- 20 Temmuz 2015
- 281
- 192
- 33
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bende olmak istiyorum artikVe yokluğuna alıştığım misafirim gelmeye başlıyo galibasevinsem mi üzülsem mi bilemedim 15aydır yoktu mağlum. Lekelenme gibi bişeyler gelmiş devamı gelecek mi bakalım:)
Ben hala doğduğunda aldığım aventi kullanıyorum canım ucunu değiştirdim ama yine 0+ aldım. Az aksın da beni bırakmasın diye değiştirmiyorum :)Iyi geceler arkadaslar
Bisi sorucam
Hangi marka biberon kullaniyorsunuz ?
Ben 5+ icin chicco aldim ama agzinin boyutu cok buyuk biberonun, alamiyor bogazina kaciyor icicince.
İnşallah kilo vermeyi kolaylaştırır yaa ben de onu düşünüyorum :)Yaaa bende olmak istiyorum artik
Sanki olsam hersey eskisi gibi olacak gibi :)))
Yok benim tez çöpe gitti. Akşam yine 3.4 kere uyandı canım. Muhallebi ile alakası yokmuş. Dün öğleden sonra hiç vermedim. Yinede uyandı iki çekti bıraktı uyudu. Sıcaklardan yada diş yüzünden olbilir.Canm bi aydiir uyksu bozuk oyle cok fazla biseyde yedirmiyorum ki uyksunu erken saate cektm ondan mi acana 12de yatiyodu onceden simdi 9 bucuk en gec 10
Anladm cnim insallah cikamamiatir atesi hic sevmiyorm asi günleriniEvet canım huysuzlandığını veya ateşini sezersen şurup veya fitil ver dedi. Evde paranox s vardı ondan verdim bende. Bundan sonraki 9.ayda
Amin canim insallah bi an once duzene girer uykulariYok benim tez çöpe gitti. Akşam yine 3.4 kere uyandı canım. Muhallebi ile alakası yokmuş. Dün öğleden sonra hiç vermedim. Yinede uyandı iki çekti bıraktı uyudu. Sıcaklardan yada diş yüzünden olbilir.
İlk oğlumdada 4.ayda diş sıkıntıları başlamıştı. 6.yında çıkarmıştı dişini.
Senin bebişde erken yatırdığın için oluyorsa olsun canım. Zamanla alışır. Ne olırsa olsun gelişimi için engeç 10 gibi uyuyor olması lazım.
Allah bize kolaylık versin
Ben de yaa. Bütün huyları değişiyo sankiAnladm cnim insallah cikamamiatir atesi hic sevmiyorm asi günlerini
Can'ım bende dogumdan bu yana chicco kullanıyorumgeçen emzik aldım ( biberon için)6. Ay ve sonrası için dediğin gibi ağzı çok açık oğlumu bogacak gibi bende 0 ay kullanıyorum halaIyi geceler arkadaslar
Bisi sorucam
Hangi marka biberon kullaniyorsunuz ?
Ben 5+ icin chicco aldim ama agzinin boyutu cok buyuk biberonun, alamiyor bogazina kaciyor icicince.
Evet asidan sonra eski huylarina zor donuyolarBen de yaa. Bütün huyları değişiyo sanki![]()
Benimki malesef 3 aylikken birakti emzik emmeyi ne guzel emisiyodu halbukiEmzik kullanan anneler.hemn hemen hepimizin bebekleri artik 6aylik.dogumdan bu yana kullandığımız emzikleri degistirmeyi unutmayalım. cunku dis yapısı icin 6 ay sonrasi emzikler cok farkli ve uygun.bn soothie kullandiriyordum.cok cok cok asikti kızım emzigine. yine avent ama freeflow aldim bu sefer.ilk gun az yadirgadi ama artık alıştı. bu onun icin gerekliydi çünkü. size de hatirlatmak istedim![]()
allah allah neden bıraltı ki.benim içn emzik doğduğu günden beri hayat kurtarıcı oldu. nuk nuby wee hepsini denedik sadece soothie kabul etti. aralarında düzeyli bir ilişki oluştu resmenBenimki malesef 3 aylikken birakti emzik emmeyi ne guzel emisiyodu halbuki![]()
Hahaallah allah neden bıraltı ki.benim içn emzik doğduğu günden beri hayat kurtarıcı oldu. nuk nuby wee hepsini denedik sadece soothie kabul etti. aralarında düzeyli bir ilişki oluştu resmen6-18 ay aventi verdiğimde iğrenir gibi bu nedır kadın.bu ben,m dişimin kavuğuna neyin yetmez gibisinden bakış attı. ben de ne yaptım.gittim emziğini oyun alanındaki oyuncaklarının arasına koydum.cancanlı şeklere tutturdum gitti gitti aaa bu da ne böyle hiç görmediğim bir oyuncak diye ağzına aldı.öyle öyle benimsedi
![]()
Biraz haslayip pure yapabilirsin canimArkadaşlar bebekletiniz elma v armut pürelerimi Nasıl hazırlıyorsunuz malum sert meyveler ben şu ana dek kayısı şeftali muz ve kiraz verdim dipsizde kolayca ezilebiliyordu elma v armutta kafam karıştı
Arkadaşlar bebekletiniz elma v armut pürelerimi Nasıl hazırlıyorsunuz malum sert meyveler ben şu ana dek kayısı şeftali muz ve kiraz verdim dipsizde kolayca ezilebiliyordu elma v armutta kafam karıştı
Canim bu aralar hepimizin ortak sorunu bu gece kalkmalari benim oglum 5 6 saat hic uyanmadan uyurdu smdi gece 4 5 kez kalkiyo sadece sabaha karsi kalkardi halbuki gunduz uykusu dedigin gbi bizdede yok en fazla 40 dk ama gecen gun pes etmedm her uyandiginda hemen aldm emzrsm geri yatrdm 2 bucuk saat uyumus oldu bi yarm saat sonra kalkti sonra bi saat uyudu bi daha kalkti emzrdm 1 saat 15 dk felan uyudu oyle kalkti yani uyaninca hemen uyut bana arkadasm dedi boyle yapa yapa uzamis gundz uykusu smdi 3 4 saat uyuyomsKızlar bana bi akıl verin nolurr
Kızım gece sayamadığım kadar çok uyanıyorartık kaldıramıyorum. Doğduğu günden beri tek başıma ilgileniyorum . Eşim burda değil. Gece hiç uyumadım desem inanırmısınız. Şuan sol gözüm kızarık.. .önceden gece 3-4 defa uyanırdı bazen 2 defa. Şimdi saatte bir kalksa şükredicem o derece..
eskiden sallayınca geri uyurdu. Şimdii emzik vermeden uzun uzun sallamadan uyumuyor. Bir ayağım beşikte hep. Uykulu uykulu sallıyorum beşiği. Gece 2 defa besliyorum. Altını temiz tutuyorum. Adana'da yaşıyoruz burası aşırı sıcak ama vantilatör sabaha kadar açık. Tek sorunu emzik midir sizce yoksa atladığım bir nokta varmı?? Emziği bıraktırsam mı?
gündüz uykusunu soracak olursanız o da yok. Mesela dün 2 defa yarım saat uyudu. Toplam 1 saat gündüz uykusu.
2 saat uyanmadan uyumak istiyorum çok yorgun ve uykusuzum kaldıramıyorum artıkkk
![]()