2016 Şubat Anneleri

ohooo bu bayram esım calıstı annemlerde memlekete gıttı sap gıbı kaldık valla
agzıma baklava surmedım cok cnm cektı
Ayy canım hazır yufka alıp yapıver hemen biraz bastırır baklava hevesini. Hatta fırsatın olursa dene. Annem ilk yapışında kv.den daha güzel yapmış kp annemin yaptığını yemiş karısına sövmüş nasıl baklava bu diye annemin tarifini vereyim dicem kadının her şeyi göz kararı. Bi bayram onunla birlikte ölçerek yapıcam alıcam tarifi ama acaba kaç sene sonra fırsatım olur

Bunlar babanneleri gorunce simariyorlar galiba bayram burnumdan geldi

bizimkisi herkese mavi boncuk dağıttı, hep kucaktaydı ve su an aşırı ağlak kucakcı biri oldu
eskiden iki pışpış hemen uyurdu şimdi en az 2 saat uğraşıyorum
cok duygu sömürüsü yapıyor hemen ağlayıp gözleri doluyor
eve geldik sabah , geldiğimden beri ter döküyorum kucağı unutturmak için

Az bile yedim çocukları giydirmekten yiyemedim kilo bile vermiş olabilirim düşünsene 3çocuk 1koca ve ben. Giy kussunlar çocuğun cicisini takım halinde değiştir kendi üstünü değiştir....
Ay kusmasınlaarr artık büyüdüler. Sana birşey diyemem, Allah sana güç kuvvet versin ye sen :))

Benim kvde 10 tepsi yapms gelde ye bide guzel yapiyo ki citir citir oluyo gecen sene cok yedm ama bu sene yiyemedm fazla acken yedm midem bulandi sonra yemek yedim sistm yiyemedmm
benim kv de çok maharetli kadının herrrrşeyi meşhur imiş öyle diyor ama diyor sadece henüz bişey görmedim

Ayyhh benimkide hep kucaklardaydı neredeyse beni hiiç göremedi. Bir birii aldı ondan başkası aldı. Eve döndük benden başka biri kucagına aldımı yaygarayı basıyor. Sadece beni istiyor. Anneci oldu yaa

Kvdemgl cok yiyo valla bide bayramda koye gidiyorlar bitiyo gelen gidenden

Evet benimki de öyle uğraşıyor ama olmuyor çok tatlı oluyor
Bağırıyorlar ya bide sinirlenip
Hangisini kullandn blmyrmda canim y3ni cikandan aldik biz tvde gosteriyo ya arkasinda onunde tasmamasi icin yapmslar ciddende ise yariyo bende huggies kullaniyodm iyi hos bez ama cok kalib oda canbebeyi tavsiye ederm daha hic disina tasmadi

Ayyhh benimkide hep kucaklardaydı neredeyse beni hiiç göremedi. Bir birii aldı ondan başkası aldı. Eve döndük benden başka biri kucagına aldımı yaygarayı basıyor. Sadece beni istiyor. Anneci oldu yaa
Kucak diyince esimin memleketine gttk orda senlik vardi bu bayram kadının biri oglumu istedi verde kizim biraz sevsn diyr bende veremem kucagmdayken sevebilir dedm neyse sonra kadin baya bozuldu sonra kvdemle konuşyodu kizinib cocugu olmyms benm oglanida cok sevms gorunce ikiside agladi baya cok uzuldm vermedm diye sonradan verdm ama kiz aglaya aglaya gitti

Anamm hazır yufkaynan oluyorum kine :)))) diğeriyle hayatta ugrasamam da :)))

Nereden bileceksin canım bende yabancılara pek vermek istemiyorum kendi arabalarımın kucagında dolaştı durdu. Oda kötü oldu. Uyuturken bile ver ben uyutayım dediler. Çocuk artık kendini arkaya doğru atıyordu bırakın da yatayım der gibi... bir yere yatırınca rahatlayıp gülücükler atıyordu.

Allah inş en kısa zamanda o kızcagızada hayırlı bir evlat versin.

Insallah olur o kizinda bende sevmyrm kucaktan kucaga gezince esimin kuzeninede sinir oldm kac kere aglatti cocugu yanagini sıkiyo bagira bgira seviyo sevmede nasl sevme aglayinca suss aglama diye cocuga bagiriyo en son sinirlendm aldm cocugu yeter artik diye kp e de soyledm kizdi oda ne cins insanlar var ya

Canım okuyunca merak ettim ilk defa duyuyorum el ayak ağız hastalığı nedir
Çocuğun sadece ellerinde ayaklarında ve ağız çevresinde hatta içinde su çiçeğine benzer kaşıntılı kabarcıklar çıkıyor 6.hastalık da deniyor bi zararı yok 1haftada geçiyor ama ateş ve kaşıntısı çok oluyor doğal olarak çok huysuzlaşıyor çocuk bazı dr.lar su çiçeği ile karıştırıyor bize de ilk başta öyle demişlerdi ama vücudunun başka hiç bir yerinde yok sadece kız çocuklarında ilk başta vajinal bölgede çıkabiliyor ama ordakiler çabuk geçiyor işin kötü yanı çabuk geçirecek bi ilaç yok tek yapabildiğimiz çpcuğun ateşi çıkmasın diye çaprazlama iki ateş düşürücü ve kaşıntı giderici ovadril kullanmaktı ovadril de yasaklanmış galiba şimdi onun yerine ne veriyorlar bilmiyorum temasla veya ortak eşya kullanımıyla bulaşabiliyor parklardan restoranlardaki mama sandalyelerinden vs bulaşabilir

İlk kızımda kullanmıştım yenisini de deniyim o zaman bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…