2016 Şubat Anneleri

Allah güç sabır versin hepimize canım . Gelişimi iyi çok şükür. Yani oyuncaklarla oynuyor. Dönüyor. Ayakta tuttuğumda dinç duruyor eğilip bükülmüyor çok şükür. Gel gelelim yemek konusunda sıkıntı yaşadığımız için hep huzursuz. Uykusuda çok sıkıntılı. Bütün gün uyanık. Mesela sabahtan bu yana sadece 30 dk uyudu. Boyu biraz kısa gibi ama normal ben kısayım. Sanırım Bu konuları sıkıntı yapmamın sebebi kızımla tek başıma ilgilenmem

genc-anne canım özel olacak ama merak ettim ailenin yanına gectin mi sen? Okul işlerin vardı hallettin umarım.
askiminaskiyim sorun değil kızlar sorabilirsiniz tabi ki. Hatta düşünmeniz sormanız beni mutlu etti diyebilirim. Okulu bitirdim çok şükür. Sadece diplomamın çıkmasını bekliyorum . Bu ay sonu çıkabilir demişlerdi. Birkaç gün sonra okulu ararım çıkmışsa diplomamı alır direk İstanbul a ailemin yanına giderim. Çıkmamışsa bi arkadaşıma diploma için vekalet veririm çıktığında bana yollar. Bir daha buraya gelmeyi düşünmüyorum. Orda kendime yeni bir düzen kurup çalışıcam. Kızıma bakarım ben. Ne eşimden nede ailesinden bir hayır gördüm. Kv ve kp ile tartıştık geçen gün. O kadar hadsiz insanlar ki anne babama dil uzattılar. Çok zoruma gitti. Sabrediyorum. Az kaldı inşallah..

canım benim çok çok üzüldüm. Rabbim yardımcın olsun. Dualarım seninle inşallah. Az kalmış canım. Umarım hallolur her şey
. annesin ve bu yüzden çok guclusun. Birilerine ihtiyacın yok inşallah. Rabbim eşine ve ailesine de merhamet versin. Umarım her şey yoluna girer

Allah razı olsun canım sağol. Evet aslında hiçbirine ihtiyacım yok. Sadece şimdilik mecburi bekliyorum köprüyü geçene kadar. Düşünsene bebek arabası istiyodum 1 aydır. Bahane bulup almadılar .Ondan bile Vazgeçtim . Beni sevmeseler dahi ilk ve tek torunları bunu çok görmemeliler zaten doğum hediyesi almamışlardı. Kv kp ikiside çalışıyor. Ben çalışayım sen çocuğa bak diyorum onu da kabul etmedi. Yarın bigün gittiğimde laf ederler torunumuza hasret bırakıyor bizi derler. Bu yaptıklarını unutarak utanmadan laf ederler..

Belki distebdir canım olabilir mi /

Aynen katılıyorum :))

Bizimki daha emeklemiyor ama yuvarlanıyor :)) eşim sukur hiç önemsemez :)) bazen keşke titiz olsaydı diyorum belki beni gudulerdi
Aman bosver titiz olmasin herseye karisiyo o zaman bi bardak gorse tezgahta aksama kadar otrmssn diyo dusun yani

Benimkide defalarca cikariyo canim senin kokunu istiyosa besigine kendi giydigin bisey koy belki ise yarar

Doktorundan bir tane promosyon isteyebilirsin. Ellrinde oluyor. Denemelik var mı diye sor sen

Haha yukledim ama ne oluyor ben hala anlamadım :) işte takip ettiklerini video ve resimlerine bakıyorum. Bir arkadaşımın ısrarı ile acmistim. uygulama sosyal medya işte :)
ben hala ne olduğnu anlayamadım profil fotosu yükleyeyim dedim 2 saat uğraştım beceremedim hadi lan ordan bi bundan eksik kal dedim k3ndime

Aaay en son senin ramazandaki paylaşımını okumuştum. Oruç tuttuğumdn beri daha iyiyiz demiştin. Tamamen geçti mi alerji:) çok sevindim sizin için:)
Bende istiyorum birşeyler yapmak atıştırmalık falan ama hiç vaktim olmuyor
Bu arada ben biraz daha açtım diyetimi.
Eskiden tepki verdiklerini şuan vermiyor :)

Patates
Kabak
Havuç
Marul
Pirinç ?
Karpuz (toprakta sıkıntı oluyro)
Semiz otu
Maydanoz
İrmik
Bulgur
Zeytin
Armut
Muz?

Menüm baya genişledi

Toprağa da salatalık patates karpuz verdim ama düzenli olarak değil. sofraya saldırdığı içindi karpuz ve salata galiba iyi gelmiyor bizimkine

5ay 10günlük olduk:) doktorların ek gıdaya geçenilirsin demesini bekliyorum dört gözle.

