2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Ben
Bence sen başka bir doktora görün hemen dış gebelik gerçektende bekletilmesi gereken bir durum ihmal etme allah korusun tüpler in patlamasına kadar gidiyo çok dikkat et ve yarın hemen git bide ultrasonda görebilir neden bakmadi

[QUOTEJamisonena, post: 41420392, member: 331173"]Eki Görüntüle 1559187 Atkadaslarim Rabbim saglikli gebelikler ve saglikli hayirli istahli uysal zeki bebisler nasip etsin insallah.biz de 2. Istemeye baslamistik 20 aylik kizim var.29 yasindayim.3 aydir falan istiyoruz.ama pek gorusemiyorduk esimle bu ay 1 kere denemistik.dun adet gunumdu.bugun test yaptim.soyle bir sonuc cikti hala saskinim[/QUOTE]
Sende hamissin hayirli olsun

Benim doktorum izindeydi yerine bakan doktor söyledi moralimi alt üst etti yaaa salı günü kendi doktorum geliyo çok şükür ona gitcem hemen hemen alalım diyolar ben demesem alttan bakmiyo
Üzülme canım hayırlısı hiçbişey olmaz. Sen önceden gittiğinde keseyi hemen görmüşmuydü doktor? Birde kan tahlili sonucun kaç çıkmıştı?

Bu arada Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun. Oruç tutabilecek olan varmı ? Ne düşünüyorsunuz

Merhaba arkadaşlar.Ben de reglimi bekledim ama gelmedi,13. gün dra gittim.Pkos hastası olduğum için normal aksama zannettim ama BHGC değerim 638 çıktı.Doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldım.Dr dış gebelik olabilir dedi,ayın 23ünde tekrar gidicem.Çok küçük olduğu için ultrasonla bakamadı,23üne kadar kese oluşurmuş..Hayırlısı bakalım :)

Benim de dündü.maaşallah bu ne hız.aynı yaştayız ilk bebeğim olacak tabii Rabbim isterse....

arkadasim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.3 cocuk istiyorum Rabbim verirse.yas araliklari kisa olsun istiyorum.esim de 35 yasinda.oyle olunca boyle oldu.dun kan tahlili yaptirdim.705 cikti.henuz doktora gitmeyi dusunmuyorum.tahminimce henuz 4+5 teyim.

Arkadaslarim benim hikayem cok garip.ilk bebek istedigimizde doktor cocugun olmaz dedipat diye.cok uxulduk.diger doktor olmasi zor dedi.Rahmin ortasinda miyim var dediler.ameliyat karari verildi hamile kaldim.biraz ugrastirdi kizim beni.24 hafta bir damla su icmedim.hep kustum.

ne cesaretse 2.istedim gene de.3 aydir istiyorduk ama esimle deneme firsati yakalayamadik pek.bu ay ise sadece 1 kere denemistim.ihtimal vermiyordum ama Rabbim isteyince her sey oluyor.

adetimi 1 gun gece beta hcg 705 cikti.kizimda iken 1 gun gece 101 cikmisti.hayirli saglikli ikizlerim olmasini da cok istiyorum.ne dersiniz ihtimal olabilir mi

Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah.

hamilelik ilk gunlerinde bebek dusmesin diye sag el isaret parmagi karniniza koyup Ya Mübdi 100 defa cekmenizi oneririm.

Üzülme canım hayırlısı hiçbişey olmaz. Sen önceden gittiğinde keseyi hemen görmüşmuydü doktor? Birde kan tahlili sonucun kaç çıkmıştı?
Kan tahlili m adet gunumde 94 çıktı 6 gün sonra 1118.64 çıktı keseyi alttan görmüştü ufak biraz dünde ben gitmişler bi ultrasonda gireyimdedim ama başka doktora oda moralimi alt üst etti salı günü sabah kendi doktorum geliyo ona gidicem artık kalp atışını görmesi lazım yoksa zaten o gün alır heralde hayırlısı olsun Allah oglusuma sağlık versin bidaha olur napalim:)

Merhaba herkese, ben de ikinci kez anne olma planlarımin ilk ayında iken, kaşık agrilamdan ve göğüs dolgunlaşmasından dolayı reglime 4 gün kala idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Pazartesi adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 18.82 çıktı . bir gün sonra yani salı günü 30 oldu. Bugün de tekrar verdim ,bekliyorum. Artik bugünregl ggünüm.

18 haziranda regl olmam gerekti kaşık ağrılarından dolayı gebelik şüphesiyle 19 haziranda kan verdiğimde kanda gebelik çıkmamıştı, ama 15 haziranda yaptirdugimda çıktı, 18.82 olarak :) sanırımggeç döllenme oldu. Bugün ki. sonucu da alayın hayirlisiyla.

Kizlaarr.. oncelikle her turlu olumsuzluga ragmen sakin umitsizlige kapilmayin.. ve sakin bebisinizden umidinizi kesmeyin..gerekirse degisik doktorlara gidin ama noolur bebisiniz icin hic olumsuz dusunmeyin. Biliyorum cok zor ama etrafinizi da pek takmayin kafaya.. ya da en bastan uyarin yakinlarinizi.. biz doktora esimle gittik ve doktor duygusal degisimler yasiyacagimi esime soyledi..o da beni hep olumlu tutmaya calisio..Sizde rica edebilirsiniz yakin cevrenizden olumlu olmalarini..kendinizi ve bebginizi uzmeyin hic..unutmayin MUTLU ANNE MUTLU BEBIS!

ayni zamanlarda dogum yapacagiz ins. Sen gittinmi hic doktora . Keseyi gormek icinmi - kalp atislari icinmi gideceksin
Pazartesi qittim canm daha kucuk dedi doktor. Cuma gunu gorulebilirmis fakat doktorum pazartesi oldugu icin gidicem keseyi gorebiliriz muhtemelen kalp atisi 7-8. Haftalarda duyuluyormus. Hayirlisi bakalm. Merakla beklemedeyiz. Sen hic gitmedinmi.?

ya nefret dr. hemen alalım ne demekmiş. bekle canım her şey yolundadır merak etme sen. ağlayıp üzülmede bebeğe zarar verme boşuna. morluklar için pıhtılaşma grubuna gel istersen. biz orda daha çok paylaşım yapıyoruz. belki oradasındır bilmiyorum. kişiye göre değişiyor her halde morluklar.

Cok sağolun destek için hangi grup geleyim bende adı ne

dr. kontrolünde ol canım. dış gebeliğe benziyor. benimde oldu ama benimki rahmin köşesindeydi. rahim içi ama dış gebe diye geçiyor. illet mi illet bir durum. kürtajla sonlandı. değerin daha çok küçük. şükürkki erken farkedilmiş.

neye göre dış gebelik yorumu yapıyor ben bazı dr. lara gerçekten şaşıyorum. değerin gayet güzel. 2 ye katlamazsa sorun var demek ama tek değerle ne dış gebeliğiymiş ?

bugün adet oldum canım kanamam başladı dün test yaptırdım 18e düşmüştü değerim.ebe düşük yapıyorsun dedi.bugünde kanama oldu
çok geçmiş olsun canım. değerin sıfır olana kadar test yap. neyse Allah tekraa yaşatmasın ümitli ol. çok var böyle sorunlar yaşayan. benimde 2 jkaybım var. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…