• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Merhaba kızlar bugün konrtolum vardı o kadar stresliydik 1 haftadır yoğun kahverengi lekelenmeden dolayı doktora bile dedik hic ümitli değiliz diye. Şükürler olsun ki duyduk kalp atışlarını. Büyümüş 2.7 cm olmuş bebis. Decavit ve pruloton iğne verdi hafta da bir kez yaptırmak için. İnsallah geçer inşallah bebegimizi kucağımiza alırız. Siz neler yapıyorsunuz gidildi mi kontrollere?

Kizlar istanbulda bi devlet hastanesine gittim...muayenem bir dakika surmedi yaa...hic bisey soylemedi doktor..bebegimizi goremedik ozlemistik..bilmiyorum devlet hastanesine giden varmi aramizda ama cok zormus

Merhaba kızlar bugün konrtolum vardı o kadar stresliydik 1 haftadır yoğun kahverengi lekelenmeden dolayı doktora bile dedik hic ümitli değiliz diye. Şükürler olsun ki duyduk kalp atışlarını. Büyümüş 2.7 cm olmuş bebis. Decavit ve pruloton iğne verdi hafta da bir kez yaptırmak için. İnsallah geçer inşallah bebegimizi kucağımiza alırız. Siz neler yapıyorsunuz gidildi mi kontrollere?

Çok geçmiş olsun canım. Allah bebeklerimize sağlık versin. Benim 6 cm olmuş bebişim. senin kaç haftalık ki...

Kizlar istanbulda bi devlet hastanesine gittim...muayenem bir dakika surmedi yaa...hic bisey soylemedi doktor..bebegimizi goremedik ozlemistik..bilmiyorum devlet hastanesine giden varmi aramizda ama cok zormus

Öyle canım devlet hastaneleri hiç ilgilenmiyor ki. Ben bir sefer gitmiştim sadece.

bende aynı durumdayım ilk bebeğimi kalbi durduğu içim kaybettim şimdi tedirginim benim bu aralar kasık ağrılarım yoğunlaştı cuma acile gittim bu zamanlarda hoş karşılanmayan bişi dedi devam ederse tekrar gel dedi bugün yine ağrılarım yoğundu kendi doktoruma gittim kanama yoksa önemli değil dedi muayene bile etmedi hangisine inansam şaşırdım şimdi
insallah bi sorun olmaz...ben igne oluyorum haftada 1 simdilik beklemedeyim...sen tek bi doktorla yetinme bence baskasına da git ben öyle yapcam

2 li tarama testi yaptıran war mı? nasıl bi test neler yapılıyor? ac karna mı yapılıyor bilgilendirirseniz sevnirim kızlar

Kızlar merhaba ,
kısaca kendimi anlatayım aralık annesiydim kısmet olmadı 8.hafta da kalbi durduğu için 25 mayıs ta kürtaj oldum ve hiç regl olmadan tekrar hamişim sat 25 mayıs olarak belirledi doktorumuz şuan 9+1 deyiz. rabbim herkesin bebeğini sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. sol kasık ağrısı çekenler var mı?
Merhaba N nurhanife ben de tam bir ay öne kürtaj oldum ve daha adet görmedim. Hamilelik belirtileri var ama test yapmadım daha korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarsam diye. Siz kürtaj olduktan kaç gün sonra öğrenmiştiniz hamile olduğunuzu?

2 li tarama testi yaptıran war mı? nasıl bi test neler yapılıyor? ac karna mı yapılıyor bilgilendirirseniz sevnirim kızlar
Ikili tarama yaptirdim ben sonucu bu gun yarin ogrenicem kantestiyle olyu tok karni kesin bilinmiuomus ama dogum sendromu rahatizligi varmi diye yapiliyo dedi doktor istege baglli yaptirmaya bilirsin demisti

canım aslı amaç evlerden dışarı down sendromunu tespit etmek. ense kalınlığı ölçülüyor ve kan alınıyor. ense kalınlığı genelde 3 mm altında olmalı. kandana bir risk raporu çıkarılıyor. işte 2 değere bakılıyor bhcg ve papp-a. buradan bilgisayar bir risk sunuyor sana. benimki daha çıkmadı. ama ense kalınlığı gayet iyi ama 1.1 mm. birde bu risk raporu çok güvenilir değil takılmana gerek yok okadar. ben 70 tl verdim aslında hiç istemedim yaptırmak. 4. ayda bidaha kan yine para, kan tahlilleri çok tutuyor malesef. tabi sağlıklı olsunda para mühim değil ama biraz sarsıyor :)

ikili testimi şimdi konuşunca merak ettim ve internetten baktım sonuca. baya iyi risk değerleri. çok sevindim. inşallah böyle devam eder.

