Ay çok geçmiş olsun bizimkide düştü ama sabah.. Uykusunda sorun yok ama hiç korkmamışa benziyor, deniyorum yataktan atlarmı diye atlıyacak bıraksam :)) sünger filan koyabilirim.. Panik atak oldum bir yerde bir ses gelse Uzay'a birşey oldu diye fırlıyorum hemenSlm kizlar. Maalesef dun ben de dusurdum oglumu. Gece 2 de uyudu sabah 5te geri uyaninca yanima aldim emzireyim diye. Ben uyumusum ama o uyumamamis hoop donmus ve kut diye ses geldi. Hemen heryerini kontrol ettim sonra da 2 saat falan uyutmadim Allahtan bir sorun cikmadi. Ama insan o an ne yapacagini bilemiyor.
2 gundur gece uyumuyor sizdede mi oyle?
Ne güzel cnm maşallah artmış sütün. Benim çok azaldı yakızlar ek gıdaya geçtikten sonra sütünüz ne alemde?ben işe başladım sabah emziriyorum ve süt sağıp dolaba atıyorum..kızım sütü içmezse kaşık maması yapıyor babaannesi..öğleyin evegelmiş oluyoruum 1 gibi..sonra emziriyorum tekrar ama sebze meyve püresi derken eskisi gibi emmek istemiyor..bende sağıyorum sütümü ama arttı galiba sütüm..dün gece 2 göğsümden de gece boyu süt aktı..hele kızımı emzirirken..süt koktum resmen tiksindim bi an kendi kokuumdan
siz de azalma varmı
Fırlama ya, aynı benim küçüklüğüm 10 yaşına kadar annem kaşıkla peşimden koşmuş.. Aman Allah muhafaza böyle olmaz umarım :)Benimki benimkii :)) aynı benim kızz. Ağzını büzüp buruşturuyor sırf yememek için :) sırf o kaşık o dudaklara bile değmeden geri dönsün diyeama onu yaparken miniminnacık oluyor ağzıı yiyesim geliyo :))) bide kafasını sağa sola çeviriyor vermeye çalıştıkça. Sen daha 6 aylıksın bu ne tripp bu ne özgüven. İstesem zorla da yediririm yanii,
Öyle deme canım erkekler anlamayız diyip kaçıyor isteyen hepsini yapar. Anlamak zorundalar her şeyi ayrıntılı anlatacaksın yapacak. Sonra çocuk ev işi yemek alış veriş hepsi üzerine kalır bu kadar yük altında ezilme. Ben geçen gün patladım 3küçük çocuk ev işi yemek bulaşık hiç bitmiyor gece uykusu da yok. Bu ev sadece benim değil bu çocuklar da sadece benim değil baktın bulaşık var koyuver makineye baktın yemekler dışarda atıver dolaba baktın yemek yok bi makarna yapıver en azından şişelere su koy at dolaba. Her işi bana bırakma dedim. Ertesi gün küçüklerden biri acıkınca sofradan yemeğimi hızla yiyip kalktım mutfağa bi gittim toplamış bi kaç gündür de suyumuzu falan o koyuyor sürahiye. O bile o kadar iyi oluyor ki
Hmm çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinCanım surekli kusma var ama çok miltarda bi de 2 aydan beri su kusuyor ara ara
ben sana zaten hayranım cnım 3 çocukla çok iyi idare ediyorsun Allah sana kolaylık versinAhhh ahh bi de bana sor ben 5.katta yaşıyorum ve asansör bizde de yok 3çocuk hangi birini nasıl indireyim. Arabaları apt altında depo var onun girişinde duruyor ama 2bebeği kim tutacak da ben arabayı çıkarıp kurcam. Ama gezme konusunda eşim iyi çok seviyor gezmeyi artık iyice terelelli olduğum için çıkalım dediğimdr ikilemiyor. 3çocukla her gün en az 3-4saat dışardayız
Slm kizlar. Maalesef dun ben de dusurdum oglumu. Gece 2 de uyudu sabah 5te geri uyaninca yanima aldim emzireyim diye. Ben uyumusum ama o uyumamamis hoop donmus ve kut diye ses geldi. Hemen heryerini kontrol ettim sonra da 2 saat falan uyutmadim Allahtan bir sorun cikmadi. Ama insan o an ne yapacagini bilemiyor.
2 gundur gece uyumuyor sizdede mi oyle?
birde canım benim eşim gezmeyi pek sevmez hafta içi zaten 8 den önce eve gelmiyor çok yoruluyor biliyorum anca hafta sonu oda pazar market derken gün bitiyorAhhh ahh bi de bana sor ben 5.katta yaşıyorum ve asansör bizde de yok 3çocuk hangi birini nasıl indireyim. Arabaları apt altında depo var onun girişinde duruyor ama 2bebeği kim tutacak da ben arabayı çıkarıp kurcam. Ama gezme konusunda eşim iyi çok seviyor gezmeyi artık iyice terelelli olduğum için çıkalım dediğimdr ikilemiyor. 3çocukla her gün en az 3-4saat dışardayız
Ne güzel cnm maşallah artmış sütün. Benim çok azaldı yanazar mı değdi noldu bilmiom çok azaldı yetmiyor artık ek gıdalarla geçiştiriyorum. Ahhh ahh eskiden benimde sabaha kadar taşardı taş gibi olurdu memelerim şimdi foss
Birçoğumuz yavaştan geçiş yaptı canım. Ek gıda olarak meyve sebze püreleri veriyorum ben sabahları arada yumurta sarısı tuzsuz beyaz peynirde veriyorum.birde benimkinin kilo alımı az diye muhallebi yada kaşık maması veriyorum.Merhabalar ben konuyu yeni gördüm. 29 Şubat ta doğum yapmış bir erkek annesiyim.Ek gidaya geçtiniz mi ? Neler veriyorsunuz? Benim oğlan son zamanlarda çok geç uyuyor. Geceleri hala iki saatte bir uyanıyor emmek için. Doymuyor mu diye düşünüyorum ama kilo takibi normal ? Sizinkiler nasıl ? Benim durum normal mi acaba?
