- 30 Ocak 2015
- 18.650
- 20.218
- 598
- 29
Sicaklardan herlde canm benmki bi kere uyanirdi smdi 3 4 kez uyaniyoKızlar bebeği gece emmek için uyanan, emip uykuya dalan var mı? Doğduğumuzdan beri 2 saatte bir uyanıp emip geri yatıyor oğlum. Başlarda yormadığından sıkıntı olmuyordu ama şimdi büyüdükçe hareketlendi gün içinde bitap düşüyorum gece artık zorlanmaya başladım. Nette araştırma yaptım çözüm bulamadım hiçnormalde gündüz emmelerinden sonra 1.5 saat gazı anca hepsini çıkarmış rahatlamış oluyo gece emip gazlı uyuyunca o mu rahatsız ediyo bilmiyorum ama son uykusunu gazını çıkartıp yatırsamda değişmiyor
Benimkiler de gecede en az 2şer kez kalkıyorlar hatta bazen sabah 5de iyice ayılıyorlar yarım saat sallıyorum en fazla 1saat sonra tekrar uyanıyorlarKızlar bebeği gece emmek için uyanan, emip uykuya dalan var mı? Doğduğumuzdan beri 2 saatte bir uyanıp emip geri yatıyor oğlum. Başlarda yormadığından sıkıntı olmuyordu ama şimdi büyüdükçe hareketlendi gün içinde bitap düşüyorum gece artık zorlanmaya başladım. Nette araştırma yaptım çözüm bulamadım hiçnormalde gündüz emmelerinden sonra 1.5 saat gazı anca hepsini çıkarmış rahatlamış oluyo gece emip gazlı uyuyunca o mu rahatsız ediyo bilmiyorum ama son uykusunu gazını çıkartıp yatırsamda değişmiyor
Ben varım canım dediğin gibi önceleri emip hemen dalıyordu çok yormuyordu. ama şimdi her saat başı uyanıyor benim bebeğim ve emdikten sonra uykuya dalmıyor eskisi gibi. tekrar uyutmak zorunda kalıyorum bu yüzden bütün gün yorgun oluyorum hiç halim yok. nedenini de bilemiyorum.hatta dün gece bildiğin öldüm her saat başı uyandı ve her uyansinda en az 15 er dk onu uyutmak için ugrastim artık ağlayacaktim. uyuyamadigiM içinde gittikçe kg kaybediyorum ve daha da halsiz oluyorumKızlar bebeği gece emmek için uyanan, emip uykuya dalan var mı? Doğduğumuzdan beri 2 saatte bir uyanıp emip geri yatıyor oğlum. Başlarda yormadığından sıkıntı olmuyordu ama şimdi büyüdükçe hareketlendi gün içinde bitap düşüyorum gece artık zorlanmaya başladım. Nette araştırma yaptım çözüm bulamadım hiçnormalde gündüz emmelerinden sonra 1.5 saat gazı anca hepsini çıkarmış rahatlamış oluyo gece emip gazlı uyuyunca o mu rahatsız ediyo bilmiyorum ama son uykusunu gazını çıkartıp yatırsamda değişmiyor
Benimkiler ilk 35 gün yığın bakımda kaldı mkullanmadıgı antibiyotik kalmadı. Çok zor hayata tutundu.Oglumda kusuyordu reflu dedi Dr.ilaç verdi
Kusmasi nasıl oğlunun fışkırır gibi mi.
Bizim ki öyle değildi. Böyle özellikle bu son mamada artmisti mamayi olduğu gibi çıkarır oldu ağzının kenarından akardı.bu mamayi biraz daha sıcak suda yapıp daha çok calkalamaya başladım kusma azaldı gibi. Canım senin bebekler antibiyotik kullanmış miydi. Erken kullanilan antibiyotik bağırsak florasını bozuyor dedi Dr. O yüzden böyle sorunlar olabilir dedi. Biz 32 günlükken başladık antibiyotiklere hala da kullanıyoruz.gastrolog ne diyecek acaba.
Allahım yardım etsin yaAy nasil durcak ki
2 disi cikti 1 hafta once..hala cikiyormu bilmem..birde uykusu geliyor evet dalamiyr agliyor iste 10 dk anca uyuyo okadar sallamaya
Benimkide kalkıyor canım. Bebekler için çok normal bir durum. Acıkıyordur susuyordur dişi kaşınıyordur. Uyanınca krndi başına dalamadığı için emmek istiyordur. Benim eskiden gece 1 kere kalkıyordu. Şimdi gece 3 kere mutlaka uyanıyor. Emmek istiyor ama myle doymak için degil 2.3 kere çekip bırakıyor uyuyor. Susadığı için uyandığını düşünüyorum. Birde büyüyorlar annelerinin çok iyi farkındalar. Benimki kalabalık bşr ortamda emzirip uyutuyorsam emerken belki on kere memeyi bırakıp suratıma bakıyor. Anne senmisin der gibi.. Geceleri belki de annem yanımda mı degilmi diye bile kalkıyor olabilirler.
