How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Şubat Anneleri

Herkese günaydın
Bu gece malesef oğlum ilk düşüşünü yaşadı. 11 de ewe geldik babaneden. Attım oğlumu yatağa babasına dedim bi bak sen ben su içiim. Salondan odaya geçmesi saniyeler alıo. Ama benim oğlum o saniyelerde yatağın bi ucundan öbürüne yuvarlan sonra güm diye yere düş. Nasıl aldık elimize bilmiyorum. Çok korktum. O ağladı ben ağladım. Apar topar acilde aldık soluğu çünkü baktık burnu kanıo. 6 saatlik müşade den sonra şimdi ewimi ze geldik.
Hamdolsun. Kötü bişey yok dedi dr. Ama kafa travması için 24 saat gözetimde altında tutcaz.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Bebelerimize dert vermesin. Hastalık, kaza vermesin.
Geçmiş olsun canım artık dönmelere başladılar 3.aydan sonra yalnız bırakmadım ben hiç. Ya yere ya da kendi yataklarına koydum. Hatta birinin yatağını alt kademeye düşürcem tırmanmaya kalkmaya başladı ödüm kopuyo atacak kendini diye

Herkese günaydın
Bu gece malesef oğlum ilk düşüşünü yaşadı. 11 de ewe geldik babaneden. Attım oğlumu yatağa babasına dedim bi bak sen ben su içiim. Salondan odaya geçmesi saniyeler alıo. Ama benim oğlum o saniyelerde yatağın bi ucundan öbürüne yuvarlan sonra güm diye yere düş. Nasıl aldık elimize bilmiyorum. Çok korktum. O ağladı ben ağladım. Apar topar acilde aldık soluğu çünkü baktık burnu kanıo. 6 saatlik müşade den sonra şimdi ewimi ze geldik.
Hamdolsun. Kötü bişey yok dedi dr. Ama kafa travması için 24 saat gözetimde altında tutcaz.
Gecms olsn artik cok hareketliler bi saniye bile yalniz birakmsmsk gerekiyo geceb gunde benim oglan dustu babais yuzunden

Düşmesin diye ilk kızımı yerde büyüttüm rrsmen , bu bebişide ya yere ya park yatağına koyuyorum hiç belli olmuyo çok geçmiş olsun S sbhr ,

Yastık kullanıyomusun hanımlar? Ben bir aylıktan beri kullanıyorum çok kustuğu için yastık ii gelmişti ama şimdi nette yastık omuriliğin şeklini bozuyo diye yaxılar var, esimde karışıyo koyma diyo bilemedim siz napıyosunuz?

Ayrıca gece 20 defa kalkıyo resmen diş falan yok neyin huysuzluğu anlamıyorum, evim serin de ek gıdadandır diye dün sabah meyve fışında bişey vermedim ama değişen bişey olmadı deliricem uykusuzluktan:110::KK53:

Ben de 2 saat ancak uyudum.ama ben kaşındım.bebişim uyudu bu sefer benim uyku saptı.pc başına oturdum.6. Ay dolana kadar video hazırlıyorum.onun editi ile uğraşıyorum.yeniyim tabii daha.ay programda ne nerde diye ararken zaten pek de birşey yapamadım. :işsiz: Çektiğim videoları koydum.en büyük sorun müzik.eğer virüssüz bildiğiniz bir background müzik sitesi varsa yazarsanız çok sevinirim.indirirken bilgisayarı yine mahvetmek istemiyorum.

Herkese günaydın
Geçmiş olsun cnm. Ben de düşürdüm yataktan geçen hafta. Çok kızdım kendime ama oluyor böyle kazalar. Dikkatli olmamız lazım çünkü çok hareketlendiler. Bİzim 3. Düşümüz oldu. Bir kere eşim koltukta bırakmış düştü. Bir kere ben tam düşerken yakaladım koltuktan. Geçen haftada yatakta uyuyordum eşim yanıma yatırdı bıraktı gitti bırakma biraz uykum açılsın dedim dinlemedi. Bi ara uyuklamışım çocuğum döne döne yatakta yere yüzüstü ellerinin üzerine kapaklandı ama ben nasıl sıçradım uykudan o korkuyu anlatamam :( Allahtan elleriyle kapaklanmış yoksa bizimde kanardı burnu. Yani hepimizin başına geliyor. Sadece daha dikkatli olmak gerek.

