• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Can'ım biz üniversiteye gidip alıyoruz bazen öğün sabahtan gidip alabilirsin bebeğin bence az kilo almış bence sabit bir dr bul ve sürekli ona git
canım onuda sordum üniversiteye gitsemde sadece ayın yirmisinde veriliyormuş randevu

:KK43:( çalıştığı için işi bırakmak istemeyebilirler canım da yüz iki yüz liraya bile araba var. :KK43: doğum hediyesini takma canım . uzağa gidince kiymetli oluyor :)/ inşallah öyle olur.

Hadi ya ben o bardağı alır kafasına atarım. :))
Bana da bazen diyor sonra bir şey yapmıyorum hic :) evi pislik gotiruyor :)
Böyle eşim de çok dağınık :KK43:( titiz olması lazım birinin. :)

Ben ona bilr cesaret edemedim. :)

Maşallah sizin de baya artmış canım sukur. İnşallah hep bitecek.

Bu arada abiyeden topuklu ayakkabidan hiç mutlu olmam :KK43: bu hafta kuzenimin düğünü var ve kıyafet yok ortada geçen alayim dedim demez olaydım üst kısma bir şey olmuyor ;(
Aha ben :p ay en çok da memelerden olmuyor :(
Vücuttan kurtarıyor üstten felaket :(
75 bile olmayan memeler oldu 80-85

İyi yapmışsın :KK66: Allah tamamına erdirsin o zaman.
Aman iyi olunda gerisi önemli degil. :KK19:
Amin canım.
Sen iyisin, çocuklar iyisiniz dimi ? :)

Bi abiye sorunu da bende var.kayınbirader evleniyor.nişanına gittik.13 saat yol(araçla gidiyoruz) kına da salondaymış ve yine memleketlerinde...yine o yolu çekemem çocukla vallahi...düğün olsa tamam da....
Neyse ki düğün istanbulda yıh yıh:)
Me giycem bilmiyorum.bana da aşırı zayıflıktan bişey yakışmıyor :)) Nişanda Tulum giydim ama bak belki fikir olur size...çünkü abiye sevmeyen biriyim ve beni kurtarmıştı.

Canım teşekkür ederiz. Benim oğlumda geceleri iki kere kalkıodu. O gecelerde saat başı kalkar oldu. Sonra dedesi çıktı mı acaba diye. Bende ilk parmağımı damaklarında gezdirdim. Baktım tırtıklı bişiler var. Dedim anneme dişleri patlamış galiba. Ertesi gün kaşıkla test ettik. Tık tık vurduk hafifçe baktık ses çıkarıo. Annem dedi tmm çıkmış bunlar diye. ☺
Maşallah canım. ya benim bebis de her saat başı kalkıyor arada ağlama sesi çıkarıyor ve gece kalkıp dalmakta zorlanıyor hiç huyu değil normalde. ama görünürde dış yok yani şişlik yok sanki. ne kadar şişmesi gerekiyor gözle görünüyor bi şekilde mı? beyazlik var sadece

Bi abiye sorunu da bende var.kayınbirader evleniyor.nişanına gittik.13 saat yol(araçla gidiyoruz) kına da salondaymış ve yine memleketlerinde...yine o yolu çekemem çocukla vallahi...düğün olsa tamam da....
Neyse ki düğün istanbulda yıh yıh:)
Me giycem bilmiyorum.bana da aşırı zayıflıktan bişey yakışmıyor :)) Nişanda Tulum giydim ama bak belki fikir olur size...çünkü abiye sevmeyen biriyim ve beni kurtarmıştı.

Nasıl emzirdin :) bir de o var :) onu düğmeli biraz rahat biraz spor. Kapaliyim. Elbise almayacagim onu biliyorum :) ceket etek gömlek vs alacağım. Elbise dolap bekliyor ben de :)

Nasıl emzirdin :) bir de o var :) onu düğmeli biraz rahat biraz spor. Kapaliyim. Elbise almayacagim onu biliyorum :) ceket etek gömlek vs alacağım. Elbise dolap bekliyor ben de :)
Önde düğmelerini vardı.he onu bilemem.benimki tam vücuda oturuyordu bacakları İSPANYOL iniyordu fakat belden büzgülü vücut hatlarını belli etmeyen de var kapalıysan.

canım benim kızım 3040 gr doğdu ilk ay 1 kilo aldı sonra 750 gr şimdib6 kilo 3-4-5 aylarda çok az aldı senin kaç kilo doğdu ve şuan ne kadar
Benimki de 2620 dogdu en son iki hafta once olculdu yani 5 aylikken 6200 du. Şu son iki gundur de asiri huzursuz. Diş mi cikaracak acaba

bskn bskn hosheldin canim ozlettin kendini evet sukur alerjo gecti gibi su siralar dis zorluyor oglumu biri patladi digeri patliyor ama bitti resmen istah emme hicbisey kalmadi yarim kg vermis cok zor cikariyor dislerini

Maşallah canım. Kaç aylık sınız. Kahvaltı da ne verdin

10 gün sonra 6 ya bitiyor canım. Yarım yumurta sarısı, yarım kibrit kutusu tuzsuz peynir, 1 çay kaşığı pekmezi azıcık çok açık çay ile karıştırdı bakıcı ablamız. Severek yemiş. 3-4 gün sonra da mama ile karıştırıp verecek miktarı arttırarak. Ama bu bile tok tutmuş, mama saatinde yarısını içmiş sadece.

10 gün sonra 6 ya bitiyor canım. Yarım yumurta sarısı, yarım kibrit kutusu tuzsuz peynir, 1 çay kaşığı pekmezi azıcık çok açık çay ile karıştırdı bakıcı ablamız. Severek yemiş. 3-4 gün sonra da mama ile karıştırıp verecek miktarı arttırarak. Ama bu bile tok tutmuş, mama saatinde yarısını içmiş sadece.
Maşallah canım.

Back