- 11 Ağustos 2014
- 1.151
- 324
- 123
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
merhaba canım inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız benimde ilk bebeğimin kalp atışı durdu nasip olsaydı 2015 nisan da bebeğim doğmuş olacaktı hayırlısı böyleymiş inşallah bu sefer herşey daha güzel olur kasık ağrısı için bana doktorum normal dedi tabi şiddetine bağlı birde nw kadar zaman aralığında kontrole gidiyorsun benim 20 günde bir doktorum gel diyor bana bu süre çok uzun geliyor bana kalsa haftada en az bir kez giderim herhaldeKızlar merhaba ,
kısaca kendimi anlatayım aralık annesiydim kısmet olmadı 8.hafta da kalbi durduğu için 25 mayıs ta kürtaj oldum ve hiç regl olmadan tekrar hamişim sat 25 mayıs olarak belirledi doktorumuz şuan 9+1 deyiz. rabbim herkesin bebeğini sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. sol kasık ağrısı çekenler var mı?
merhaba canım inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız benimde ilk bebeğimin kalp atışı durdu nasip olsaydı 2015 nisan da bebeğim doğmuş olacaktı hayırlısı böyleymiş inşallah bu sefer herşey daha güzel olur kasık ağrısı için bana doktorum normal dedi tabi şiddetine bağlı birde nw kadar zaman aralığında kontrole gidiyorsun benim 20 günde bir doktorum gel diyor bana bu süre çok uzun geliyor bana kalsa haftada en az bir kez giderim herhalde
bilmiyorum diğer şubat anneerine bakıyormusun canım. orada var yaptıran epeyce. çok kalablık orasıAgustosun 3. De randevu verildi ikili tarama ve detaylı USG için detaylı USG de ense kalınlığı burun kemiği ölçümü yapılacak mis perinato log bakicak bunları yaptıran varmı bu kadar detaya girince cinsiyette görürler herhalde
canım benim kahverengi akıntım yok ama 3-4 hafta önce biraz kanamam oldu doktor 2tane iğne verdi geçti ben progestan da kullanıyorum günde iki kez onlarda iyi geliyormuş senin kullandığın ilaç varmıbenimde seninle aynı şekilde 3 hafta aralıklarla çağırıyor. bide benim kahverengi lekelenmem devam ediyor sizde de oluyor mu? ( ilk bebeğimi kahverengi akıntı sonucu kaybetmiştim)
canım benim kahverengi akıntım yok ama 3-4 hafta önce biraz kanamam oldu doktor 2tane iğne verdi geçti ben progestan da kullanıyorum günde iki kez onlarda iyi geliyormuş senin kullandığın ilaç varmı
Ben dun yaptirdim sonuc haftaya cikacak belli olmadiAgustosun 3. De randevu verildi ikili tarama ve detaylı USG için detaylı USG de ense kalınlığı burun kemiği ölçümü yapılacak mis perinato log bakicak bunları yaptıran varmı bu kadar detaya girince cinsiyette görürler herhalde
meraba benim de kahwerengi akıntım oldu igne kullandım ilk igneden sonra gecti ama doktorum 12.haftaya kadar igne yapmamı söyledi her cuma yaptırıyorumbende progestan kullanıyorum, dün acilden doktora gittik lekelenme için allaha şükür kalp atışını duyduk. hep bu korkuyla geçicek heralde ne kadar zormuş evlat sahibi olmak.
meraba benim de kahwerengi akıntım oldu igne kullandım ilk igneden sonra gecti ama doktorum 12.haftaya kadar igne yapmamı söyledi her cuma yaptırıyorum
sağlıklı doğsunlar da canım bugünlerde geçer elbet.bnede hep tedirginim her kontrole gittiğimde korku heyecan stresli bir bekleyiş oluyor doktora soracağım soruları bile unutuyorum yaa.inşallah herkes sağ salim bebişine kavuşurbende progestan kullanıyorum, dün acilden doktora gittik lekelenme için allaha şükür kalp atışını duyduk. hep bu korkuyla geçicek heralde ne kadar zormuş evlat sahibi olmak.
Doktora sormuştum yan etkisi yok düşük tehlikesi yoksa bile yinede yaptır çünkü zararı yok dedi.iğne konusunda bende konuşayım doktorumla, iğnesinde de yan etkileri aynı mı?
Insallah saglikli bisekilde alirsin kucagina :)Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 23-02-2016ilk gebelik düsükle sonuclandı bu yuzden tedirginim sagsalim kucagıma almak en büyük dilegim...
Bebegin suyu daha çok degilki gelsin merak etme.. gittinmi doktoraTamam canım bebekle ilgili bişey yoktur dimi suyum falan gelmemiştir yani
Ne kadar ucret verdin pahalı bir testmi bu?Ben dun yaptirdim sonuc haftaya cikacak belli olmadi
bende aynı durumdayım ilk bebeğimi kalbi durduğu içim kaybettim şimdi tedirginim benim bu aralar kasık ağrılarım yoğunlaştı cuma acile gittim bu zamanlarda hoş karşılanmayan bişi dedi devam ederse tekrar gel dedi bugün yine ağrılarım yoğundu kendi doktoruma gittim kanama yoksa önemli değil dedi muayene bile etmedi hangisine inansam şaşırdım şimdiBebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 23-02-2016ilk gebelik düsükle sonuclandı bu yuzden tedirginim sagsalim kucagıma almak en büyük dilegim...
Yok canım perşembe gidicem randevu aldımBebegin suyu daha çok degilki gelsin merak etme.. gittinmi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?