- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 40
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Bence sen başka bir doktora görün hemen dış gebelik gerçektende bekletilmesi gereken bir durum ihmal etme allah korusun tüpler in patlamasına kadar gidiyo çok dikkat et ve yarın hemen git bide ultrasonda görebilir neden bakmadidaha öncede yazmıştım 10 haziranda hcg 12,7 idi 12 sinde 17,2 ve 14 ünde ise 19, 3 (2 side farklı hastanelerde) doktorum düşüecek kendiliğinden bekle demesine rağmen hala regl olmadım. bugün ilk test yaptırdığım hastanede tekrar kan verdim ve 37,7 çıktı. doktorum dış gebelikten şüphelenio.. değerde artış olması bebeğin bir yerde tutunmuş olabileceğini gösterir. pazartesi tekrar test yaptır artış varsa muayeneye gel dedi. dış gebelik bu değerlerle sana zarar vermez ama takip etmeliyiz dedi. benim annemde dış gebelik geçirmiş anlatırdı hep çok riskli olduğunu biliyorum. ve çok korkuyorum işten geldiğimden beri sol kasığımın biraz üstüe kramp girip çıkıo. önce kimyasal sonra dış gebelik ihtimali mahvoldum 1 haftadır...
Sat tarihin benimle ayni :) hayirlisi olsun benim pazartesi gorunmesini beklioruz.:)
Üzülme canım hayırlısı hiçbişey olmaz. Sen önceden gittiğinde keseyi hemen görmüşmuydü doktor? Birde kan tahlili sonucun kaç çıkmıştı?Benim doktorum izindeydi yerine bakan doktor söyledi moralimi alt üst etti yaaa salı günü kendi doktorum geliyo çok şükür ona gitcem hemen hemen alalım diyolar ben demesem alttan bakmiyo
Benim de dündü.maaşallah bu ne hız.aynı yaştayız ilk bebeğim olacak tabii Rabbim isterse....
Kan tahlili m adet gunumde 94 çıktı 6 gün sonra 1118.64 çıktı keseyi alttan görmüştü ufak biraz dünde ben gitmişler bi ultrasonda gireyimdedim ama başka doktora oda moralimi alt üst etti salı günü sabah kendi doktorum geliyo ona gidicem artık kalp atışını görmesi lazım yoksa zaten o gün alır heralde hayırlısı olsun Allah oglusuma sağlık versin bidaha olur napalim:)Üzülme canım hayırlısı hiçbişey olmaz. Sen önceden gittiğinde keseyi hemen görmüşmuydü doktor? Birde kan tahlili sonucun kaç çıkmıştı?
Tahmini dogum tarihimiz ayni.. hayirli olsun..Arkadaşlar Merhaba bende tam olarak 6 haftalik hamileyim ve Şubat annesi olucam sizlerle beraber inşallah...
Pazartesi qittim canm daha kucuk dedi doktor. Cuma gunu gorulebilirmis fakat doktorum pazartesi oldugu icin gidicem keseyi gorebiliriz muhtemelen kalp atisi 7-8. Haftalarda duyuluyormus. Hayirlisi bakalm. Merakla beklemedeyiz. Sen hic gitmedinmi.?ayni zamanlarda dogum yapacagiz ins. Sen gittinmi hic doktora . Keseyi gormek icinmi - kalp atislari icinmi gideceksin
bugün adet oldum canım kanamam başladı dün test yaptırdım 18e düşmüştü değerim.ebe düşük yapıyorsun dedi.bugünde kanama olduniye adet olmayı bekliyorsun canım. bu değere göre gebelik var. ama 2 kat arttığını kontrol ettirmelisin.
