• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Iyide sperm olusumuna cok var niye ki kisirlik.. Ok cok sicaktan oturu kalite duser ama suan sperm yok o zaman problemde olmamasi lazim en azindan yarim saat bir saat takilsaydi :/ Ben en iyisi bir doktora danisiyim :KK70:
Canim yumurtaliklarina zarar veriyo heralde bi sor sen gunde 15 20 dkdsn fazla bindrmezsen sorun olmaz bence

Oynarda aslinda ama hani birakirsa yuz uztu yere kapaklanabilirde :)))
Yüzüstü degilde yan düşebiliyorlar. Öne doğru bayagı destekli. Bebekler kolay kolay bırakmıyor. Sıkı sıkı yapışıyorlar :) Ama düşerken bırakmadıkları için beraber düşüyorlar. Bebege zararlı bir durumu yok yani canını acıtmıyor. Ama tabi düşmüş oluyorlar. :)

Prima kullanan arkadaşlar size sorum var kızımın bezini2-3 saate değiştiriyorum ama bezin arka kısmındaki jeller çıkıp kuzımın popişine yapışmış oluyor sizde de varmı böyle birşey çokta ıslatmıyor altını iştahsız suyu içmiyor çok az çişte bile böyle oluyor daha önce olmuyordu bu pakettemi sorun var anlamadım birde bezin sol kenarının ortasında pembe sarı mavi turuncu yuvarlaklar var

Prima kullanan arkadaşlar size sorum var kızımın bezini2-3 saate değiştiriyorum ama bezin arka kısmındaki jeller çıkıp kuzımın popişine yapışmış oluyor sizde de varmı böyle birşey çokta ıslatmıyor altını iştahsız suyu içmiyor çok az çişte bile böyle oluyor daha önce olmuyordu bu pakettemi sorun var anlamadım birde bezin sol kenarının ortasında pembe sarı mavi turuncu yuvarlaklar var
canim premium care de aktif bebe de kullandim öyle bir sorun olmadi bez 10saat falan dursa dolu olsa bile kaldi ki az cisle hic olmamali primanin sahtesi cok batrolunu kontrol et özellikle premium care in cok fazla sahtesi var piyasada

Canbebe kullanıyorum öyle bi sorun yoktu ama son 2 gündür beyaz seker yapiskan gibi şeyler görüyorum bende acaba susuzmu kalıyolar

Canbebe kullanıyorum öyle bi sorun yoktu ama son 2 gündür beyaz seker yapiskan gibi şeyler görüyorum bende acaba susuzmu kalıyolar
Cnm daha önce bi kaç yerde okumuştum dediğin gibi olduğunda hatta kristal diyorlar susızluktanmış bol bol su ver havalar çok sıcak çok terliyorlar. nisancan nisancan bende prima kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım çok memnunum

firkan firkan cnm novaferrum ben de aldım bir haftadır kullanıyorum hiçbir şikayeti olmadı kızımın çok memnunum tavsiyen için teşekkür ederim. Bir de ben sabahları uyandığında veriyorum en az yarım saat sonra emziriyorum ya da çok açsa emzirip yarım saat sonra veriyorum yeterli bir süredir değil mi? Yarım damla kullanıyorum

Bende en cok bakicim icin istiyorum tutturuyomus yurutsun diye kadinin tum gun beli agrimis haliyle :)) bende fenami kilo verirsin dedim ama yok yani cekilir cile degil, zaten kadincagizi parmaginda oynatiyor :)))
Seninki çok hareketli lazım sana yürüteç ama yüksekliğini çok iyi ayarlaman lazım canım. Benimkilerin şimdilik biri hareketli diğerinde pek hareket yok. Oturma odam da dar. Büyük kızım sıralarken koltuktan koltuğa geçti ve yürüdü çok fazla yürütmeye gerek kalmadı ama yürüttüğümüz zaman belimiz kopardı

Eki Görüntüle 1865091 Aa bu arada esim bunu gormus boyle birsey alalim diyor
Biz bundan almıştık fisher price.ınkini. Yine eğilip peşinden koşman gerekiyor yürmesini yada bizim işimizi kolaylaştırmıyor ama yürüdkten sonra bacak kaslarını güçlendiriyor ve herkese tavsiye ederim 3yaşında kızım hala onunla oynuyor

kızlar mama sandalyesi ne aldınız? ikeanınkini almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Bebek ikea.nın mama san.de çok rahat oturabiliyor dar olduğu için ama katlanmıyor 1.5yaçından sonra da çocuğun içine sığması çok zor