Size alıntı yapmıştım olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim.ben bebeğiniz için yazmıştım.yanlış anlasildiysam kusura bakmayın lütfen.
İnanın çocukla cevap yazıyorum gönderemeden kalıyor öyle kusura bakmayın hatırlayamadm şmdi geçmişe bakıp hemen cevap yazıyorum :))
B

En de ilk defa duydum canım 2yaşında çıkması gereken dişler onlar. Ama her çocuk farklı hayırlı sağlıklı olsun dişiniz
Sağol canm bende hiç beklemiyodm korkudan doktora gittim o söyledi şmdide üst azı dişi kabarmş çıkmak üzere :))
Maşallah canim bazı bebeklerde öyle oluyor istisna. bizim arkadaşın kızı vardı alt iki dişini çıkardıktan hemen sonra azı dişlerini çıkarmıştı arkadaş benim kız tersten gidiyor diye dalga geçiyordu:) cok zorlandı mı peki canım?
Aynen canm benmde eşim yirmilik galiba diye dalga gaçiyordu :D Yani en fazla 37ye çıktı ateşi iştahsızdı kusuyordu bide hep bi mız mızdı. Ama bi iki kere öyle bi ağladı ki gözünden yaş akıyodu :((

Geçmiş olsun canım artık dönmelere başladılar 3.aydan sonra yalnız bırakmadım ben hiç. Ya yere ya da kendi yataklarına koydum. Hatta birinin yatağını alt kademeye düşürcem tırmanmaya kalkmaya başladı ödüm kopuyo atacak kendini diye
Allah korusun. Bende aslında yanlız bırakmadım. Babasını diktim başına. Ama oda peşimden salona teli almaya gitmiş. Olanlar oldu o arada malesef.

Gecms olsn artik cok hareketliler bi saniye bile yalniz birakmsmsk gerekiyo geceb gunde benim oglan dustu babais yuzunden
Teşekkür ederim. Ah bu babalar. Annemin dediği doğru anlaşılan erkek ne anlar çocuğu kollamaktan diyor. Rabbim evlatlarımızı korusun.

Son düzenleme:
Düşmesin diye ilk kızımı yerde büyüttüm rrsmen , bu bebişide ya yere ya park yatağına koyuyorum hiç belli olmuyo çok geçmiş olsun S sbhr ,

Yastık kullanıyomusun hanımlar? Ben bir aylıktan beri kullanıyorum çok kustuğu için yastık ii gelmişti ama şimdi nette yastık omuriliğin şeklini bozuyo diye yaxılar var, esimde karışıyo koyma diyo bilemedim siz napıyosunuz?

Bende düşmesin diye yatağımı duvara yasladım. Eşim oyuncağı verince durur diye düşündü herhalde teli alana kadar.

Bende bi süre yastıkta yatırdım. Ama gerçekten omuriliğe çok zararı varmış. O yüzden bıraktım. Bi ay kullandım sdc.

Geçmiş olsun cnm. Ben de düşürdüm yataktan geçen hafta. Çok kızdım kendime ama oluyor böyle kazalar. Dikkatli olmamız lazım çünkü çok hareketlendiler. Bİzim 3. Düşümüz oldu. Bir kere eşim koltukta bırakmış düştü. Bir kere ben tam düşerken yakaladım koltuktan. Geçen haftada yatakta uyuyordum eşim yanıma yatırdı bıraktı gitti bırakma biraz uykum açılsın dedim dinlemedi. Bi ara uyuklamışım çocuğum döne döne yatakta yere yüzüstü ellerinin üzerine kapaklandı ama ben nasıl sıçradım uykudan o korkuyu anlatamam :KK43: Allahtan elleriyle kapaklanmış yoksa bizimde kanardı burnu. Yani hepimizin başına geliyor. Sadece daha dikkatli olmak gerek.
Teşekkür ederim. Oluyor malesef. Sizede çok geçmiş olsun. Bizimkide muhtemelen yüzüstü düştü. O yüzden kanadı. Bugünde kendi dr umuza gittik. Yatak veya koltuktan düşmelerden korkmayın dedi. 2..3 saat gözleyin. Kusması olursa huzursuzluğu çok olursa o zmn götürürsün dedi.

