2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

gözünaydın canım çok sevindim sonuçlarına dün gittim doktora bugün tam 9 hafta bitti dediğine göre doktor beni öksürttü ve bebeğim hareket etti çok güzel bir görüntü Allah isteyen herkese nasip etsin benim iştahım pek yok canım günde 6 öğün yiyin diyorlar bende 3 zor doktor yemek için kendini zorlama dedi birde çok halsizlik var bende gündüz uykum var ama gece uyuyamıyorum kanamam yok şuan 2 defa proluton iğne oldum bakalım hakkımızda hayırlısı senden de güzel haberler bekliyorum Allah ın izniyle canım öpüyorum

Herkese merhaba,
Ben dun itibariyle 31 yasindayim, 3 yillik evliyim ve Ilk bebegime hamileyim dogum tarihimiz 23 Subat. Herkese mutlu ve cok Kolay hamilelik diliyorum. Soyle bir goz atayim dedim forma ama tum yazilanlari okuyamadim. Bende de halsizlik mide bulantilari var ozellikle aksamlari ve tatli hersey midemi bulandiriyor, tuzlu krakerle bastirmaya calisiyorum bulantilarimi simdiden cok sis hissediyorum kendimi ve goguslerim inanilmaz hassaslasti artik sutyen takmakta zorlaniyorum kokulara karsi inanilmaz bir hassasiyet var Kendi parfum kokum bike rahatsiz eder oldu. Bebegimizin kalp atislarini ultrasonda gorduk testler de 5 Agustos daki randevumuzde yapilacak. Herkesin sorunsuz birer hamilelik gecirmesini diliyorum sevgiler...

Merhaba kizlar, bende Allah nasip ederse subat annesiyim.

Bende sizlerle birlikte bebegimi bekliyorum.
Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsinnn

Merhaba herkese,
bende Allah izin verirse bi Şubat annesı olucam ama biraz sıkıntılı süreçlerden geciyorum.sizlerle paylaşmak istedim.2014 Aralık Ayında ilk bebeğime hamile kaldım ancak bebeğim 3,5 aylıkken mesane büyüklüğü teşhisi kondu(megasistis). Doktorlar genetik değilse %50 iyileşebilir ihtimali verdi 2,3 hafta bekleyelim dediler. Tam tamına 1.5 ay bekledim ama bebeğimin mesanesi günden güne Büyüdü ve kaçınılmaz son gerçekleşti çok zor zamanlar geçirdim bebeğimi doğurmak zorunda kaldım ardından sütüm geldi onun gitmesi için çok uğraştım derken lohusalık bittikten sonra ilk seferde tekrar hamile kalmışım. Yani bebeğimi doğurdum 1 kez regl oldum ve hamile kaldım.Şimdide 9 haftalık hamileyim ama geçen hafta kanamam oldu bebeğim iyi çok şükür ama Bebeğin kesesinin yanında kanama kesesi var dedi doktor. Bu neden olur nedir ne değildir hiç bilgilendirmedi beni korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar aranızda? (

Hadi senin erken bilmiyordur belkide diğer hamile bayanıda mı bilmiyordu. Çok kızıyorum boyle anlayısız insanlara

Merhabalar, bende 10+2 hamileyim. İstanbulda anadolu yakasında doktor arayışım var. Sizler hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
Aramıza hoşgeldiniz ben pendikte yüzyıl hastanesine gidiyorum. İlk çocuğunuda orada doğurmuştum çok memnun kaldım. Tavsiye ederim

Tesekkurler hoşgeldiniz

Bu sefer saglıkla doğurursun inş canım

merhaba canım Allah hayırlısı sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…