- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 40
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Benim buda sekiz ay olmadı klomenle olmuştu bu ayda olmasaydı kışın artık tüp bebek yapacaktım kısmet artikHayırlısı ne yapalım. Herşey Allahın takdiri.... Bi ara cgh yöntemi ile tüp bebek bile düşündük. Gücüm yetmedi. Mecburen vazgeçtik
Öyle söyleme. İnşAlllah herşey iyi olacak. İyi düşün iyi olsun. Bu arada kol daha çok morarırGaliba zaten koldan yapcam artik haftaya salı belkide Son olcak ön kutu var bari sağlık ocağına veririm onlarida
Hiç canını sıkma canım biraz daha bekledim bence ve doktorunun değiştir aynı şeyleri banada söylediler bir hafta bekledim tekrar başka bir doktora gittim gayet ii dedi oyüzden sende arkadaşların de dedigi gibi moralini yüksek tutMerhaba kizlar bugün ikikez moralim alt üst oldu morluklari mi biliyosun üzgünüz malum dünkü olan dahada büyüdü ve doktora gittim dedimki gitmişler birde ultrason à gireyim girdim ve dünya 3.kez başıma yıkıldı oda ne kese aynı ufacık oysa 6+0 kocaman olup içindedir bebek olması lazım doktor gelişmemiş dedi öğleden sonra gel alalım dedi neyse kan testi felan yaptılar ikide gittim dedim bide vajinal usg den bakalım baktık benim fasulyem orda minicik im ama dediki doktor pek sağlıklı gözükmüyor kese çok küçük 7.5 mm yolk kesede 3.5mm dedi normalde yolk daha küçük olması lazım dedi bu haftada kalp atışını duymayız ama ekranda pit pit görmem lazımdı yok dedi ama dedi haftaya salı gününe kadar bekleyin bekliyorum geç döllenme olmuştur dedi öf yaaaa çok moralim bozuk kızlar aglayamiyomda oğlum görmesin diye sizde cevrenizde böle olup sonradan sağlıklı bir şekilde gebeliği devam eden varmi
İnşallah cnm aminÖyle söyleme. İnşAlllah herşey iyi olacak. İyi düşün iyi olsun. Bu arada kol daha çok morarır
Benim de dündü.maaşallah bu ne hız.aynı yaştayız ilk bebeğim olacak tabii Rabbim isterse....Eki Görüntüle 1559187 Atkadaslarim Rabbim saglikli gebelikler ve saglikli hayirli istahli uysal zeki bebisler nasip etsin insallah.biz de 2. Istemeye baslamistik 20 aylik kizim var.29 yasindayim.3 aydir falan istiyoruz.ama pek gorusemiyorduk esimle bu ay 1 kere denemistik.dun adet gunumdu.bugun test yaptim.soyle bir sonuc cikti hala saskinim[/
Benim doktorum izindeydi yerine bakan doktor söyledi moralimi alt üst etti yaaa salı günü kendi doktorum geliyo çok şükür ona gitcem hemen hemen alalım diyolar ben demesem alttan bakmiyoHiç canını sıkma canım biraz daha bekledim bence ve doktorunun değiştir aynı şeyleri banada söylediler bir hafta bekledim tekrar başka bir doktora gittim gayet ii dedi oyüzden sende arkadaşların de dedigi gibi moralini yüksek tut
Canım dünkü iğneden sonra benim karnimda o kadar morardi ki anlatamam bendeki bugün koldan yaptirdim. Bende seninle gebeliğim aynı geçen hafta benim kese çok küçük göründü bu hafta büyümüş kan degerlerim normal artış var dedi bende kalp atislarini pazartesi dinlemeye gidicem doktorum biraz geriden geliyor dedi o yüzden korkma diyorum ben biraz rahat ol herseyin hayırlısı canım.Bu arada morlugumda taa göbeğimi yarını kapladı doktor iğnenin yan etkisi dedi
Normal tabiki adet sancısı gibi olur geçer o sen merak etme değerinde gayet iyiBenim hcg adet tarihinden 4 gün sonra 2841 çıktı ben anlamadım sanki çok fazla gibi karnim şişti elim ayağım şişiyor bildiginiz 5 aylık gibiyim oysa sadece 5+4 günlük bi tuhaf lik var sanki hiç midem bulanmiyo ama sürekli uyumak istiyorum yorgunum bi de çok sancim var bana yardım edin lütfen bunlar normal mi
İnşallah yaaa salı günü gidicem bakalım kese var bebekte ama kalp atışı yok inş buyur yaaaCanım dünkü iğneden sonra benim karnimda o kadar morardi ki anlatamam bendeki bugün koldan yaptirdim. Bende seninle gebeliğim aynı geçen hafta benim kese çok küçük göründü bu hafta büyümüş kan degerlerim normal artış var dedi bende kalp atislarini pazartesi dinlemeye gidicem doktorum biraz geriden geliyor dedi o yüzden korkma diyorum ben biraz rahat ol herseyin hayırlısı canım.
Tşk ederim peki sizinde bu haftalarda karniniz çok şişti miNormal tabiki adet sancısı gibi olur geçer o sen merak etme değerinde gayet iyi
Aynen çok hemde gören kaç aylık diyo çok gaz oluyo bideTşk ederim peki sizinde bu haftalarda karniniz çok şişti mi
Bana da dışardan büyüklerin hepsi bu ne kız şimdiden normal değil bu kadar silmek diyo delirttiler beni 4 aya kadar çıkmaması lazım diyeAynen çok hemde gören kaç aylık diyo çok gaz oluyo bide
AMAN sen takma elalemi bosverBana da dışardan büyüklerin hepsi bu ne kız şimdiden normal değil bu kadar silmek diyo delirttiler beni 4 aya kadar çıkmaması lazım diye
Canim Kıyamam öle deme lerine bakma belki de tutunur belki düzelir inş diildir üzülme dua etdaha öncede yazmıştım 10 haziranda hcg 12,7 idi 12 sinde 17,2 ve 14 ünde ise 19, 3 (2 side farklı hastanelerde) doktorum düşüecek kendiliğinden bekle demesine rağmen hala regl olmadım. bugün ilk test yaptırdığım hastanede tekrar kan verdim ve 37,7 çıktı. doktorum dış gebelikten şüphelenio.. değerde artış olması bebeğin bir yerde tutunmuş olabileceğini gösterir. pazartesi tekrar test yaptır artış varsa muayeneye gel dedi. dış gebelik bu değerlerle sana zarar vermez ama takip etmeliyiz dedi. benim annemde dış gebelik geçirmiş anlatırdı hep çok riskli olduğunu biliyorum. ve çok korkuyorum işten geldiğimden beri sol kasığımın biraz üstüe kramp girip çıkıo. önce kimyasal sonra dış gebelik ihtimali mahvoldum 1 haftadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?