Geçmiş olsun canım artık dönmelere başladılar 3.aydan sonra yalnız bırakmadım ben hiç. Ya yere ya da kendi yataklarına koydum. Hatta birinin yatağını alt kademeye düşürcem tırmanmaya kalkmaya başladı ödüm kopuyo atacak kendini diyeHerkese günaydın
Bu gece malesef oğlum ilk düşüşünü yaşadı. 11 de ewe geldik babaneden. Attım oğlumu yatağa babasına dedim bi bak sen ben su içiim. Salondan odaya geçmesi saniyeler alıo. Ama benim oğlum o saniyelerde yatağın bi ucundan öbürüne yuvarlan sonra güm diye yere düş. Nasıl aldık elimize bilmiyorum. Çok korktum. O ağladı ben ağladım. Apar topar acilde aldık soluğu çünkü baktık burnu kanıo. 6 saatlik müşade den sonra şimdi ewimi ze geldik.
Hamdolsun. Kötü bişey yok dedi dr. Ama kafa travması için 24 saat gözetimde altında tutcaz.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Bebelerimize dert vermesin. Hastalık, kaza vermesin.
Gecms olsn artik cok hareketliler bi saniye bile yalniz birakmsmsk gerekiyo geceb gunde benim oglan dustu babais yuzundenHerkese günaydın
Bu gece malesef oğlum ilk düşüşünü yaşadı. 11 de ewe geldik babaneden. Attım oğlumu yatağa babasına dedim bi bak sen ben su içiim. Salondan odaya geçmesi saniyeler alıo. Ama benim oğlum o saniyelerde yatağın bi ucundan öbürüne yuvarlan sonra güm diye yere düş. Nasıl aldık elimize bilmiyorum. Çok korktum. O ağladı ben ağladım. Apar topar acilde aldık soluğu çünkü baktık burnu kanıo. 6 saatlik müşade den sonra şimdi ewimi ze geldik.
Hamdolsun. Kötü bişey yok dedi dr. Ama kafa travması için 24 saat gözetimde altında tutcaz.
Geçmiş olsun cnm. Ben de düşürdüm yataktan geçen hafta. Çok kızdım kendime ama oluyor böyle kazalar. Dikkatli olmamız lazım çünkü çok hareketlendiler. Bİzim 3. Düşümüz oldu. Bir kere eşim koltukta bırakmış düştü. Bir kere ben tam düşerken yakaladım koltuktan. Geçen haftada yatakta uyuyordum eşim yanıma yatırdı bıraktı gitti bırakma biraz uykum açılsın dedim dinlemedi. Bi ara uyuklamışım çocuğum döne döne yatakta yere yüzüstü ellerinin üzerine kapaklandı ama ben nasıl sıçradım uykudan o korkuyu anlatamamHerkese günaydın
İnanın çocukla cevap yazıyorum gönderemeden kalıyor öyle kusura bakmayın hatırlayamadm şmdi geçmişe bakıp hemen cevap yazıyorum :))Size alıntı yapmıştım olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim.ben bebeğiniz için yazmıştım.yanlış anlasildiysam kusura bakmayın lütfen.
Sağol canm bende hiç beklemiyodm korkudan doktora gittim o söyledi şmdide üst azı dişi kabarmş çıkmak üzere :))B
En de ilk defa duydum canım 2yaşında çıkması gereken dişler onlar. Ama her çocuk farklı hayırlı sağlıklı olsun dişiniz
Aynen canm benmde eşim yirmilik galiba diye dalga gaçiyorduMaşallah canim bazı bebeklerde öyle oluyor istisna. bizim arkadaşın kızı vardı alt iki dişini çıkardıktan hemen sonra azı dişlerini çıkarmıştı arkadaş benim kız tersten gidiyor diye dalga geçiyordu:) cok zorlandı mı peki canım?
Allah korusun. Bende aslında yanlız bırakmadım. Babasını diktim başına. Ama oda peşimden salona teli almaya gitmiş. Olanlar oldu o arada malesef.Geçmiş olsun canım artık dönmelere başladılar 3.aydan sonra yalnız bırakmadım ben hiç. Ya yere ya da kendi yataklarına koydum. Hatta birinin yatağını alt kademeye düşürcem tırmanmaya kalkmaya başladı ödüm kopuyo atacak kendini diye
Teşekkür ederim. Ah bu babalar. Annemin dediği doğru anlaşılan erkek ne anlar çocuğu kollamaktan diyor. Rabbim evlatlarımızı korusun.Gecms olsn artik cok hareketliler bi saniye bile yalniz birakmsmsk gerekiyo geceb gunde benim oglan dustu babais yuzunden
Düşmesin diye ilk kızımı yerde büyüttüm rrsmen , bu bebişide ya yere ya park yatağına koyuyorum hiç belli olmuyo çok geçmiş olsun S sbhr ,
Yastık kullanıyomusun hanımlar? Ben bir aylıktan beri kullanıyorum çok kustuğu için yastık ii gelmişti ama şimdi nette yastık omuriliğin şeklini bozuyo diye yaxılar var, esimde karışıyo koyma diyo bilemedim siz napıyosunuz?
