2016 Şubat Anneleri

firkan 2 3 saatte verdim canım bi yakınımız dr tavsiyesi ile öyle yapıyomuş 38.9 oldu ateşi normalde 1 kez kaka yapıyo şu ana kadar 4 kez yaptı M mambia

canım doktora gıt bence

Anlamadm yani canm orda resmen minik bi tümsek var
Bilemiyorum canım önemli birşey degildir bence.

sadevehuzurlu canım parasetamol içeren ilaçlar küçük bebekken 8 saatten önce verilmez. Sen doktorun dediğini yap başkasına bakma.
O 3 saatlik durum şöyle oluyor.
Bir calpol gibi parasetamol içeren ateş düşürücü veriyorsun. Düşmezse 3 saat sonra farklı bir gruptan ateş düşürücü veriyorsun. Mesela calpol verdin 3 saat geçti ateşi varsa dolven veriyorsun. Aynı ilacı vermiyorsun.
Ama bu durum biraz büyüdüklerinde oluyor. Büyüdüklerinde ilaç araları 3 saate düşüyor.

8 saat küçük bebekken önemli. Benim küçük oğlan hastalandığında doktor üzerine basarak söyledi. Fitil ve calpol dönüşümü yapacaksan bile 8 saat bekle dedi. İkisi aynı grup ateş düşürücü.

Sen doktora gittiğinde bu durumu bir sor bence.

aynen canım doktor bana da senın dedıgın gıbı soyledı <3

Merhaba şubat ayının şişko anneleri bu bayramda habire gırtlak diyip iyice şiştinizmi bakiiim :)) (bunu söylerken ağzına baklava atıyordu..)
ben şişmedim ben şişmedim(yeterinden fazla şiş anne bu bayram şişmedi..anne şok)

Canim emekliyo derken oyle cok emeklemiyolardir tabi ki benmkide ileri gidiyo totosunu kaldira kaldira surunuyo ama oyle cok bi emekleme degil
benimkide öyle totoyu havaya kaldırıp dizleriyle ittirmeye çalışıyor kendini..yanlız geri geri gidiyor

ohooo bu bayram esım calıstı annemlerde memlekete gıttı sap gıbı kaldık valla
agzıma baklava surmedım cok cnm cektı
Benim kvde 10 tepsi yapms gelde ye bide guzel yapiyo ki citir citir oluyo gecen sene cok yedm ama bu sene yiyemedm fazla acken yedm midem bulandi sonra yemek yedim sistm yiyemedmm

Evet cnm sen gitmedin biliyorum gidenler geldi :) ys nedendir bikinmez benimkida aksam ezani vakti cildiriyor
Uyku bastırıyor iyice ve işin garibi şu an 3çocukla başbaşayım eşim bursadan yola çıktı geliyo diye annemler evlerine gitti kocam trafiğe takıldı yarım saatlik yol en az 1.5saate çıktı uyusalar bari bir an önce

Benim kvde 10 tepsi yapms gelde ye bide guzel yapiyo ki citir citir oluyo gecen sene cok yedm ama bu sene yiyemedm fazla acken yedm midem bulandi sonra yemek yedim sistm yiyemedmm
Benim annem de çok yapmaya alıştı mantı restoranımız vardı bayram zamanı baklava da yapardı tepsi tepsi. 5-6 senede 1.5tepsiye indirmeyi başardı burda kimsemiz yok düşünsene iki üç tane baklava yiyip bırakan 5-6 kişiyiz ve 3-4 tepsi var

Merhaba şubat ayının şişko anneleri bu bayramda habire gırtlak diyip iyice şiştinizmi bakiiim :)) (bunu söylerken ağzına baklava atıyordu..)
Az bile yedim çocukları giydirmekten yiyemedim kilo bile vermiş olabilirim düşünsene 3çocuk 1koca ve ben. Giy kussunlar çocuğun cicisini takım halinde değiştir kendi üstünü değiştir....

firkan 2 3 saatte verdim canım bi yakınımız dr tavsiyesi ile öyle yapıyomuş 38.9 oldu ateşi normalde 1 kez kaka yapıyo şu ana kadar 4 kez yaptı M mambia
Canım firkan ın dediği gibi 8saatten önce verilmiyor büyük kızım el ayak ağız hastalığına yakalandığında ibufen vermişti dr. Çaprazlama kullanıyordum fazlası zarar verir çocuğa

Bende canbebe aldm huggies bulamayınca hem denemek istyodm 2 haftadr kullaniyorm hic sizdirma yapmadi obur bezlerdr kac kere ustu kaka oluyodu hic olmadi
Canbebe bana karton gibi hışır hışır geliyordu şimdi değişti mi bilmiyorum ilk kızımda denemiştim hoşuma gitmedi en yumuşak bez prima o da çok kimyasal kokuyor huggies daha iyi ama biz de nette molfixi indirimli daha ucuz bulunca molfix alıyoruz bi kaç seferdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…