How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Şubat Anneleri

Eşim de öyle bırak emsin diyor kendi 5 yaşına kadar emdiği için :) bunda da babaya benzerse diye korkuyorum. Eşimin diş yapısı o yüzden çok bozulmuş. İnşallah kolaylıkla bıraktırırz napalım.
bazılarının değişmiyor dış yapısı canım bi arkadas da 5 yaşına emzik kullandım diyor gayet normal bi dış yapısı var o yüzden kızına 2 yasina gelmesine rağmen kullanıyor aman ağlamasında yeter diyor:) sanırım biz forumca çok evhamliyiz:)

çok sağol canım. Eşimin anne ve babası çok zalim ve vicdansız insanlardır. Bana, geldiğinden beri nankörsün diyolar ki onlara hiç masraf ettirmem. Bebek arabası istedim bitek ona da hayır dediler. Yediklerim içtiklerimi kızımın bezini tartışma zamanı yüzüme vururlar. Üstelik eşim burda değil ya ağızlarına ne gelirse sayıyolar. Burda anlatmadım eşimde azıcık düşünceli olsaydı bu durumda olmazdım. Ailemin yanına gidince eşimede anlatıcam o bilmiyor ailesini melek sanıyor çünkü o varken farklı davranıyolardı. Ama hiçbişey değişmicek benim için eşimde aileside gözümde sıfır şuan. Hepsi Allahımdan bulsun. Çok az bi zaman kaldı kendime ve kızıma yeni bi sayfa açıcam Allah'ın izniyle..
Sen nerden buldun yavrum bu aileyi.
Çok üzüldüm inan bana. Yine o evde tebrik ederim eğitimine devam etmişsin.
Ailenin yanına geçtiğinde emin ol herşey çok daha güzel.olacak.
Sen kendine dikkat et. Yavruna güzel güzel bak. Rabbim mükafatini verir.

Kızlar biz ek gıdalara geçtik yumurta sarısı , meyve püresi , muhallebi ve tahıllı ek gıdalardan veriyorum fakat sebze çorbasını pek sevimli yemiyor dr iyice acıksın öyle ver diyor benim sıpa acıkınca hiç yemiyor huysuzluk yapıyor asıl sorum şu ben sabah 7-8 gibi yumurta sarısı ve tahıllı kaşık maması 11 -12 gibi meyve püresi 3 gibi sebze çorbası 6 gibi muhallebi ve 8-9 gibi mılipanın 7 tahıllı gecesinden veriyorum bunların yanında bunları yemek istemezse mama takviyesi tapıyorum aralarda ki sebze çorbasını yemiyor meyve püresi ile de doymuyor zaten geceleri 2 saatte bir uyanıyor mama için bana bir akıl verin bu gece uykularını Nasıl uzatacagım

Kızlar bebeğimin dişleri çıktı hemde azı dişleri İlk defa böyle bir şeye kendi bebeğim de şahit oldum
Size alıntı yapmıştım olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim.ben bebeğiniz için yazmıştım.yanlış anlasildiysam kusura bakmayın lütfen.

bilmiyoruz ki öğreneceğiz bi şekilde:)benim bebis gece emzik için kalkmiyor allahtan senin durum biraz daha zor arkadaşların dediği gibi onun yerine uyku arkadaşı dene istersen. bi de emzigi ağzından sen çıkart dalınca bakalım ne yapacak
uyku arkadaşı deniyim bide. Emzik içinde bayaa uğraşıcam sanırım. Çok inatçı kızım çokk

Sen nerden buldun yavrum bu aileyi.
Çok üzüldüm inan bana. Yine o evde tebrik ederim eğitimine devam etmişsin.
Ailenin yanına geçtiğinde emin ol herşey çok daha güzel.olacak.
Sen kendine dikkat et. Yavruna güzel güzel bak. Rabbim mükafatini verir.
çok teşekkür ederim. Zaten ünv. devam ediyorum diyede baya dalga geçiyodu kv. Ona göre boşa okuyodum. Ama çok şükür bitirdim bi şekilde. Bu aileyi nasıl buldum nasıl bulaştım bende bilmiyorum. Aslında önceden farklı davranıyodular taki biz evlenene kadar. Köprüyü geçene kadar yani.. Zararın neresinden Dönersen kârdır derler ya hakikaten şimdi öyle düşünüyorum .

