Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doktora gıt benceKızlar bayram bitti şükür uzun yollardan sonra evimizdeyiz ancak kızım 2 gündür ishal ve ateşli 38.3leri görüyoruz sık sık calpol veriyorum zararı olur mu? Acaba diş mi çıkaracak yoksa sıcak mı geçti? Korkuyorum calpolle ateş düşüyor, acile gitmeli miyiz? Alnına ıslak bez koyayım mı? Tek bezle duruyor giydirmiyorum şu an S serpppfirkan
Anlamadm yani canm orda resmen minik bi tümsek varCanım kayısıyı cam rendede rendele ve ver az posasından da yesin yani. Karpuz kayısı erik bunlar yumuşatır.
Yok orada çıkmaz canım alt ön iki diş çıkacak.
Ben bayramda hep ac kaliyorm yaa niyekiMerhaba şubat ayının şişko anneleri bu bayramda habire gırtlak diyip iyice şiştinizmi bakiiim :)) (bunu söylerken ağzına baklava atıyordu..)
Bilemiyorum canım önemli birşey degildir bence.Anlamadm yani canm orda resmen minik bi tümsek var
aynen canım doktor bana da senın dedıgın gıbı soyledı <3Bilemiyorum canım önemli birşey degildir bence.
sadevehuzurlu canım parasetamol içeren ilaçlar küçük bebekken 8 saatten önce verilmez. Sen doktorun dediğini yap başkasına bakma.
O 3 saatlik durum şöyle oluyor.
Bir calpol gibi parasetamol içeren ateş düşürücü veriyorsun. Düşmezse 3 saat sonra farklı bir gruptan ateş düşürücü veriyorsun. Mesela calpol verdin 3 saat geçti ateşi varsa dolven veriyorsun. Aynı ilacı vermiyorsun.
Ama bu durum biraz büyüdüklerinde oluyor. Büyüdüklerinde ilaç araları 3 saate düşüyor.
8 saat küçük bebekken önemli. Benim küçük oğlan hastalandığında doktor üzerine basarak söyledi. Fitil ve calpol dönüşümü yapacaksan bile 8 saat bekle dedi. İkisi aynı grup ateş düşürücü.
Sen doktora gittiğinde bu durumu bir sor bence.
ben şişmedim ben şişmedimMerhaba şubat ayının şişko anneleri bu bayramda habire gırtlak diyip iyice şiştinizmi bakiiim :)) (bunu söylerken ağzına baklava atıyordu..)
ben şekerpare yaptım kaynanamı evinde arefe akşamı..tatlım bayramı göremeden bittiohooo bu bayram esım calıstı annemlerde memlekete gıttı sap gıbı kaldık valla
agzıma baklava surmedım cok cnm cektı![]()
benimkide öyle totoyu havaya kaldırıp dizleriyle ittirmeye çalışıyor kendini..yanlız geri geri gidiyorCanim emekliyo derken oyle cok emeklemiyolardir tabi ki benmkide ileri gidiyo totosunu kaldira kaldira surunuyo ama oyle cok bi emekleme degil
Benim kvde 10 tepsi yapms gelde yeohooo bu bayram esım calıstı annemlerde memlekete gıttı sap gıbı kaldık valla
agzıma baklava surmedım cok cnm cektı![]()
Ilk basta benimkide geri geri gidiyodu simdi ileri gidiyobenimkide öyle totoyu havaya kaldırıp dizleriyle ittirmeye çalışıyor kendini..yanlız geri geri gidiyor![]()
Uyku bastırıyor iyice ve işin garibi şu an 3çocukla başbaşayım eşim bursadan yola çıktı geliyo diye annemler evlerine gitti kocam trafiğe takıldı yarım saatlik yol en az 1.5saate çıktı uyusalar bari bir an önceEvet cnm sen gitmedin biliyorum gidenler geldi :) ys nedendir bikinmez benimkida aksam ezani vakti cildiriyor
Benim annem de çok yapmaya alıştı mantı restoranımız vardı bayram zamanı baklava da yapardı tepsi tepsi. 5-6 senede 1.5tepsiye indirmeyi başardı burda kimsemiz yok düşünsene iki üç tane baklava yiyip bırakan 5-6 kişiyiz ve 3-4 tepsi varBenim kvde 10 tepsi yapms gelde yebide guzel yapiyo ki citir citir oluyo gecen sene cok yedm ama bu sene yiyemedm fazla acken yedm midem bulandi sonra yemek yedim sistm yiyemedmm
![]()
Az bile yedim çocukları giydirmekten yiyemedimMerhaba şubat ayının şişko anneleri bu bayramda habire gırtlak diyip iyice şiştinizmi bakiiim :)) (bunu söylerken ağzına baklava atıyordu..)
Canım
Evet benimki de öyle uğraşıyor ama olmuyor çok tatlı oluyorCanim emekliyo derken oyle cok emeklemiyolardir tabi ki benmkide ileri gidiyo totosunu kaldira kaldira surunuyo ama oyle cok bi emekleme degil
Canbebe bana karton gibi hışır hışır geliyordu şimdi değişti mi bilmiyorum ilk kızımda denemiştim hoşuma gitmedi en yumuşak bez prima o da çok kimyasal kokuyor huggies daha iyi ama biz de nette molfixi indirimli daha ucuz bulunca molfix alıyoruz bi kaç seferdirBende canbebe aldm huggies bulamayınca hem denemek istyodm 2 haftadr kullaniyorm hic sizdirma yapmadi obur bezlerdr kac kere ustu kaka oluyodu hic olmadi