• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ha bir de biz idrar tahlili yaptirdik. Enfeksiyon varsa ondan da icmeyebilir dedi doktor. Binbir guclukle tutturduk o poseti ama enfeksiyon felan cikmadi. Doktor soonuclara bakarak bu cocukta reflu var dedi hatta gaviscon kullaniyoruz iki haftadir. Hic fayda etmedi. Reflusu olsa bebek kusmaz mi ya benim kizim hic kusmuyor zaten ictigi iki gram mama

askiminaskiyim askiminaskiyim merhaba.senin bebeginde alerji mi bilmiyordum..ben adam gibi dr gitmedim..2 dr biri var dedi biri yok..biraz dikkat ettim iyiydik aslinda ama hic nirmal kaka gormedim..suan annemlerdeyim ..dikkatvetmiyorum .buara cok huysuz kucakci.gunduz uyutmak cile ..artik iyice yoryluyor 10 saatin sonunda uyuyor ..kusuyor ara ara. .tum bunlarin yanisira 8100 gram.5.5 aylik.bu ay 600 grm almis gectigmz ay 900du...gayet guzel emiyor..emmem demiyor..alerjimi deilmi bilemiyorum birtek kakayla bu kaniya varilmaz sanirim..32 gunlukke maluk yogunbakima alindi ilac kullandi..ondami acaba bagirsak skintisi..gazi var bu ara 2 aydir birakmistim.nurse harveys aldim yine birde maflor aldim

Günaydınlar :)
E-Bebek'ten Hipp'in bebe bisküvisini almıştım. Dün akşam 120cc'ye (normalde 180cc içiyor) 2,5 bisküvi kırıp ezdim, kaşıkla yedirdim. Bayıldı tadına, mışıl mışıl da uyudu gece. Evde bisküvi yapmaya vaktim olmuyor, denedim memnun kaldım.

:) maşallah oğluma evt 78 geçenlerde 3 yaşında bir tanıdığımızın bebeği vardı tesadüf yan yana durdurduk maşallah boyları aynı gbiydi yaklaşmıştı oğlişim bayağı :):)
Siz bayagi uzunsunuz anne baba olarak sanirim.. ben kisayim baba uzun ama bizim 5 aylikken boyumuz 66cmdi 3cm uzamistir en fazla bu ay bence :)

Kizlar benim oglus iki disini birden cikariyor ve oksuruyor su siralar.. Oksurugune ne iyi gelir bir bileniniz varmi acaba? Ates yada kusma yok.. oksurukte cok israrci degil ama uzuluyorum yinede haliyle :(

Kızlar bebeği gece emmek için uyanan, emip uykuya dalan var mı? Doğduğumuzdan beri 2 saatte bir uyanıp emip geri yatıyor oğlum. Başlarda yormadığından sıkıntı olmuyordu ama şimdi büyüdükçe hareketlendi gün içinde bitap düşüyorum gece artık zorlanmaya başladım. Nette araştırma yaptım çözüm bulamadım hiç :KK43: normalde gündüz emmelerinden sonra 1.5 saat gazı anca hepsini çıkarmış rahatlamış oluyo gece emip gazlı uyuyunca o mu rahatsız ediyo bilmiyorum ama son uykusunu gazını çıkartıp yatırsamda değişmiyor

askiminaskiyim askiminaskiyim merhaba.senin bebeginde alerji mi bilmiyordum..ben adam gibi dr gitmedim..2 dr biri var dedi biri yok..biraz dikkat ettim iyiydik aslinda ama hic nirmal kaka gormedim..suan annemlerdeyim ..dikkatvetmiyorum .buara cok huysuz kucakci.gunduz uyutmak cile ..artik iyice yoryluyor 10 saatin sonunda uyuyor ..kusuyor ara ara. .tum bunlarin yanisira 8100 gram.5.5 aylik.bu ay 600 grm almis gectigmz ay 900du...gayet guzel emiyor..emmem demiyor..alerjimi deilmi bilemiyorum birtek kakayla bu kaniya varilmaz sanirim..32 gunlukke maluk yogunbakima alindi ilac kullandi..ondami acaba bagirsak skintisi..gazi var bu ara 2 aydir birakmistim.nurse harveys aldim yine birde maflor aldim

Maşallah kilo alımı güzel canım. Peki kaka tam nasildi? Kan gormus muydun?