Suan tam gelisme zamaninda oldugu icin tutmuyorum ben beyin gelisimini etkiliyormus saatler cok uzunBu arada Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun. Oruç tutabilecek olan varmı ? Ne düşünüyorsunuz
ya nefret dr. hemen alalım ne demekmiş. bekle canım her şey yolundadır merak etme sen. ağlayıp üzülmede bebeğe zarar verme boşuna. morluklar için pıhtılaşma grubuna gel istersen. biz orda daha çok paylaşım yapıyoruz. belki oradasındır bilmiyorum. kişiye göre değişiyor her halde morluklar.Merhaba kizlar bugün ikikez moralim alt üst oldu morluklari mi biliyosun üzgünüz malum dünkü olan dahada büyüdü ve doktora gittim dedimki gitmişler birde ultrason à gireyim girdim ve dünya 3.kez başıma yıkıldı oda ne kese aynı ufacık oysa 6+0 kocaman olup içindedir bebek olması lazım doktor gelişmemiş dedi öğleden sonra gel alalım dedi neyse kan testi felan yaptılar ikide gittim dedim bide vajinal usg den bakalım baktık benim fasulyem orda minicik im ama dediki doktor pek sağlıklı gözükmüyor kese çok küçük 7.5 mm yolk kesede 3.5mm dedi normalde yolk daha küçük olması lazım dedi bu haftada kalp atışını duymayız ama ekranda pit pit görmem lazımdı yok dedi ama dedi haftaya salı gününe kadar bekleyin bekliyorum geç döllenme olmuştur dedi öf yaaaa çok moralim bozuk kızlar aglayamiyomda oğlum görmesin diye sizde cevrenizde böle olup sonradan sağlıklı bir şekilde gebeliği devam eden varmi
Cok sağolun destek için hangi grup geleyim bende adı neya nefret dr. hemen alalım ne demekmiş. bekle canım her şey yolundadır merak etme sen. ağlayıp üzülmede bebeğe zarar verme boşuna. morluklar için pıhtılaşma grubuna gel istersen. biz orda daha çok paylaşım yapıyoruz. belki oradasındır bilmiyorum. kişiye göre değişiyor her halde morluklar.
dr. kontrolünde ol canım. dış gebeliğe benziyor. benimde oldu ama benimki rahmin köşesindeydi. rahim içi ama dış gebe diye geçiyor. illet mi illet bir durum. kürtajla sonlandı. değerin daha çok küçük. şükürkki erken farkedilmiş.daha öncede yazmıştım 10 haziranda hcg 12,7 idi 12 sinde 17,2 ve 14 ünde ise 19, 3 (2 side farklı hastanelerde) doktorum düşüecek kendiliğinden bekle demesine rağmen hala regl olmadım. bugün ilk test yaptırdığım hastanede tekrar kan verdim ve 37,7 çıktı. doktorum dış gebelikten şüphelenio.. değerde artış olması bebeğin bir yerde tutunmuş olabileceğini gösterir. pazartesi tekrar test yaptır artış varsa muayeneye gel dedi. dış gebelik bu değerlerle sana zarar vermez ama takip etmeliyiz dedi. benim annemde dış gebelik geçirmiş anlatırdı hep çok riskli olduğunu biliyorum. ve çok korkuyorum işten geldiğimden beri sol kasığımın biraz üstüe kramp girip çıkıo. önce kimyasal sonra dış gebelik ihtimali mahvoldum 1 haftadır...
neye göre dış gebelik yorumu yapıyor ben bazı dr. lara gerçekten şaşıyorum. değerin gayet güzel. 2 ye katlamazsa sorun var demek ama tek değerle ne dış gebeliğiymiş ?Merhaba arkadaşlar.Ben de reglimi bekledim ama gelmedi,13. gün dra gittim.Pkos hastası olduğum için normal aksama zannettim ama BHGC değerim 638 çıktı.Doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldım.Dr dış gebelik olabilir dedi,ayın 23ünde tekrar gidicem.Çok küçük olduğu için ultrasonla bakamadı,23üne kadar kese oluşurmuş..Hayırlısı bakalım :)
çok geçmiş olsun canım. değerin sıfır olana kadar test yap. neyse Allah tekraa yaşatmasın ümitli ol. çok var böyle sorunlar yaşayan. benimde 2 jkaybım var. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.bugün adet oldum canım kanamam başladı dün test yaptırdım 18e düşmüştü değerim.ebe düşük yapıyorsun dedi.bugünde kanama oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.98404/page-9094#post-41416938Cok sağolun destek için hangi grup geleyim bende adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?