• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

İnanın çocukla cevap yazıyorum gönderemeden kalıyor öyle kusura bakmayın hatırlayamadm şmdi geçmişe bakıp hemen cevap yazıyorum :))

Sağol canm bende hiç beklemiyodm korkudan doktora gittim o söyledi şmdide üst azı dişi kabarmş çıkmak üzere :))

Aynen canm benmde eşim yirmilik galiba diye dalga gaçiyordu :KK70: Yani en fazla 37ye çıktı ateşi iştahsızdı kusuyordu bide hep bi mız mızdı. Ama bi iki kere öyle bi ağladı ki gözünden yaş akıyodu :KK43:(
Ay yavrum benim Kıyamam ya azı dışı bu kolay mı! Allah yardımcısı olsun bebislerimızın. umarim benim bebis de kolay çıkarır dişlerini görünürde sadece beyazlik var:)

bizimde gece emmeleri iyi hatta gündüz emmeleride bu ay iyiydi iyi alacak dedim bu kez kg ama almadı sanırım acaba sutum mu kalitesizlesti:KK43:ek gıdaya da başladım ben meyve yoğurt ama değişen bi şey olmadı:KK43: çok haraketli benim bebis acaba ondan mı? seninkide çok hareketli.
Aynen kuzum benim çöp bacağımın altını bile değiştiremiyorum artık çok kuvvetlendi :/

Kızlar biz ek gıdalara geçtik yumurta sarısı , meyve püresi , muhallebi ve tahıllı ek gıdalardan veriyorum fakat sebze çorbasını pek sevimli yemiyor dr iyice acıksın öyle ver diyor benim sıpa acıkınca hiç yemiyor huysuzluk yapıyor asıl sorum şu ben sabah 7-8 gibi yumurta sarısı ve tahıllı kaşık maması 11 -12 gibi meyve püresi 3 gibi sebze çorbası 6 gibi muhallebi ve 8-9 gibi mılipanın 7 tahıllı gecesinden veriyorum bunların yanında bunları yemek istemezse mama takviyesi tapıyorum aralarda ki sebze çorbasını yemiyor meyve püresi ile de doymuyor zaten geceleri 2 saatte bir uyanıyor mama için bana bir akıl verin bu gece uykularını Nasıl uzatacagım
canım gece o uyanmadan sen uyanıp mama versen oda mamasını içip uykusuna devam eder

Kızlar aptanil ar başladı dr reflü var diye çok pahalı buna rapor çıkıyor mu aylık iki bebeğe maliyet 800 civarı çok pahalı ya
canım raporu bilmiyorum ama reflü teşhisini nasıl koydu kusma varmıydı ya da başka birşey en önemlisi iştahsızlık varmı vayyyy çok sordum galiba

Herkese günaydın
Bu gece malesef oğlum ilk düşüşünü yaşadı. 11 de ewe geldik babaneden. Attım oğlumu yatağa babasına dedim bi bak sen ben su içiim. Salondan odaya geçmesi saniyeler alıo. Ama benim oğlum o saniyelerde yatağın bi ucundan öbürüne yuvarlan sonra güm diye yere düş. Nasıl aldık elimize bilmiyorum. Çok korktum. O ağladı ben ağladım. Apar topar acilde aldık soluğu çünkü baktık burnu kanıo. 6 saatlik müşade den sonra şimdi ewimi ze geldik.
Hamdolsun. Kötü bişey yok dedi dr. Ama kafa travması için 24 saat gözetimde altında tutcaz.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Bebelerimize dert vermesin. Hastalık, kaza vermesin.
çok geçmiş olsun canım Allah kazalardan korusun tüm bebişleri

Ama istediğini söyle erkeklere bi süre sonra resetliyorlar kendilerini. Aynı odunluğa geri dönüyorlar o yüzden arada bilgi yüklemesi yapmak gerekiyor
aynen canım bende arada patlıyyorum eşime bir süre yapıyor birşeyler ama sonra eskiye dönüş ooluyor ara ara reset çekmek lazım ben iyice sıkıldım hep evdeyim evimde asansör yok tek başıma hem araba hem puset hem bebek indiremiyorum yanınimda biri olması lazım kuzımda sıkılıyor evde iyice mızmız oluyor bütün gün kucakta balkonda evi turluyıruz beslenme de pekçok iştahsız birşeyler yedireyim diye saatlerce uğraşıyorum bende kafayı yemek üzereyim artık

aynen canım bende arada patlıyyorum eşime bir süre yapıyor birşeyler ama sonra eskiye dönüş ooluyor ara ara reset çekmek lazım ben iyice sıkıldım hep evdeyim evimde asansör yok tek başıma hem araba hem puset hem bebek indiremiyorum yanınimda biri olması lazım kuzımda sıkılıyor evde iyice mızmız oluyor bütün gün kucakta balkonda evi turluyıruz beslenme de pekçok iştahsız birşeyler yedireyim diye saatlerce uğraşıyorum bende kafayı yemek üzereyim artık
Ahhh ahh bi de bana sor ben 5.katta yaşıyorum ve asansör bizde de yok 3çocuk hangi birini nasıl indireyim. Arabaları apt altında depo var onun girişinde duruyor ama 2bebeği kim tutacak da ben arabayı çıkarıp kurcam. Ama gezme konusunda eşim iyi çok seviyor gezmeyi artık iyice terelelli olduğum için çıkalım dediğimdr ikilemiyor. 3çocukla her gün en az 3-4saat dışardayız

