- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 723
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mama hiç kullanmadım..ufaktan tadımlara başlamıştım meyvelerden..geçen ay(geçen ay dediğim 2 hafta önce) doktorumuz kaşık mama vesebze pürelerinden başlayablrsin dedi..zaten 1 aydır akşamları kaşık mamasına başlamıştım işe başlayınca gündüze kaydı kaşık maması biberonda süt içmeye pek yanaşmıyor çünkü hanımefendi illa taze taze memeden içecekYok ya henuz muhallebi filan bize uzak, doktorum sutum yettigi surece boyle gidicez demisti ama 6 aylikta degisicektir 6 aylik olduk ama kontrolumuz bir hafta sonra.. biraz daha sabredicez artik :) Ben salatalik veriyorum eline, alt iki disi cikti kemire kemire yiyor simdilik :)
Erken degil tam zamani ama erkek bebeklere pek onermiyolar babam heveslenip almis sevmedi Arda dun gittik iade ettikKizlar benim oglan yurumek icin cabaliyor, su siralar bir yere tutunup ayaga kalkiyor ve bizim elinden tutup yurutmemizi cok istiyor.. acaba yurutec icin cok mu erken? Alsakmi ki acaba?
Niye ki tatlim ya.. esimde yurutecte ogrenmis yurumeyi :)Erken degil tam zamani ama erkek bebeklere pek onermiyolar babam heveslenip almis sevmedi Arda dun gittik iade ettik
Canım yürütecin zararları hakkında birçok kişi hemfikir. Almadan nette bir araştır istersen ben ilkinde kullanmadım bundada kullanmayı düşünmüyorum.Kizlar benim oglan yurumek icin cabaliyor, su siralar bir yere tutunup ayaga kalkiyor ve bizim elinden tutup yurutmemizi cok istiyor.. acaba yurutec icin cok mu erken? Alsakmi ki acaba?
:) Ablam çocuklarına kullandı yürüteç.. yürüteç kullanan bebekler biraz daha geç öğreniyorlar. Çünkü parmakucunda ve öne doğru eğik yürümeye çalışıyor minişler hatta koşturuyorlar.Niye ki tatlim ya.. esimde yurutecte ogrenmis yurumeyi :)
Hmm ya ben bakici ablamizada kolaylik olur diye dusunmustum aslinda, bilmiyorum yaa kafam karisti:) Ablam çocuklarına kullandı yürüteç.. yürüteç kullanan bebekler biraz daha geç öğreniyorlar. Çünkü parmakucunda ve öne doğru eğik yürümeye çalışıyor minişler hatta koşturuyorlar.
Benim büyük 10 aylıkken yürümüştü. Ben sabırla yürütüyordum. İyice dikilmeye ve adım atmaya başladığında ise sadece arkadan kıyafetinden tutuyordum. Oğlan yürürken bırakıyordum kendi kendine gidiyordu.
Kisirliga sebep oluyoms doktorla pek onermiyoms bizimkide sevmedi zaten isime geldi hemen basliyolar eskiden o mu varms doktorlar ne bilir diyeNiye ki tatlim ya.. esimde yurutecte ogrenmis yurumeyi :)
keryneia özellikle erkek çocuklar için pek önerilmiyor yürüteç. Daha doğrusu bebeğin boyuna göre çok iyi ayarlamak gerekiyor cinsel organına baskı olmaması için. Benim eşim ilk çocuğumda almak istemedi doğallığına bıraktı ama şimdi ikizlerde onları kollarından tutup gezdirecek fırsat bulamam heralde. Almayı düşünüyorum. Ama biri zaten sıralıyor şu an. Diğeri daha desteksiz oturamıyor. O da oturmaya başlasın o sıralar alırım heraldeCanım yürütecin zararları hakkında birçok kişi hemfikir. Almadan nette bir araştır istersen ben ilkinde kullanmadım bundada kullanmayı düşünmüyorum.
Ablamın Dr da yigenim için yurutec onermemisti. Erkek oda. Bende almayı düşünmüyorum canım. Sen araştır netten veya Dr na Danış.Niye ki tatlim ya.. esimde yurutecte ogrenmis yurumeyi :)
Iyide sperm olusumuna cok var niye ki kisirlik.. Ok cok sicaktan oturu kalite duser ama suan sperm yok o zaman problemde olmamasi lazim en azindan yarim saat bir saat takilsaydi :/ Ben en iyisi bir doktora danisiyimKisirliga sebep oluyoms doktorla pek onermiyoms bizimkide sevmedi zaten isime geldi hemen basliyolar eskiden o mu varms doktorlar ne bilir diye
Bende en cok bakicim icin istiyorum tutturuyomus yurutsun diye kadinin tum gun beli agrimis haliyle :)) bende fenami kilo verirsin dedim ama yok yani cekilir cile degil, zaten kadincagizi parmaginda oynatiyor :)))keryneia özellikle erkek çocuklar için pek önerilmiyor yürüteç. Daha doğrusu bebeğin boyuna göre çok iyi ayarlamak gerekiyor cinsel organına baskı olmaması için. Benim eşim ilk çocuğumda almak istemedi doğallığına bıraktı ama şimdi ikizlerde onları kollarından tutup gezdirecek fırsat bulamam heralde. Almayı düşünüyorum. Ama biri zaten sıralıyor şu an. Diğeri daha desteksiz oturamıyor. O da oturmaya başlasın o sıralar alırım heralde
Ponponlarina birsey olmaz yaa bende kalitelisini alirim napiyimm neyse bakicam ya :)Ablamın Dr da yigenim için yurutec onermemisti. Erkek oda. Bende almayı düşünmüyorum canım. Sen araştır netten veya Dr na Danış.
:)) ponponlar çok önemliPonponlarina birsey olmaz yaa bende kalitelisini alirim napiyimm neyse bakicam ya :)
Eki Görüntüle 1865091 Aa bu arada esim bunu gormus boyle birsey alalim diyor
Ben ilk kizimda aldim 10.5 aylikken de yurudu bi sorun olmadi,almadan bende baya kararsiz kalmistim ama biraz biraz koyuyordum.Simdi Melike ye de aldim ama daha suremiyor :)icinden etrafi seyredip yayli yayli zipliyor :)) robot yurutec aldim benHmm ya ben bakici ablamizada kolaylik olur diye dusunmustum aslinda, bilmiyorum yaa kafam karisti
Heh işte bunu yazacaktım bende büyükte bundan kullandım. Benimki playskool ilk arabam dı.Eki Görüntüle 1865091 Aa bu arada esim bunu gormus boyle birsey alalim diyor
O nasil ki neBen ilk kizimda aldim 10.5 aylikken de yurudu bi sorun olmadi,almadan bende baya kararsiz kalmistim ama biraz biraz koyuyordum.Simdi Melike ye de aldim ama daha suremiyor :)icinden etrafi seyredip yayli yayli zipliyor :)) robot yurutec aldim ben
Oynarda aslinda ama hani birakirsa yuz uztu yere kapaklanabilirde :)))Güzel bir şeye benziyor bu..