda kalorifer demirlerinin Aralarına sıkıştırılmış t shirtler..traş olur heryer batar.ya bana yazık değil mi? Hizmetçi miyim? Aslında temizliği titizliği sever.banyo kirlenir ıyyy yapar yani hemen ama kendisi dokunmaz.çamaşırlar bitti derken aa bi de bakıyorum meğer evin ücra köşelerinden bir makina daha çıkıyor.tam çöpe poşet koycam içine ÇÖP atmış oluyor.koy işte sen.biliyor halbuki.bebek banyo yapınca Başımda dırdır kulağını iyi sil aman burnundan sümüğü çıksın.dağdan gelmiş bağdakine iş öğretiyor.Canım erkekler hep öyle. Ben de arada köpürüyorum. Dün yemekleri ısıt hazırla da yiyelim dedim sadece tencerelerin altını yakmış sofra hazır diyo bana tabak çatal bile çıkarmamış ki normalde mutfağa bile girmez geçenlerde 1gün boyunca surat astım en son ağzıma geleni söyledim şimdi de tek tek yapması gerekenleri çocuğa anlatır gibi anlatıyorum
Yok gibi evde adam.ben evlilik özgürlüğü olmalı insanın hapsi değil derdim bekarken.kafa dengi birini bile bulamamışım ki aklıma edeyim...düğünümde bir motorsiklet süsletmeyi isterken nikah sonrası annesinin elini tutup Arabanın ön koltuğuna yani benim yerime onu oturtan gelenekçi birini buldum.en büyük hayalim bir bucketlist yapıp herşeyi tatmak DÜNYAYI dolaşmaktı her yıl bir yer belirleyip gitmeyi çok istedim.gittim avm ye bile gitmeye üşenen adam buldum.mutfakta Yanıma gelip yardım eden birini hayal ettim gittim telefonunu elden düşürmeyen koltukta yemek hazır seslenişlerini bekleyen geri kafalı tembel bi adam buldum.eğlenmeyi dans etmeyi çok çok seven ben gittim diskoda herkese uzaylıymış gibi davranan Gürültüye gelemeyen birini buldum yarım saat durup çıktım onun söylenmeleriyle.bir daha da gidelim bile demedim.kilosuna giyimine dikkat eden ben şimdi 100 kilolu k göbeği kendinden önce giden giydiklerini patlatan bir eşe sahibim çünkü ağzı hiç durmuyor.ya müzik zevklerimiz bile başka.ben yabancı müzik dinlerim o Türkü dinler.son zamanlarda bunları çok düşünüyorum.tabii evdeki tembelliği de başka dert.telefon aşığı.gece uyandırmaya gittim yanına.teli yere koymuş.kocaman karafatma gibi.basar mıyım yani.nasıl telaşla kalkıyor yere bakıyor.eline aldı hemen sildi falan.o Sırada yatmıyor musun diyorum yorum yok cevap yok.bekledim bekledim gidip yattım.yalnızım yani.anladın mı? 10 tane arkadaşım olsa nolur.ben eşimi istiyorum.arkadaş olsun aynı şeylere gülelim istiyorum.aüladığımda sus demesin bana beni anladığını söylesin istiyorum.insanlık istiyorum dostluk...çok mu?