2016 Şubat Anneleri

Sicaklardan herlde canm benmki bi kere uyanirdi smdi 3 4 kez uyaniyo

Benimkiler de gecede en az 2şer kez kalkıyorlar hatta bazen sabah 5de iyice ayılıyorlar yarım saat sallıyorum en fazla 1saat sonra tekrar uyanıyorlar

Ben varım canım dediğin gibi önceleri emip hemen dalıyordu çok yormuyordu. ama şimdi her saat başı uyanıyor benim bebeğim ve emdikten sonra uykuya dalmıyor eskisi gibi. tekrar uyutmak zorunda kalıyorum bu yüzden bütün gün yorgun oluyorum hiç halim yok. nedenini de bilemiyorum.hatta dün gece bildiğin öldüm her saat başı uyandı ve her uyansinda en az 15 er dk onu uyutmak için ugrastim artık ağlayacaktim. uyuyamadigiM içinde gittikçe kg kaybediyorum ve daha da halsiz oluyorum

Doğduğundan beri öyle tek fark ilk başlarda kendi 2 çektikten sonra bırakıyordu mides küçük olduğundan sanırım şimdi ben kendim ayırıyorum yoksa bırakmıyor. dişten de değil bizim dişler erken çıktı 3 aylıkken. Nette anne kokusunu isteyebiliyor felan diyor o da olabilir diyorum ama gazdan da şüphe ediyorum bizim üstten gazını rahat cıkarsada yine de hep dik tutmak gerekiyo gün içerisnde gece öyle imkan olmuyo acaba gazı mı rahatsız ediyo diyorum emmek sakinleştiriyo olabilir. Sizin bebeklerniz 1 kere gaz cıkarması yetiyor mu bizimki defalarca cıkartıyor gegirerek

askiminaskiyim nisancan evet kızlar iştahsız ve huysuz bebeği olan bendim. Hala iştahsız. Bi ara ek gıdaları zorla yediriyordum ama hata yaptığımı anladım. Şimdi zorlamıyorum. Dün ilk defa arı mamayı birazda olsa yedi kendi isteğiyle. Bi kısmını yedi ama doymadı kalan kısmını sulandırıp içirdim. Kaşık mamasını da bu şekilde yapıyorum. Meyveye karşı hâlâ isteksiz. İnanın kilo falan kalmadı bende stresten. Herşeyden denemeye çalışıyorum. İlginç ama Bazen bizim yediklerimizden yemek istiyor. Çok tuzlu ve baharatlı değilse Veriyorum azıcık. Değişik bi bebek. Gündüz hiç uyumaz kızım. 1 kere uyur oda 15-35 dk arası . Gece sürekli uyanır. Aç olduğundan değil. Emzik düşüyor diye. 9 şubatta 2850 doğdu şuan 5750 kilosu. benimkinde karın gurultusu yok. Kakası bana normal geliyor alerji olduğunu sanmıyorum ama ne bilim şaşırdım kaldm bende

Benimkiler ilk 35 gün yığın bakımda kaldı mkullanmadıgı antibiyotik kalmadı. Çok zor hayata tutundu.

Kontrolden geldim 5 aylik boy63 kilo8 baş41 meyve pureleri yoğurt azar azar ver dedi oturmaya başladı bizimkisi kendi basina oturuyor kendi etrafında dönüyor yavaş geri geri gidiyo heryere uzanıyoo kasla göz arasında pusetin sapini almış kendine cekio

2 disi cikti 1 hafta once..hala cikiyormu bilmem..birde uykusu geliyor evet dalamiyr agliyor iste 10 dk anca uyuyo okadar sallamaya

Belki distebdir canım olabilir mi /

Aynen katılıyorum :))

Her gun silip supuruyorm canim evi emeklemeye basladi cunku mecbur yapmam lazm bide benm esim cok titizdir konusup durur bi ekmk kirigi gormesin yeterki

Bizimki daha emeklemiyor ama yuvarlanıyor :)) eşim sukur hiç önemsemez :)) bazen keşke titiz olsaydı diyorum belki beni gudulerdi

Son düzenleme:
Benimkiler ilk 35 gün yığın bakımda kaldı mkullanmadıgı antibiyotik kalmadı. Çok zor hayata tutundu.
Rabbim bagislasin evlatlarımızı bizlere. Antibiyotik kullanıldığı içinde bu sorunlar olabiliyor muş.
Rabbim tüm bebeklere çocuklara şifalar versin. Çok zor muş hele ki kendi evladın olunca. Ben 6 yıldır sağlık sektorundeyim. Yoğun bakimlarda ameliyathanelerde ne bebekler gordum. Yeri geldi annelerine teselli vermeye çalıştım. Ama kendi evladın olunca sadece Allaha sığınıyorsun. Kimse nin tesellisi düşürmuyor kaygılarını.

Benim oğlan da icmezdi mamasini doğru düzgün. Bu mamaya geçtik çok şükür rahatladı . ya biliyor musun 3 saatte bir mama veriyorum ben ki bilmezdim 3 saatte bir yedirmeyi. Baslardim mamayi hazırlamaya 3. saatte içmez. Dökerdim. 4 saat olunca tekrar yapar yine içmez dök.. 5. 6. Saatlerde anca 9o CC içer içmez di. Dr. Ne diyor kızın için yani.şu var. Kilo almayacak bebek ise alerjisi olmasa da almaz. Bünyeyle ilgili. Bende zayifmisim. Artık bana benzemis bu bebek diyorum. Ben 2.3oo doğmuşum. Oğlum 3.7oo doğdu. Geçenler de 6.22oo olmuştu.
Bizimkiler de böyle büyüyecek. Zayıf olsunlar ,sağlıklı olsunlar. Bebeğin gelişimi nasıl. Boyu uzuyor mu. Ayina Gore gelişimi tepkileri iyi mi.
Bir oyuncağa odaklanıp eline alıp eviriyo ceviriyo.ağzına goturur mu. Kendi etrafında dönüyor mu. Yani bunlar da çok önemli. Kendine stres yapmamaya çalış. Sen ne kadar rahat bebek o kadar rahat.
Dr.na güveniyor isen böyle
Devam edecek bir sure. Biz bir ara ek gıda vermistik yiyordu ne güzel sonra herşeye dudak.kapattı .. Alerjisi tuttu dediler. Daha birşey vermiyorum.

Evet canım. Ben bir buçuk gün başka bir mama kullandım.kakasinda kan geldi. Sen diyet yapıyor musun. Ya çocuk Dr.larida çok değişik. Kimi cocuk tur ağlar, gazi kokar,hava sıcak içmez emmez , ek gıda verirsen kakasi değişir. Tavırlarında. Diğerleri ise bizde tahlil sonucu düşük.çıkmasına rağmen pregomin manaya başlattı. Ve iyi geldi bu mama bize. Benim.oğlum 1.bucuk.2 aya kadar kilo alımı olmadı 5ogr 1oo gr almisti
2o gün içinde bu mamada 3oo gr kadar kilo alımı.oldu.
Antibiyotik tabii zarar verir. Biz hala kullanıyoruz. Antibiyotik bıraktığımızda tekrarlıyor enfeksiyon. Bakalım nefrolog -urolog nee.diyecek. Arada birakmasinlarda beni. Valla sondali tahlillerden biktim.artık. çocuğu mafediyorlar.

Bence canim.yediklerini takip et hatta not al. Ayran yoğurt falan içip yeme. Ondan başla.mesela.
Kakasini gürültülü yapıyor.mu. beni..oğlan odasından duyuyordum kaka yapısını. Şimdi öyle.degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…