Merhaba,

ikili testi bende gectigimiz hafta devlet hastanesinde yaptirdim birxok kisinin demesinin aksine devlet hastanelerinde doktoruna denk gelirsen cokta iyi ilgileniyorlar onemli olan surekli ayni soktora girmen.
ikili test icin ac veya tok olman fark etmiyor onlara bakmiyorlar ben ac gittim usg de doktor cikolata yedirtmisti bana sonra kan verdim sonuclarini bekliyorum.benim dusuk tehlikem oldugu icin mecburen yaptirdim.doktorum ona gore ilac tedavisini bitirecek veya devam edicekmis.ama ablamin 3 cocugu var hic birinde de yaptirmamis

Merhaba N nurhanife ben de tam bir ay öne kürtaj oldum ve daha adet görmedim. Hamilelik belirtileri var ama test yapmadım daha korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarsam diye. Siz kürtaj olduktan kaç gün sonra öğrenmiştiniz hamile olduğunuzu?

Yani kürtaj olduktan sonra 4 hafta bekledim regl olurum diye olmayınca test yaptım pozitif cikti. Ayni şeyleri yaşamaktan korkuyosun o geçmiyor ama şükürler olsun 10. Haftamiza girdik bugün. Lekelenmelerim devan ediyor hem progestan hem de pruluton iğne kullaniyorum. İnşallah sende hamilesindir. Sevgiler

Eklentiler

• IMG-20150804-WA0002_fact_2.jpeg
    IMG-20150804-WA0002_fact_2.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 63
insallah bi sorun olmaz...ben igne oluyorum haftada 1 simdilik beklemedeyim...sen tek bi doktorla yetinme bence baskasına da git ben öyle yapcam

Benimde ayni lekelenmem hic geçmedi bu hafta ki kontrolünde haftada bir olarak iğne verdi. İlk gebeligimde lekelenmem olduğunda ogrenmistik kalbinin durduğunu. Yani önemsiz değil bence de başka bi doktora gitmende fayda var.

Kizlar doktor kiza benzetiorum ama iki haftaya daha net gorurum dedi :)) demir ve vitamin takviyesine baslatti bide...bu haftalarda baslaniomus sanirim

Yani kürtaj olduktan sonra 4 hafta bekledim regl olurum diye olmayınca test yaptım pozitif cikti. Ayni şeyleri yaşamaktan korkuyosun o geçmiyor ama şükürler olsun 10. Haftamiza girdik bugün. Lekelenmelerim devan ediyor hem progestan hem de pruluton iğne kullaniyorum. İnşallah sende hamilesindir. Sevgiler
Ayy maşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al kucağına bebeğini:) ben de kan pıhtılaşması için hap kullanıyorum, gebelik olursa da iğneye başlayacağız bakalım hayırlısı hakkımızda.. bugün dayanamadım kan verdim sonucunu bekliyorum:)

Ayy maşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al kucağına bebeğini:) ben de kan pıhtılaşması için hap kullanıyorum, gebelik olursa da iğneye başlayacağız bakalım hayırlısı hakkımızda.. bugün dayanamadım kan verdim sonucunu bekliyorum:)

Hayirlisiyla insallah sizinde olur ve kucagimiza alırız inşallah. Hic korkma arkadaşım da 9 ay iğne kullandı simdi 3 aylık kızı var. Sonucunu yaz mutlaka.

Hayirlisiyla insallah sizinde olur ve kucagimiza alırız inşallah. Hic korkma arkadaşım da 9 ay iğne kullandı simdi 3 aylık kızı
Hayirlisiyla insallah sizinde olur ve kucagimiza alırız inşallah. Hic korkma arkadaşım da 9 ay iğne kullandı simdi 3 aylık kızı var. Sonucunu yaz mutlaka.
İnşallah, aminn. Çok sağoll, içim rahatladı olumlu bi örnek duyunca:) yazarım mutlaka öğrenince

Back