- 11 Ağustos 2014
- 1.151
- 324
- 123
canım dr verecek olsa verirdi sanırum hemen yazdı bu mamayı dene dediDoktorundan bir tane promosyon isteyebilirsin. Ellrinde oluyor. Denemelik var mı diye sor sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dr verecek olsa verirdi sanırum hemen yazdı bu mamayı dene dediDoktorundan bir tane promosyon isteyebilirsin. Ellrinde oluyor. Denemelik var mı diye sor sen![]()
canım onuda sordum üniversiteye gitsemde sadece ayın yirmisinde veriliyormuş randevuCan'ım biz üniversiteye gidip alıyoruz bazen öğün sabahtan gidip alabilirsin bebeğin bence az kilo almış bence sabit bir dr bul ve sürekli ona git
Neyse günahını alasım yok şuancanım dr verecek olsa verirdi sanırum hemen yazdı bu mamayı dene dedi
Aha ben( çalıştığı için işi bırakmak istemeyebilirler canım da yüz iki yüz liraya bile araba var.
doğum hediyesini takma canım . uzağa gidince kiymetli oluyor :)/ inşallah öyle olur.
Hadi ya ben o bardağı alır kafasına atarım. :))
Bana da bazen diyor sonra bir şey yapmıyorum hic :) evi pislik gotiruyor :)
Böyle eşim de çok dağınık( titiz olması lazım birinin. :)
Ben ona bilr cesaret edemedim. :)
Maşallah sizin de baya artmış canım sukur. İnşallah hep bitecek.
Bu arada abiyeden topuklu ayakkabidan hiç mutlu olmambu hafta kuzenimin düğünü var ve kıyafet yok ortada geçen alayim dedim demez olaydım üst kısma bir şey olmuyor ;(
Amin canım.İyi yapmışsınAllah tamamına erdirsin o zaman.
Aman iyi olunda gerisi önemli degil.![]()
Aha benay en çok da memelerden olmuyor
Vücuttan kurtarıyor üstten felaket
75 bile olmayan memeler oldu 80-85
Amin canım.
Sen iyisin, çocuklar iyisiniz dimi ? :)
Maşallah canım. ya benim bebis de her saat başı kalkıyor arada ağlama sesi çıkarıyor ve gece kalkıp dalmakta zorlanıyor hiç huyu değil normalde. ama görünürde dış yok yani şişlik yok sanki. ne kadar şişmesi gerekiyor gözle görünüyor bi şekilde mı? beyazlik var sadece
Bi abiye sorunu da bende var.kayınbirader evleniyor.nişanına gittik.13 saat yol(araçla gidiyoruz) kına da salondaymış ve yine memleketlerinde...yine o yolu çekemem çocukla vallahi...düğün olsa tamam da....
Neyse ki düğün istanbulda yıh yıh:)
Me giycem bilmiyorum.bana da aşırı zayıflıktan bişey yakışmıyor :)) Nişanda Tulum giydim ama bak belki fikir olur size...çünkü abiye sevmeyen biriyim ve beni kurtarmıştı.
Önde düğmelerini vardı.he onu bilemem.benimki tam vücuda oturuyordu bacakları İSPANYOL iniyordu fakat belden büzgülü vücut hatlarını belli etmeyen de var kapalıysan.Nasıl emzirdin :) bir de o var :) onu düğmeli biraz rahat biraz spor. Kapaliyim. Elbise almayacagim onu biliyorum :) ceket etek gömlek vs alacağım. Elbise dolap bekliyor ben de :)
Benimki de 2620 dogdu en son iki hafta once olculdu yani 5 aylikken 6200 du. Şu son iki gundur de asiri huzursuz. Diş mi cikaracak acabacanım benim kızım 3040 gr doğdu ilk ay 1 kilo aldı sonra 750 gr şimdib6 kilo 3-4-5 aylarda çok az aldı senin kaç kilo doğdu ve şuan ne kadar
Maşallah canım. Kaç aylık sınız. Kahvaltı da ne verdinBu sabah ilk kahvaltıyı yaptı. Ve yine yemeğin arkasından ağladı. Obez olacak diye tırsıyorum inceden.
Maşallah canım. Kaç aylık sınız. Kahvaltı da ne verdin
Maşallah canım.10 gün sonra 6 ya bitiyor canım. Yarım yumurta sarısı, yarım kibrit kutusu tuzsuz peynir, 1 çay kaşığı pekmezi azıcık çok açık çay ile karıştırdı bakıcı ablamız. Severek yemiş. 3-4 gün sonra da mama ile karıştırıp verecek miktarı arttırarak. Ama bu bile tok tutmuş, mama saatinde yarısını içmiş sadece.
Maşallah canım.
küçük alıştırma biberonlardan denedin mi canım. Olmazsa kaşıkla ver . Benim kız biberonunu kendi tutuyor. Su içmeyi seviyor ya da belki biberonu kendi tuttuğu için büyüdüm ben havasına giriyodurKızlar oğlum su içmiyor. Nasıl içerebilir im