Bu arada on gün önce sünnet olduk :) ama. Eski pipi görüntüsünü özliyorum:)

Bizimde şuan kaka böyle. Ama antibiyotikten bozuldu. Tam düzelmişti
bskn nerelerde? Haberi olan vvar mı? Merak ettim.
Arada sanpchatte görüyorum canım. En son iyi gorunuyorlardi. Ama özlüyoruz burda bskn seni

Canlaaarr. Vallahi bende özlüyorum burayı.sizleri
. Annemlere gittim, bayram vs geldim derken:/
Ağustos sınuna kardeşimin düğünü var. Ona hazırlanıyoruz.
En önmlisi Haftalardır elbise bakıyoruz herkes aldı. Bi ben kaldım :) aeçenek çok karar veremiyorum. Abiye işi hiç bana göre bir şey değil eğreti duruyorlar

Nerelerdesin sen kuzum düğününüz vardı en son.
Dedim herhalde bu kızda aldığı çocuğu gitti yeni gelinin evine
Yokyok düğün daha olmadı nikahı yaptılar. Evi yerleştirme işleri oldu.
Bizde annemlerle alışveriş manyaklığına tutulduk. Çamaşır havlu falan
Benimde gözüm dönmüş resmen annemden çok alışveriş yaptım
Adam bi iki sene çorabım atletim yok demez

Şimdi evime döndüm yerleşmeye çalışıyorum. Bir yandan misafir ağırlıyorum bitmedi bebe görmeler

( çalıştığı için işi bırakmak istemeyebilirler canım da yüz iki yüz liraya bile araba var. doğum hediyesini takma canım . uzağa gidince kiymetli oluyor :)/ inşallah öyle olur.

Aman bosver titiz olmasin herseye karisiyo o zaman bi bardak gorse tezgahta aksama kadar otrmssn diyo dusun yani

Hadi ya ben o bardağı alır kafasına atarım. :))
Bana da bazen diyor sonra bir şey yapmıyorum hic :) evi pislik gotiruyor :)
Böyle eşim de çok dağınık ( titiz olması lazım birinin. :)

ben hala ne olduğnu anlayamadım profil fotosu yükleyeyim dedim 2 saat uğraştım beceremedim hadi lan ordan bi bundan eksik kal dedim k3ndime

Ben ona bilr cesaret edemedim. :)

Maşallah sizin de baya artmış canım sukur. İnşallah hep bitecek.

Bu arada abiyeden topuklu ayakkabidan hiç mutlu olmam bu hafta kuzenimin düğünü var ve kıyafet yok ortada geçen alayim dedim demez olaydım üst kısma bir şey olmuyor ;(

kızlar kontrole gittik cuma günü..kuşum artık kendi başına oturabiliyor desteksiz..yiyesim geliyo onu öyle gördükçe 5 ay 14 günlük olduk bugün..boyumuz 72 cm kilo 7600 gr olmuş..doktor boyunu görünce şoklandı üst dişleri de geldi dedi doktor yakında patlarlar dedi..sanıyorum üst 2 dişi de birden çıkacak
muhallebi ve püre ver başka bişey verme şuan dedi..bende iyi dedim zaten öyle yapıyordum aynı şekilde devam edeceğim..
6.ayında tahlil yapacağız kan ilacını tahlil sonucuna göre kullanacağız bakalım inşallah kullanmaya gerek kalmaz

Valla benmde atasim geliyo ama yine kim toplicak ben evi gunde 10 kere toplyrm heralde sabah yere koyuyorm haliya carssf seriyorm mecbur agzini suruyo emekliyo diye her gun supurup siliyorm yemekten sonra mutfagi tekrar siliyorm aksam yatmadan once evi toplayip yatyrm sabah yine ayni sekilde dagiliyo aslinda aksam toplamamin bi anlami kalmiyo

İyi yapmışsın Allah tamamına erdirsin o zaman.
Aman iyi olunda gerisi önemli degil.

Can'ım biz üniversiteye gidip alıyoruz bazen öğün sabahtan gidip alabilirsin bebeğin bence az kilo almış bence sabit bir dr bul ve sürekli ona git

( çalıştığı için işi bırakmak istemeyebilirler canım da yüz iki yüz liraya bile araba var. doğum hediyesini takma canım . uzağa gidince kiymetli oluyor :)/ inşallah öyle olur
evet canım çalıştığı için bırakmak istemiyor işini. Ucuzundan da olsa bi araba alırım ben ama burdayken almam kaynana millete ben aldım der daha önce çok yaşadım bunu :)) kaynanam çok fenaa bi insandır... aileme gidince zaten onlar bana bile bırakmaz alırlar

Oh oh masallah minnosa bakalm bizimki kac kilo olms cuma gunu asi var 5 aylikkrb 7400du boyunu 4 aylikken olcmuslerdi 6 ayimizi bitiyo daha tam anlamiyla ek gidaya baslamadm

Benim de kizim 2 ay emdi sadece Senin kizinin dogum kilosu ve simdiki kilosu nasil? Aylik ne kadar aliyor mesela. Bizim komsuda da ayni sikinti var onun kizi hic almamis ayni kiloda kalmis. Sebep bulunamadigi icin cozemiyoruz da bu sorunu
canım benim kızım 3040 gr doğdu ilk ay 1 kilo aldı sonra 750 gr şimdib6 kilo 3-4-5 aylarda çok az aldı senin kaç kilo doğdu ve şuan ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…