Teşekkür ederim. Oluyor malesef. Sizede çok geçmiş olsun. Bizimkide muhtemelen yüzüstü düştü. O yüzden kanadı. Bugünde kendi dr umuza gittik. Yatak veya koltuktan düşmelerden korkmayın dedi. 2..3 saat gözleyin. Kusması olursa huzursuzluğu çok olursa o zmn götürürsün dedi.Geçmiş olsun cnm. Ben de düşürdüm yataktan geçen hafta. Çok kızdım kendime ama oluyor böyle kazalar. Dikkatli olmamız lazım çünkü çok hareketlendiler. Bİzim 3. Düşümüz oldu. Bir kere eşim koltukta bırakmış düştü. Bir kere ben tam düşerken yakaladım koltuktan. Geçen haftada yatakta uyuyordum eşim yanıma yatırdı bıraktı gitti bırakma biraz uykum açılsın dedim dinlemedi. Bi ara uyuklamışım çocuğum döne döne yatakta yere yüzüstü ellerinin üzerine kapaklandı ama ben nasıl sıçradım uykudan o korkuyu anlatamamAllahtan elleriyle kapaklanmış yoksa bizimde kanardı burnu. Yani hepimizin başına geliyor. Sadece daha dikkatli olmak gerek.
Öyle deme canım erkekler anlamayız diyip kaçıyor isteyen hepsini yapar. Anlamak zorundalar her şeyi ayrıntılı anlatacaksın yapacak. Sonra çocuk ev işi yemek alış veriş hepsi üzerine kalır bu kadar yük altında ezilme. Ben geçen gün patladım 3küçük çocuk ev işi yemek bulaşık hiç bitmiyor gece uykusu da yok. Bu ev sadece benim değil bu çocuklar da sadece benim değil baktın bulaşık var koyuver makineye baktın yemekler dışarda atıver dolaba baktın yemek yok bi makarna yapıver en azından şişelere su koy at dolaba. Her işi bana bırakma dedim. Ertesi gün küçüklerden biri acıkınca sofradan yemeğimi hızla yiyip kalktım mutfağa bi gittim toplamış bi kaç gündür de suyumuzu falan o koyuyor sürahiye. O bile o kadar iyi oluyor kiTeşekkür ederim. Ah bu babalar. Annemin dediği doğru anlaşılan erkek ne anlar çocuğu kollamaktan diyor. Rabbim evlatlarımızı korusun.
Benim bi kızım da öyle ama acıkınca çok güzel yiyor. Bi de susayınca aç da olsa mühürlüyor ağzını. Önce su veriyorum bi iki dk sonra çok güzel yiyorSelam kızlar uzun zamandır takip edemiyordum ek gıdalara geçilmiş bebekler büyüdükçe farklı sorunlar çıkmış.ek gıda da bebeği ağzını açmayıp yiyeceği reddeden var mı?benim minik öyle ne meyve ne sebze püresi hiç birine ağzını açmıyor oyunla falan ancak 1 kaşık yediriyorum ne yapıcam bilmiyorum
Aynen canim hersey bize dusuyoTeşekkür ederim. Ah bu babalar. Annemin dediği doğru anlaşılan erkek ne anlar çocuğu kollamaktan diyor. Rabbim evlatlarımızı korusun.
Öyle deme canım erkekler anlamayız diyip kaçıyor isteyen hepsini yapar. Anlamak zorundalar her şeyi ayrıntılı anlatacaksın yapacak. Sonra çocuk ev işi yemek alış veriş hepsi üzerine kalır bu kadar yük altında ezilme. Ben geçen gün patladım 3küçük çocuk ev işi yemek bulaşık hiç bitmiyor gece uykusu da yok. Bu ev sadece benim değil bu çocuklar da sadece benim değil baktın bulaşık var koyuver makineye baktın yemekler dışarda atıver dolaba baktın yemek yok bi makarna yapıver en azından şişelere su koy at dolaba. Her işi bana bırakma dedim. Ertesi gün küçüklerden biri acıkınca sofradan yemeğimi hızla yiyip kalktım mutfağa bi gittim toplamış bi kaç gündür de suyumuzu falan o koyuyor sürahiye. O bile o kadar iyi oluyor ki
Ama istediğini söyle erkeklere bi süre sonra resetliyorlar kendilerini. Aynı odunluğa geri dönüyorlar o yüzden arada bilgi yüklemesi yapmak gerekiyorKadınların dış sesii gibi olmuşsun:)) helal olsun :)
Selam kızlar uzun zamandır takip edemiyordum ek gıdalara geçilmiş bebekler büyüdükçe farklı sorunlar çıkmış.ek gıda da bebeği ağzını açmayıp yiyeceği reddeden var mı?benim minik öyle ne meyve ne sebze püresi hiç birine ağzını açmıyor oyunla falan ancak 1 kaşık yediriyorum ne yapıcam bilmiyorum
:))) çokkk doğru bi noktaya değindin valla haklısınAma istediğini söyle erkeklere bi süre sonra resetliyorlar kendilerini. Aynı odunluğa geri dönüyorlar o yüzden arada bilgi yüklemesi yapmak gerekiyor
Herkese günaydın
Gecms olsn artik cok hareketliler bi saniye bile yalniz birakmsmsk gerekiyo geceb gunde benim oglan dustu babais yuzunden
Geçmiş olsun cnm. Ben de düşürdüm yataktan geçen hafta. Çok kızdım kendime ama oluyor böyle kazalar. Dikkatli olmamız lazım çünkü çok hareketlendiler. Bİzim 3. Düşümüz oldu. Bir kere eşim koltukta bırakmış düştü. Bir kere ben tam düşerken yakaladım koltuktan. Geçen haftada yatakta uyuyordum eşim yanıma yatırdı bıraktı gitti bırakma biraz uykum açılsın dedim dinlemedi. Bi ara uyuklamışım çocuğum döne döne yatakta yere yüzüstü ellerinin üzerine kapaklandı ama ben nasıl sıçradım uykudan o korkuyu anlatamamAllahtan elleriyle kapaklanmış yoksa bizimde kanardı burnu. Yani hepimizin başına geliyor. Sadece daha dikkatli olmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?