- 23 Eylül 2014
- 298
- 152
- 43
- 38
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Merhaba bende claxane kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, bende morluklar dan rahatsız oluyorum gobekten korktuğum için koldan yapıyordu eşim kollarim aşırı derecede morardi hatta kısa kollu şeyler giyemiyorum şimdi göbeğe başladım şimdilik bir şey yok gobekten devam.Kizlar kan sulandırıcı igne kullanıp claxane veya fragmin yapılan yer anında morariyor benim bide bazen yapılan yerin iki parmak yukarı si morariyor böyle olan varmi
Niye baslamadinBen daha baslamadim persembe günü bakacaz artik
Bende koldan yapıyordum aşırı morarinca göbekten yapıyorum 4 gündür bu seferde göbeğimi mosmor yaptı bide iğneyi yaptığım yer değil tam göbek deligim morardiMerhaba bende claxane kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, bende morluklar dan rahatsız oluyorum gobekten korktuğum için koldan yapıyordu eşim kollarim aşırı derecede morardi hatta kısa kollu şeyler giyemiyorum şimdi göbeğe başladım şimdilik bir şey yok gobekten devam.
Ciraspinle devam ediyorum suan persembe günü dr baslayacak gali aNiye baslamadin
Evet aynen öyle yapıyorum oğlumda fragmin kullandım hiç ne bir morarma ne bir acı oldu ama bu iğne ilk 2 dk felan çok acıyor ilacı verdikten sonra ertesi günde hemen morariyorçok ilginç bende niye problem olmuyor. dik tutuyorsunuz iğneyi değil mi ? ve sonuna kadar batırıyorsunuz ? bende sadece 2 gündür daha fazla acıma oluyor. bugün çok çok acıdı mesela.
Pıhtılaşma sorunun veya bebek kaybinyoksa aspirin yeterli geliyor benim iki tane karnımda öldü oyuzden ben erken öğrendim 4.haftada başladım hemen aspirin +igne+folbiolCiraspinle devam ediyorum suan persembe günü dr baslayacak gali a
Göbekden mi gördün masaallah canim .? İnşallah bende görürüm. Senin kac gun gecti adetini .biz bugün gördük çok şükür 5+2 de yani değer yaklaşık 7000 di. 5.2 mm cik :)
göbekten ama zor göründü canım. değer bazı arkadaşlara göre küçükmüş. yani boyutu. korkuyorum çok. inşallah sende görürsün canımGöbekden mi gördün masaallah canim .? İnşallah bende görürüm. Senin kac gun gecti adetini .
Cumaya kadar sabredicem artık "/ boyut illaki herkesin farklı üzülme ne güzel gördün ..göbekten ama zor göründü canım. değer bazı arkadaşlara göre küçükmüş. yani boyutu. korkuyorum çok. inşallah sende görürsün canım
daha önceki kayıplar yüzünden bu endişem canım. Allah hepimize yardım etsin.Cumaya kadar sabredicem artık "/ boyut illaki herkesin farklı üzülme ne güzel gördün ..
Canim pihtilasmam var ama ignelik bi deger degil dedi dr m ama unv.hast.dr tedbir amacki yazacaz dedi benim 8 haftalik bi boş gebeligim 5 haftalik kimyasal dusugum ve dış gebelik gecirdim .bi dr kullanalim dedi bi dr tedbir amacki yazalim dedi ikilemdeyim ama persembe günü belli olacak .heterzigot 4G 5G ymPıhtılaşma sorunun veya bebek kaybinyoksa aspirin yeterli geliyor benim iki tane karnımda öldü oyuzden ben erken öğrendim 4.haftada başladım hemen aspirin +igne+folbiol
Anladım çok geçmiş olsun Allah sağ salim kucaklarimiza versinCanim pihtilasmam var ama ignelik bi deger degil dedi dr m ama unv.hast.dr tedbir amacki yazacaz dedi benim 8 haftalik bi boş gebeligim 5 haftalik kimyasal dusugum ve dış gebelik gecirdim .bi dr kullanalim dedi bi dr tedbir amacki yazalim dedi ikilemdeyim ama persembe günü belli olacak .heterzigot 4G 5G ym
Korkma o agri bende de var
4+4canimsenin nekadarlık canm
Korkma canim rahat ol ...ALLAH DE GERISINI OLMUS BİLbi ablamla konustum doktor daha dillendrme degerin çok düşük yükselmezse üzülürsün dedi
Aminnn tek temmenimiz bu insallah sag salim kucaklarizA
Anladım çok geçmiş olsun Allah sağ salim kucaklarimiza versin
4+4canim
insallah rabbim hepimize sağ salim kucagına almayı nasip etsnKorkma canim rahat ol ...ALLAH DE GERISINI OLMUS BİL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?