Kızlar bebeği gece emmek için uyanan, emip uykuya dalan var mı? Doğduğumuzdan beri 2 saatte bir uyanıp emip geri yatıyor oğlum. Başlarda yormadığından sıkıntı olmuyordu ama şimdi büyüdükçe hareketlendi gün içinde bitap düşüyorum gece artık zorlanmaya başladım. Nette araştırma yaptım çözüm bulamadım hiç :KK43: normalde gündüz emmelerinden sonra 1.5 saat gazı anca hepsini çıkarmış rahatlamış oluyo gece emip gazlı uyuyunca o mu rahatsız ediyo bilmiyorum ama son uykusunu gazını çıkartıp yatırsamda değişmiyor

Canım benim oğlum da uyanır karnını doyurur uyur. Fazla da doyursam uyanıyor ve imkani yok emzirmezsem uyumuyor :)

Bende sözde cikacaktim giyindim hazirlandim kızı da hazirladim.koydum oto koltuğuna ayakkabıları giydik.ta taaaa!!???¡¡¡ bebek arabasının gövdesi ve arabam eşim tarafından kaçırılmis.ne yürüyerek ne arabayla bir yere gidemedikEn Büyük KK:KK11:

Ben de genelde arabada unutuyorum eşim ise götürüyor :( bugün de unuttum ;(

Benimki sallanmaktan bisey anlamiyo sadece emerek uyuyo memeyi birakinca yatryorm ama yine uyaniyo banyo yaptrdm smdi sabahta yaptrmstm en azindan bi yarim saat uyumstu bakalm uyucak mi o kadar halsizim ki hic disariya cikcak halim yok bide bugn ev temzledm belimin agrisindan duramıyorum

Maşallah canım ben hiçbir şey yapamaz oldum su ara ;(

askiminaskiyim askiminaskiyim sessizyazar sessizyazar bu demin yaptii kaka..aksam armut yedi..ben yogurt karpuz misir yedim .sabh peynir yiyorum..ki aylardir peynir hep yedim..bu ara ayran yogurt yer oldum..cok zor dokunan seyi bulmak birsuru yiycek var..bu ara kusuyorda gazi var.

Eklentiler

• 2016-07-25 10.56.04.jpg
    2016-07-25 10.56.04.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 61
Bizimkide aynen kalkiyor :( simdi birde dis cikariyor :/

askiminaskiyim askiminaskiyim sessizyazar sessizyazar bu demin yaptii kaka..aksam armut yedi..ben yogurt karpuz misir yedim .sabh peynir yiyorum..ki aylardir peynir hep yedim..bu ara ayran yogurt yer oldum..cok zor dokunan seyi bulmak birsuru yiycek var..bu ara kusuyorda gazi var.

Dün bizimki de buna benziyordu armut üzüm yedi bir. Ben artık takmiyorum. Her şeyi yedim çünkü alerji uzmanı da dahil mukus normal dedi. Kan da olmayınca. Kilo alımı iyi sukur bizim de. 8 i geçti kilo boy da 69 du sanırım en son. Huysuxlugunun sebebi başka olabilir mi acaba canım. Benim kuzu uykusu gelince sapitir :( sallamadab da uyumaz :(

Dün bizimki de buna benziyordu armut üzüm yedi bir. Ben artık takmiyorum. Her şeyi yedim çünkü alerji uzmanı da dahil mukus normal dedi. Kan da olmayınca. Kilo alımı iyi sukur bizim de. 8 i geçti kilo boy da 69 du sanırım en son. Huysuxlugunun sebebi başka olabilir mi acaba canım. Benim kuzu uykusu gelince sapitir :KK43: sallamadab da uyumaz :KK43:
2 disi cikti 1 hafta once..hala cikiyormu bilmem..birde uykusu geliyor evet dalamiyr agliyor iste 10 dk anca uyuyo okadar sallamaya

Benimkide kalkıyor canım. Bebekler için çok normal bir durum. Acıkıyordur susuyordur dişi kaşınıyordur. Uyanınca krndi başına dalamadığı için emmek istiyordur. Benim eskiden gece 1 kere kalkıyordu. Şimdi gece 3 kere mutlaka uyanıyor. Emmek istiyor ama myle doymak için degil 2.3 kere çekip bırakıyor uyuyor. Susadığı için uyandığını düşünüyorum. Birde büyüyorlar annelerinin çok iyi farkındalar. Benimki kalabalık bşr ortamda emzirip uyutuyorsam emerken belki on kere memeyi bırakıp suratıma bakıyor. Anne senmisin der gibi.. Geceleri belki de annem yanımda mı degilmi diye bile kalkıyor olabilirler. :işsiz:

Benimkide kalkıyor canım. Bebekler için çok normal bir durum. Acıkıyordur susuyordur dişi kaşınıyordur. Uyanınca krndi başına dalamadığı için emmek istiyordur. Benim eskiden gece 1 kere kalkıyordu. Şimdi gece 3 kere mutlaka uyanıyor. Emmek istiyor ama myle doymak için degil 2.3 kere çekip bırakıyor uyuyor. Susadığı için uyandığını düşünüyorum. Birde büyüyorlar annelerinin çok iyi farkındalar. Benimki kalabalık bşr ortamda emzirip uyutuyorsam emerken belki on kere memeyi bırakıp suratıma bakıyor. Anne senmisin der gibi.. Geceleri belki de annem yanımda mı degilmi diye bile kalkıyor olabilirler. :işsiz:
Bnmkide onceden bi kere sabaha karsi kalkardi smdi en az 3 kere kalkyo ve dedgn gbi 3 dk anca emiyo

Back