2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

merhaba sevgili anne adayları dün benimde doktor kontrolüm vardı. 21 gün aradan sonra bebeğimizi gördük çok şükür. ikili test yaptırmadım Rabbimden gelene razıyız sonuçta. zaten doktor ense ve burun kemiği ölçümlerini yaptı herşey normal dedi. cinsiyet için daha erken fakat her zaman erkek hissettim doktorda pipisni gördüm sanki arada dedi :) ama bi dahaki gelişinde netleşir inşallah dedi. ancak sıkıntılı mı desem bilemedim eşin rahmin ağzına yakın dedi kanama ihtimali olabilir dedi onun için progestan verdi kanama olduğunda sabah akşam kullan dedi. şu ana kadar hiç kanama olmadı çok şükür dua edin bi dahakine yukarı çıkar inşallah. 24. aya kadar çıkıyormuş sonra sabit kalıyormuş. eşi rahim ağzınnda olup 9 ay geçirenler var kendini yorma ilişki yasak fazla yürüme fazla dedi. iş yerinde yorulmuyorum zaten oturuyorum sürekli o yüzden arada uzanman iyi olur dedi. biraz moralim bozuldu ama eşim rahatlattı daha iyiyim.

Hadi senin erken bilmiyordur belkide diğer hamile bayanıda mı bilmiyordu. Çok kızıyorum boyle anlayısız insanlara
Allaha dua ediyorum suan yapıcak hiçbişey im yok bi yandan gün sayıyorum 20 gün doğduktan sonra kızımda da dökme ihtimali kalmıyor mus Allah korusun ucumuzu de bu arada cinsiyetle ilgili kızım var ve sol tarafıma yerleşik ti ve cok uykum oluyordu busefer sağ kasigimda hissediyorum ve acayip bacaklarım tüylendi başka belirtiler nelerdir acaba kız olsun erkek olsun Rabbim sağlıkla versin ins gönlüm kızdan yana ama hissim erkek

Kizlar ruyamda yuzumde sakal cikiodu bir iki tel,uzun...esime gosteriyorum bunlar nerden cikti koparsakmi falan diye...erkenden uyandim ruya sayesinde...ruya tabirlerine baktim erkek bebege isaret yaziyo :)

Merhaba canım. Benimde cuma günü doktor kontrolünde tam 9 hafta bitmiş görünüyordu. Allah'a şükür bebeğimizi gördük , kalp atışlarını dinledik. El ve ayak hareketlerini izledik . Yalnız ultrasonda kalp atışlarını görüp , duyana kadar çok korktum ki şükürler olsun ki şuanda bir sıkıntı yok. Gerçekten çok güzel bir görüntü :) Benim mide bulantıları azaldı , ama yediğim her şey mideme çok çok dokunuyor , bide çok şişkinlik yapıyor. Ara sıra kasıklara giren sancılarda bayağı bir etkili oluyor. Gündüz uyku durumu bende de çok , gecede oldukça çok. He bide sürekli idrara çıkma durumu. Geceleri 2-3 kez uyanıp wc ye gider oldum :))))
Kanamanın olmamasına çok sevindim , hiç bir zamanda olmaz bundan sonra inşallah.
Bundan sonraki kontrolümüz 12 Ağustos'ta olacak. 2'li test yapılacak. Hayırlısı ile inşallah onlarında sonuçlarını güzel alırız.
Bu arada nerede yaşıyorsun , ben İstanbul Kartal'dayım.

Merhabalar, bende 10+2 hamileyim. İstanbulda anadolu yakasında doktor arayışım var. Sizler hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

Merhaba canım. Ben , Kartal cevizli'de Gülen Tıp Merkezi Bülent Kars'a gidiyorum. Çok Çok iyi bir doktor Bülent Bey . Muayene esnasında oldukça detaylı bilgiler veriyor , muayeneler oldukça güzel geçiyor ve doktordan çıktığımız zaman ne eşimin nede benim aklımızda hiç soru işareti kalmıyor :)
Yalnız kendisinden muayene zamanı almak biraz zor ama ben çalıştığım için hafta içi akşamlarına randevu alıyorum. Çoğu zaman gece 01:00'e kadar çalıştığı için sorun yaşamıyorum. Biraz muayene sırası bekliyorum o kadar :)
Şiddetle tavsiye ederim...

Merhaba arkadaşlar bende Allah kısmet ederse Şubat annesi olucam. 11 haftalık hamileyim sarı akintim oluyo afedersiniz ama sümük gibi korkuyorum rengi baya sarı ne olabilir doktora haftaya gidicem kötü bişey varmidir

Merhaba arkadaşlar bende Allah kısmet ederse Şubat annesi olucam. 11 haftalık hamileyim sarı akintim oluyo afedersiniz ama sümük gibi korkuyorum rengi baya sarı ne olabilir doktora haftaya gidicem kötü bişey varmidir
Bebekle ilgili bi sıkıntı yoktur canım merak etmede sende mantar falan olabilirmi bilmem en iyiyisi doktora gidince sor bizede haber ver. Bende de akıntı oluyor ama normal akıntı..

tavsiye için teşekkürler, yalnız üsküdar tarafında oturup avrupa yakasında calışıyorum. bu yüzden kartal pendik tarafı uzak bana. en azından bostancı göztepe ataşehir gibi yerler olursa daha iyi olcak gibi? ama yinede değerlendircem tavsiyeni

o zman hemen hemen aynı zamanlarda doğum tarihimiz canım benimde perşembe günü tm 9 hafta bitiyordu senin adına da çok sevindim ..bende her kontrolde korkarak giriyorum odaya heyecan stres derken doktora soracağım soruları bile unutuyoorum:::))benimde diğer kontrolüm 11 ağustos bakalım hayırlısı geçer inşallah benimde kasık ağrılarım sıklaştı bu aralar ...idrar durumu da çok gidiyorum normal ama bunlar.. ben balıkesir deyim canım

Kızlar merhaba ,
kısaca kendimi anlatayım aralık annesiydim kısmet olmadı 8.hafta da kalbi durduğu için 25 mayıs ta kürtaj oldum ve hiç regl olmadan tekrar hamişim sat 25 mayıs olarak belirledi doktorumuz şuan 9+1 deyiz. rabbim herkesin bebeğini sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. sol kasık ağrısı çekenler var mı?

Merhaba , durumumuz benzediği için yazmak istedim . Bende 2015 Ağustos annesi olacaktım ama olmadı. Benimde bebeğimin kalbi 8. haftada durmuştu ve kürtaj olmuştum. Bende şuanda 9+4'teyim . Amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sürekli ağrı şeklinde değil ama gün içerisinde ara ara sancı hissediyorum kısa sürekli kasıklarımda. Doktoruma söylediğimde bu ağrıların normal olduğunu , rahim büyümesinden kaynaklandığını söylemişti.

inşallah bebeklerimizi bu sefer kucağımıza almak nasip olur. hep takipte kalalım yakınmış hamilelik süremiz.

Merhaba
Nasip olursa doğumum şubatın ilk günlerinde 1 i 2 si gibi olacak.
İnşallah hayırlısıyla kucağımıza almamız nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…