firkan firkan cnm novaferrum ben de aldım bir haftadır kullanıyorum hiçbir şikayeti olmadı kızımın çok memnunum tavsiyen için teşekkür ederim. Bir de ben sabahları uyandığında veriyorum en az yarım saat sonra emziriyorum ya da çok açsa emzirip yarım saat sonra veriyorum yeterli bir süredir değil mi? Yarım damla kullanıyorum
Rica ederim canım . Benimkindede hiç problem olmadı. Hiç kusmadı. Sadece yüzünü biraz ekşitiyor o kadar :)
Bende öyle yarım damlalık veriyorum. Uyanınca gülücük atıp mutlu sesler çıkarıyorsa veriyorum damlayı. Oyalandığı kadar oyalıyorum 20 dk 30 dk 45 dk ne kadar oyalanırsa sonrada emziriyorum.
Ağlarsada hemen emziriyorum. Saglıkocagındaki hemşire anne sütüne dikkat etmene gerek yok diğer süt ürünlerini yarım saat 1 saat verme demişti.

Canim bende kullaniyorum biyu kucuk geldiginde oluyo birnumara buyugunu al bence

genc-anne genc-anne aslında çevrimdışı okuyorum bazen ama bir türlü fırsat bulup yazamıyorum:işsiz: benimde şimdi uyudu miniğim bir bakayım dedim. Hamileyken ne güzeldi gerçekten zaman geçsin diye aklımızda ne var ise paylaşıyorduk, şimdi koşturmaktan aklıma birşey gelmesi bile mümkün olmuyor. Kilo verdikçe veriyorum. sıcaklardan sütümde yetmiyor sanırım 500 gr aldı geçen ay bu ayda öyle olacak sanırım ek gıdaga da tam anlamıyla geçemedik sebze corbası, yoğurt dışında. Mamaya başlayacagım artık:anne:ecoorganik diye bir site var bu arada keremin besinlerini oradan karşılıyorum muhallebi için normal pirinç unu yerine tam pirinç unu, organik tarhana, irmik vs bebeklere özel zeytinyağı. Bilginiz olsun sizlerinde

genc-anne genc-anne aslında çevrimdışı okuyorum bazen ama bir türlü fırsat bulup yazamıyorum:işsiz: benimde şimdi uyudu miniğim bir bakayım dedim. Hamileyken ne güzeldi gerçekten zaman geçsin diye aklımızda ne var ise paylaşıyorduk, şimdi koşturmaktan aklıma birşey gelmesi bile mümkün olmuyor. Kilo verdikçe veriyorum. sıcaklardan sütümde yetmiyor sanırım 500 gr aldı geçen ay bu ayda öyle olacak sanırım ek gıdaga da tam anlamıyla geçemedik sebze corbası, yoğurt dışında. Mamaya başlayacagım artık:anne:ecoorganik diye bir site var bu arada keremin besinlerini oradan karşılıyorum muhallebi için normal pirinç unu yerine tam pirinç unu, organik tarhana, irmik vs bebeklere özel zeytinyağı. Bilginiz olsun sizlerinde
Emzirmiyorum ben ama yinede yememe içmeme dikkat etmeliyim sağlığım için.. Tek başıma bebeğime ve eve koşturmaktan epey zayıf ve bakımsız kaldım :// ek gıdalara başlayınca bebeklerde kilo alımında yavaşlama mı oluyor bende anlamadım. Benim kızım da geçen ay 250 gram aldı. Bu ay bakalm ne kadar almış.. 6 kiloya bi türlü ulaşamadık gitti.. Neyse sağlıklı olsunlar da kiloyu ilerde alırlar.

Emzirmiyorum ben ama yinede yememe içmeme dikkat etmeliyim sağlığım için.. Tek başıma bebeğime ve eve koşturmaktan epey zayıf ve bakımsız kaldım :// ek gıdalara başlayınca bebeklerde kilo alımında yavaşlama mı oluyor bende anlamadım. Benim kızım da geçen ay 250 gram aldı. Bu ay bakalm ne kadar almış.. 6 kiloya bi türlü ulaşamadık gitti.. Neyse sağlıklı olsunlar da kiloyu ilerde alırlar.
Öyle tabi ki ama yine de anne yüreği sanırım açmış gibime geliyor o da aranıyor devamlı bu aralar. cok terliyor ya su sıcakları bir atlatsaydık hayırlısı ile. Hem hareketlendiler hemde terliyorlar normal aslında. İnstagramınız var ise @cerenyildizalkaya eklerseniz hızlı fikir alışverişi yapabiliriz kızlar :KK19:

Back