Muhtemelen bu soruları daha önce cevaplamissinizdir ama çok fazla sayfa olduğu için okuyamadim.
amaniiiinnFırlama ya, aynı benim küçüklüğüm 10 yaşına kadar annem kaşıkla peşimden koşmuş.. Aman Allah muhafaza böyle olmaz umarım :)
Bu zamana kadar da uykusuzdum zaten yapcak bi şey yok demek ki her bebegin huyu farklı oluyor demek ki. Akşam 9 da 10da uyuyan gece 4-5 saat deliksiz uyuyan bebeklere hayranım ☺ maşallah diyelim bana da nasip olur inşallah diyeyimBirçoğumuz yavaştan geçiş yaptı canım. Ek gıda olarak meyve sebze püreleri veriyorum ben sabahları arada yumurta sarısı tuzsuz beyaz peynirde veriyorum.birde benimkinin kilo alımı az diye muhallebi yada kaşık maması veriyorum.
Geceleri sıcaktan uyanabilir yada dişlerden uyanabilir. Bundan sonraki süreçte sıksık uykusuz kalacagız zaten canım. Dişler patlayana kadar böyle
Bu arada muhallebisi nasıl yapıyorsun canım ??Birçoğumuz yavaştan geçiş yaptı canım. Ek gıda olarak meyve sebze püreleri veriyorum ben sabahları arada yumurta sarısı tuzsuz beyaz peynirde veriyorum.birde benimkinin kilo alımı az diye muhallebi yada kaşık maması veriyorum.
Geceleri sıcaktan uyanabilir yada dişlerden uyanabilir. Bundan sonraki süreçte sıksık uykusuz kalacagız zaten canım. Dişler patlayana kadar böyle
İnşBu zamana kadar da uykusuzdum zaten yapcak bi şey yok demek ki her bebegin huyu farklı oluyor demek ki. Akşam 9 da 10da uyuyan gece 4-5 saat deliksiz uyuyan bebeklere hayranım ☺ maşallah diyelim bana da nasip olur inşallah diyeyim
Ben kendim tutturamıyorum canım o yüzden arımamanın pirinçununu alıyorum. Ondan muhallebi yapıyorum.Bu arada muhallebisi nasıl yapıyorsun canım ??
Ne bileyim cnm ya yetmiyor gibi geliyor kilo alımıda son aylarda çok azaldı. Gerçi büyüyorlar ihtiyaçları artıyor. Süt yetmiyor ek gıdayla takviye yapcaz. Daha gece muhallebisi işine falan geçmedim ama artık yavaş yavaş yapmam lazım akşama kadar süt bitiyor gece yatmadan önce meyveli yoğurt yapıp veriyom iyi oluyor.Canım memeler terbiye olmuştur. Yumuşadı diye sütüm azaldı sanmayın. Belli bir süre sonra memeler bebeğin ihtiyacı kadar üretiyor
O yüzden eskis gibi sertleşme yada sızma olmuyor.
normal olan bu evet ama ben demi anormallik var anlamadımAzaldi ama sutumde artik eskisi kadar su yok.. Sutumu saginca anliyorum seffaflik olurdu baslarda artik beyaz.. Oldukca yaglandi sutum ayrica, zaten suyu veriyorum yagli sut icsin oglum daha iyi :)) Eskisi kadar olmasada 350cc sagiyorum gunde gerisinide ek ogunlerle gecistiriyoruz :) Boyle boyle azalicak ama normal olanda bu zaten oyle degilmi
mama dediğim muhallebi buarada...ek gıdaya tam olarak geçtikten sonra vermeyi de düşünmüyorum bi dahaAzaldi ama sutumde artik eskisi kadar su yok.. Sutumu saginca anliyorum seffaflik olurdu baslarda artik beyaz.. Oldukca yaglandi sutum ayrica, zaten suyu veriyorum yagli sut icsin oglum daha iyi :)) Eskisi kadar olmasada 350cc sagiyorum gunde gerisinide ek ogunlerle gecistiriyoruz :) Boyle boyle azalicak ama normal olanda bu zaten oyle degilmi
Canim henuz kahvalti olayina gecemedik (doktor kontrolumuzde sorucaz), biz simdilik anne sutu, mama ve yogurt seklinde ilerliyoruznormal olan bu evet ama ben demi anormallik var anlamadımbu arada canım sen bebeğin kahvaltısını nasıl ayarlıyorsun?ben sabah emzirip işe gidiyorum 10 buçuk gibi mama veriyor bizimkiler..kv eşim kardeşim artık kim bakıyorsa o gün kızçeme tam anlamıyla rk gıdaya geçmediğimiz için mama haricinde bişey vermiyorum şuan..yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama
Yok ya henuz muhallebi filan bize uzak, doktorum sutum yettigi surece boyle gidicez demisti ama 6 aylikta degisicektirmama dediğim muhallebi buarada...ek gıdaya tam olarak geçtikten sonra vermeyi de düşünmüyorum bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?