Her gun silip supuruyorm canim evi emeklemeye basladi cunku mecbur yapmam lazm bide benm esim cok titizdir konusup durur bi ekmk kirigi gormesin yeterki
Rabbim bagislasin evlatlarımızı bizlere. Antibiyotik kullanıldığı içinde bu sorunlar olabiliyor muş.Benimkiler ilk 35 gün yığın bakımda kaldı mkullanmadıgı antibiyotik kalmadı. Çok zor hayata tutundu.
Benim oğlan da icmezdi mamasini doğru düzgün. Bu mamaya geçtik çok şükür rahatladı . ya biliyor musun 3 saatte bir mama veriyorum ben ki bilmezdim 3 saatte bir yedirmeyi. Baslardim mamayi hazırlamaya 3. saatte içmez. Dökerdim. 4 saat olunca tekrar yapar yine içmez dök.. 5. 6. Saatlerde anca 9o CC içer içmez di. Dr. Ne diyor kızın için yani.şu var. Kilo almayacak bebek ise alerjisi olmasa da almaz. Bünyeyle ilgili. Bende zayifmisim. Artık bana benzemis bu bebek diyorum. Ben 2.3oo doğmuşum. Oğlum 3.7oo doğdu. Geçenler de 6.22oo olmuştu.askiminaskiyim nisancan evet kızlar iştahsız ve huysuz bebeği olan bendim. Hala iştahsız. Bi ara ek gıdaları zorla yediriyordum ama hata yaptığımı anladım. Şimdi zorlamıyorum. Dün ilk defa arı mamayı birazda olsa yedi kendi isteğiyle. Bi kısmını yedi ama doymadı kalan kısmını sulandırıp içirdim. Kaşık mamasını da bu şekilde yapıyorum. Meyveye karşı hâlâ isteksiz. İnanın kilo falan kalmadı bende stresten. Herşeyden denemeye çalışıyorum. İlginç ama Bazen bizim yediklerimizden yemek istiyor. Çok tuzlu ve baharatlı değilse Veriyorum azıcık. Değişik bi bebek. Gündüz hiç uyumaz kızım. 1 kere uyur oda 15-35 dk arası . Gece sürekli uyanır. Aç olduğundan değil. Emzik düşüyor diye. 9 şubatta 2850 doğdu şuan 5750 kilosu. benimkinde karın gurultusu yok. Kakası bana normal geliyor alerji olduğunu sanmıyorum ama ne bilim şaşırdım kaldm bende
askiminaskiyim merhaba.senin bebeginde alerji mi bilmiyordum..ben adam gibi dr gitmedim..2 dr biri var dedi biri yok..biraz dikkat ettim iyiydik aslinda ama hic nirmal kaka gormedim..suan annemlerdeyim ..dikkatvetmiyorum .buara cok huysuz kucakci.gunduz uyutmak cile ..artik iyice yoryluyor 10 saatin sonunda uyuyor ..kusuyor ara ara. .tum bunlarin yanisira 8100 gram.5.5 aylik.bu ay 600 grm almis gectigmz ay 900du...gayet guzel emiyor..emmem demiyor..alerjimi deilmi bilemiyorum birtek kakayla bu kaniya varilmaz sanirim..32 gunlukke maluk yogunbakima alindi ilac kullandi..ondami acaba bagirsak skintisi..gazi var bu ara 2 aydir birakmistim.nurse harveys aldim yine birde maflor aldim
Bence canim.yediklerini takip et hatta not al. Ayran yoğurt falan içip yeme. Ondan başla.mesela.askiminaskiyim sessizyazar bu demin yaptii kaka..aksam armut yedi..ben yogurt karpuz misir yedim .sabh peynir yiyorum..ki aylardir peynir hep yedim..bu ara ayran yogurt yer oldum..cok zor dokunan seyi bulmak birsuru yiycek var..bu ara kusuyorda gazi var.
Benimde aklıma geldi. Meram ettim bende canım.@genc-anne-leylagenc-anne canım özel olacak ama merak ettim ailenin yanına gectin mi sen? Okul işlerin vardı hallettin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?