Teşekkür ederim. Ah bu babalar. Annemin dediği doğru anlaşılan erkek ne anlar çocuğu kollamaktan diyor. Rabbim evlatlarımızı korusun.
Öyle deme canım erkekler anlamayız diyip kaçıyor isteyen hepsini yapar. Anlamak zorundalar her şeyi ayrıntılı anlatacaksın yapacak. Sonra çocuk ev işi yemek alış veriş hepsi üzerine kalır bu kadar yük altında ezilme. Ben geçen gün patladım 3küçük çocuk ev işi yemek bulaşık hiç bitmiyor gece uykusu da yok. Bu ev sadece benim değil bu çocuklar da sadece benim değil baktın bulaşık var koyuver makineye baktın yemekler dışarda atıver dolaba baktın yemek yok bi makarna yapıver en azından şişelere su koy at dolaba. Her işi bana bırakma dedim. Ertesi gün küçüklerden biri acıkınca sofradan yemeğimi hızla yiyip kalktım mutfağa bi gittim toplamış bi kaç gündür de suyumuzu falan o koyuyor sürahiye. O bile o kadar iyi oluyor ki

Selam kızlar uzun zamandır takip edemiyordum ek gıdalara geçilmiş bebekler büyüdükçe farklı sorunlar çıkmış.ek gıda da bebeği ağzını açmayıp yiyeceği reddeden var mı?benim minik öyle ne meyve ne sebze püresi hiç birine ağzını açmıyor oyunla falan ancak 1 kaşık yediriyorum ne yapıcam bilmiyorum

Selam kızlar uzun zamandır takip edemiyordum ek gıdalara geçilmiş bebekler büyüdükçe farklı sorunlar çıkmış.ek gıda da bebeği ağzını açmayıp yiyeceği reddeden var mı?benim minik öyle ne meyve ne sebze püresi hiç birine ağzını açmıyor oyunla falan ancak 1 kaşık yediriyorum ne yapıcam bilmiyorum
Benim bi kızım da öyle ama acıkınca çok güzel yiyor. Bi de susayınca aç da olsa mühürlüyor ağzını. Önce su veriyorum bi iki dk sonra çok güzel yiyor

Öyle deme canım erkekler anlamayız diyip kaçıyor isteyen hepsini yapar. Anlamak zorundalar her şeyi ayrıntılı anlatacaksın yapacak. Sonra çocuk ev işi yemek alış veriş hepsi üzerine kalır bu kadar yük altında ezilme. Ben geçen gün patladım 3küçük çocuk ev işi yemek bulaşık hiç bitmiyor gece uykusu da yok. Bu ev sadece benim değil bu çocuklar da sadece benim değil baktın bulaşık var koyuver makineye baktın yemekler dışarda atıver dolaba baktın yemek yok bi makarna yapıver en azından şişelere su koy at dolaba. Her işi bana bırakma dedim. Ertesi gün küçüklerden biri acıkınca sofradan yemeğimi hızla yiyip kalktım mutfağa bi gittim toplamış bi kaç gündür de suyumuzu falan o koyuyor sürahiye. O bile o kadar iyi oluyor ki

Kadınların dış sesii gibi olmuşsun:)) helal olsun :)

Benimki benimkii :)) aynı benim kızz. Ağzını büzüp buruşturuyor sırf yememek için :) sırf o kaşık o dudaklara bile değmeden geri dönsün diye :D ama onu yaparken miniminnacık oluyor ağzıı yiyesim geliyo :))) bide kafasını sağa sola çeviriyor vermeye çalıştıkça. Sen daha 6 aylıksın bu ne tripp bu ne özgüven. İstesem zorla da yediririm yanii, :D

Herkese günaydın

Geçmiş olsun cnm. Ben de düşürdüm yataktan geçen hafta. Çok kızdım kendime ama oluyor böyle kazalar. Dikkatli olmamız lazım çünkü çok hareketlendiler. Bİzim 3. Düşümüz oldu. Bir kere eşim koltukta bırakmış düştü. Bir kere ben tam düşerken yakaladım koltuktan. Geçen haftada yatakta uyuyordum eşim yanıma yatırdı bıraktı gitti bırakma biraz uykum açılsın dedim dinlemedi. Bi ara uyuklamışım çocuğum döne döne yatakta yere yüzüstü ellerinin üzerine kapaklandı ama ben nasıl sıçradım uykudan o korkuyu anlatamam :KK43: Allahtan elleriyle kapaklanmış yoksa bizimde kanardı burnu. Yani hepimizin başına geliyor. Sadece daha dikkatli olmak gerek.

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar.. Eminimki o an ki korku bambaşka bi korkudur. Canından olan Can'a zarar gelmesini hiç bir anne istemez ama malesef arada böyle oluyor ..

Back