bazılarının değişmiyor dış yapısı canım bi arkadas da 5 yaşına emzik kullandım diyor gayet normal bi dış yapısı var o yüzden kızına 2 yasina gelmesine rağmen kullanıyor aman ağlamasında yeter diyor:) sanırım biz forumca çok evhamliyiz:)
Olabilir :) benim de çok kurtarıcım oldu. Ben zaten uykuya dalarken yada uykusu bölündüğünde veriyorum kolaylık sağlıyor. Bir şekilde bıraktırcaz artık :)

uyku arkadaşı deniyim bide. Emzik içinde bayaa uğraşıcam sanırım. Çok inatçı kızım çokk

çok teşekkür ederim. Zaten ünv. devam ediyorum diyede baya dalga geçiyodu kv. Ona göre boşa okuyodum. Ama çok şükür bitirdim bi şekilde. Bu aileyi nasıl buldum nasıl bulaştım bende bilmiyorum. Aslında önceden farklı davranıyodular taki biz evlenene kadar. Köprüyü geçene kadar yani.. Zararın neresinden Dönersen kârdır derler ya hakikaten şimdi öyle düşünüyorum .
Öyle içine girmeden bilemiyorsun kimin ne olduğunu.. Senin dünyalara bedel bir evladın var.. Onlar farkına varacaklar hatalarının ama iş coktaaan geçmiş olacak.
Hep derim Allah herkesin gönlüne göre versin. İyi ki ailen arkanda onların yanına gideceksin. Bir rahat nefes alıp,huzur bulacaksın.
Sağlığına dikkat et.
İçin skildikca yaz buralara.. Burada ki anneler süperler :)

Kızlar biz ek gıdalara geçtik yumurta sarısı , meyve püresi , muhallebi ve tahıllı ek gıdalardan veriyorum fakat sebze çorbasını pek sevimli yemiyor dr iyice acıksın öyle ver diyor benim sıpa acıkınca hiç yemiyor huysuzluk yapıyor asıl sorum şu ben sabah 7-8 gibi yumurta sarısı ve tahıllı kaşık maması 11 -12 gibi meyve püresi 3 gibi sebze çorbası 6 gibi muhallebi ve 8-9 gibi mılipanın 7 tahıllı gecesinden veriyorum bunların yanında bunları yemek istemezse mama takviyesi tapıyorum aralarda ki sebze çorbasını yemiyor meyve püresi ile de doymuyor zaten geceleri 2 saatte bir uyanıyor mama için bana bir akıl verin bu gece uykularını Nasıl uzatacagım
Aslında bu kadar gıdaya aç olduğu için uyanmıyor olabilir. Ne zaman başladın canım bilmiyorum ama her yeni gıdayı sabah deneyip bir iki çay kaşığı, dokunmuyorsa öğünlere eklemek lazım diyorlar ya ben de tecrübemden değil okuduklarımdan söylüyorum. Çünkü gündüz beslenmesi eşittir gece uykusu. Tabii diş miş atak falan yoksa. Gıdalar karnını ağrıtıyormuş maalesef. Ben de düzenli olmasa da birşeyleri tattırıyorum. Hoş bizim de uyku muyku kalmadı. Bir de ağlamıyor Prenses. Konuşuyor kendince oyun oynuyor. Ama onu öyle bırakıp yatamıyorum ben de. Emzirip uyurdu önceden ne oldu anlamıyorum.