Ay yavrum benim Kıyamam ya azı dışı bu kolay mı! Allah yardımcısı olsun bebislerimızın. umarim benim bebis de kolay çıkarır dişlerini görünürde sadece beyazlik var:)
İnşallah kolay olur komşumun çocuğunun ateşi fırlayıp gidiyor 40a nerdeyse havale geçirecekmiş bebiş :(

Slm kizlar. Maalesef dun ben de dusurdum oglumu. Gece 2 de uyudu sabah 5te geri uyaninca yanima aldim emzireyim diye. Ben uyumusum ama o uyumamamis hoop donmus ve kut diye ses geldi. Hemen heryerini kontrol ettim sonra da 2 saat falan uyutmadim Allahtan bir sorun cikmadi. Ama insan o an ne yapacagini bilemiyor.
2 gundur gece uyumuyor sizdede mi oyle?

Eşim de öyle bırak emsin diyor kendi 5 yaşına kadar emdiği için :) bunda da babaya benzerse diye korkuyorum. Eşimin diş yapısı o yüzden çok bozulmuş. İnşallah kolaylıkla bıraktırırz napalım.
canım benim 2 kuzenim ilkokula ceplerinde emzikle giderdi okuldan uzaklaşıp köy yoluna sapınca emziklerini takarlardı ağızlarına:KK48: 2 sininde diş yapısı ve dişleri çok güzel..diş işi genetik bence bırakır elbet emziği kendisi atar belki de bilemezsin zamanla göreceğiZ:KK51:

kızlar ek gıdaya geçtikten sonra sütünüz ne alemde?ben işe başladım sabah emziriyorum ve süt sağıp dolaba atıyorum..kızım sütü içmezse kaşık maması yapıyor babaannesi..öğleyin evegelmiş oluyoruum 1 gibi..sonra emziriyorum tekrar ama sebze meyve püresi derken eskisi gibi emmek istemiyor..bende sağıyorum sütümü ama arttı galiba sütüm..dün gece 2 göğsümden de gece boyu süt aktı..hele kızımı emzirirken..süt koktum resmen tiksindim bi an kendi kokuumdan:KK43:
siz de azalma varmı

Slm kizlar. Maalesef dun ben de dusurdum oglumu. Gece 2 de uyudu sabah 5te geri uyaninca yanima aldim emzireyim diye. Ben uyumusum ama o uyumamamis hoop donmus ve kut diye ses geldi. Hemen heryerini kontrol ettim sonra da 2 saat falan uyutmadim Allahtan bir sorun cikmadi. Ama insan o an ne yapacagini bilemiyor.
Canim cok geçmiş olsun bi şey olmamasına çok sevindim. annelik ne zormuş ya düşünmekten insan kafayı yiyor beden yorgunluğu hiç kalıyor. benim bebis gece çok sık uyanır oldu bende Vantilatör çalıştırıyorum iki gecedir biraz daha düzeldi gibi uykusu. bence sıcaktan etkileniyor bebislerin uykuları

kızlar ek gıdaya geçtikten sonra sütünüz ne alemde?ben işe başladım sabah emziriyorum ve süt sağıp dolaba atıyorum..kızım sütü içmezse kaşık maması yapıyor babaannesi..öğleyin evegelmiş oluyoruum 1 gibi..sonra emziriyorum tekrar ama sebze meyve püresi derken eskisi gibi emmek istemiyor..bende sağıyorum sütümü ama arttı galiba sütüm..dün gece 2 göğsümden de gece boyu süt aktı..hele kızımı emzirirken..süt koktum resmen tiksindim bi an kendi kokuumdan:KK43:
siz de azalma varmı
Azaldi ama sutumde artik eskisi kadar su yok.. Sutumu saginca anliyorum seffaflik olurdu baslarda artik beyaz.. Oldukca yaglandi sutum ayrica, zaten suyu veriyorum yagli sut icsin oglum daha iyi :)) Eskisi kadar olmasada 350cc sagiyorum gunde gerisinide ek ogunlerle gecistiriyoruz :) Boyle boyle azalicak ama normal olanda bu zaten oyle degilmi ;)

canım benim 2 kuzenim ilkokula ceplerinde emzikle giderdi okuldan uzaklaşıp köy yoluna sapınca emziklerini takarlardı ağızlarına:KK48: 2 sininde diş yapısı ve dişleri çok güzel..diş işi genetik bence bırakır elbet emziği kendisi atar belki de bilemezsin zamanla göreceğiZ:KK51:
Sizinkiler tam bağımlı olmuş o zaman :) genetik te önemli tabi ama gene etkiliyo diye biliyorduk ama herkes için geçerli değil demek ki :) ben emzik almamışım hiç dişlerim gayet güzel babası 5 yaşına kadar emmiş onun ki çok bozuk. İnşallah bana çeker o zaman ne diyeyim :))

Geçmiş olsun cnm. Benim yaşadığımı yaşamışsın ben de çok korktum o an. Allah'a şükür birşey olmadı. Artık daha da dikkatli olmamız gerek. Benim oğlanda nerdeyse 2 haftadır çok sık uyanmaya başladı. Doymadığını düşünüyorum. Dişten sebepte olabilir. Bu arada bizimde ilk dişimiz sonunda patladı :halay:.

Back