Arkadaşlar dün yoğurt ve armudu karıştırdım verdim. İlk başta bir buruşturdu yüzünü ama yedi. Benimki zaten kaşığı bırakmıyor her yere döke saça yiyoruz. Size sorum; yoğurdu ayrı denemiştim bir sıkıntı olmamıştı armutta da. Ama ikisini karıştırınca kolunda hafif bir iki kırmızılık oluştu ki sıcaktan olduğunu zannetmiyorum dün hiç terlemedi. Karışım olunca dokunur mu sizce

Canım ben olsam bakıcının odasına vermezdim. Odada yanımda yatırırdım. Sonuçta gece uyanınca benim kokumu ister.
Park yatakta benimki şuan üst katında yatıyor. Hareketlenip kalkmaya başlayınca üst kısmı kaldırınca bende aşağıya yüksekçe yatak yapacagım canım. Benimde belim agrıyor.

Canım park yatak alıp kendi odana koy ilk kızımı 6aya kadar park yatağın üst katında yatırdım tutunup kalkmaya başlayınca alt bölüme indirdim o zaman da elimi uzatıyordum kalkıyordu öyle alıyordum kucağıma. Kalkmazsa çoğu park yatağın kenarında fermuar oluyor fermuarı açıp alırsın bebeğini

sonrasinda ayri odaya geçirmek çok zor olmaz değil mi?

Kızlar aptanil ar başladı dr reflü var diye çok pahalı buna rapor çıkıyor mu aylık iki bebeğe maliyet 800 civarı çok pahalı ya

Öyle içine girmeden bilemiyorsun kimin ne olduğunu.. Senin dünyalara bedel bir evladın var.. Onlar farkına varacaklar hatalarının ama iş coktaaan geçmiş olacak.
Hep derim Allah herkesin gönlüne göre versin. İyi ki ailen arkanda onların yanına gideceksin. Bir rahat nefes alıp,huzur bulacaksın.
Sağlığına dikkat et.
İçin skildikca yaz buralara.. Burada ki anneler süperler :)
onlar burdaki annelere kurban olsunlar :) En Büyük KK burda yazdığım, anlattığım kadar hiçbiyerde böyle rahatlayamıyorum. Çünkü çevremde heryerde onların akrabaları var hep beni yargılıyolar. Olaya benim gözümden bakan kimse yok. Ailem ve sizler dışında :KK14: iyiki varsınız hepiniz :KK19:

Herkese günaydın
Bu gece malesef oğlum ilk düşüşünü yaşadı. 11 de ewe geldik babaneden. Attım oğlumu yatağa babasına dedim bi bak sen ben su içiim. Salondan odaya geçmesi saniyeler alıo. Ama benim oğlum o saniyelerde yatağın bi ucundan öbürüne yuvarlan sonra güm diye yere düş. Nasıl aldık elimize bilmiyorum. Çok korktum. O ağladı ben ağladım. Apar topar acilde aldık soluğu çünkü baktık burnu kanıo. 6 saatlik müşade den sonra şimdi ewimi ze geldik.
Hamdolsun. Kötü bişey yok dedi dr. Ama kafa travması için 24 saat gözetimde altında tutcaz.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Bebelerimize dert vermesin. Hastalık, kaza vermesin.

sonrasinda ayri odaya geçirmek çok zor olmaz değil mi?
İlk kızımı 9.ayda geçirdim ayrı odaya. Böyle öneren bi kaç yazı okumuştum 9.ayda ayırın odaları diyordu. Hakkaten de bilişsel olarak 9.aydan sonra çocuklar çok gelişiyor her şeyi anlamaya hatırlamaya başlıyorlar. Sen odayı ayıracaksan bakıcı olmayacak mı zaten yanında. Yine biri olacak. Maksat anneyle odayı ayırmak değil bebeğin yalnız uyumaya alışması. Bence bakıcıyla işin bitene kadar geceleri senin yanında kalsın sabah emzirir verirsin bakıcıya uyuyacaksan uyursun. Bakıcı gittiği zaman ayır odaları. Ama benim tavsiyem bebek geceleri uyanmamaya başlayınca ayır odayı. Git gel zor olur bi de bebeği duyana kadar iyice açılır uykusu gece gece

Back