- 9 Haziran 2015
- 466
- 805
- 103
- Konu Sahibi inci-zehram
yani özeller daha mi guvenilir, islem farki ne. ? deger mi yani o ucreteNasıl bakiyorsunuz derken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani özeller daha mi guvenilir, islem farki ne. ? deger mi yani o ucreteNasıl bakiyorsunuz derken?
Hic bir bilgim yok devlet nisan ayina verdi randevuyu bana cok gec oldugu icin özel düsünuyrm bir sorun varsa bir an önce tedaviye baslamk istiyoruzyani özeller daha mi guvenilir, islem farki ne. ? deger mi yani o ucrete
bu bilgiler supeer oldu, cok tesekkurler :) acaba hangi devlet hastanesi betatom a yonlendiriyorSimdi tekrar aradım rahim filmi icin görüntüleme merkezlerini
Fulya emar Beşiktaş : 400 tl
Şişli echomar : 500 tl
Radyomar Bakırköy : 450 tl
Bahçelievler Betatom : 400 tl ama muayne oldugun hastane devlet hastanesi gönderdigi zaman 250 tl dedi .
Yönlendirme yok betatomu aradım fiyat bilgisi icin hangi doktor hangi hastane dedi bende bagcılar devlet dedim o zaman 250 tl dedi normalde 400 tl dedibu bilgiler supeer oldu, cok tesekkurler :) acaba hangi devlet hastanesi betatom a yonlendiriyor
Biz testlerimizi benim de esiminde testleri Bağcılar da oldu esimin bir testi daha kaldı benimde rahim filmim kaldı hepsini tamamladıktan sonra tekrar infertiliteye gidip dosya acilacak ama rahim filmi haric diger testlerin Bagcılar devlette olması gerekiyorbu bilgiler supeer oldu, cok tesekkurler :) acaba hangi devlet hastanesi betatom a yonlendiriyor
acaba bir kagıt ister mi betatom, bagcilar devlet hastanesinde hsg var diye biliyorum.. bence betatom iyiBiz testlerimizi benim de esiminde testleri Bağcılar da oldu esimin bir testi daha kaldı benimde rahim filmim kaldı hepsini tamamladıktan sonra tekrar infertiliteye gidip dosya acilacak ama rahim filmi haric diger testlerin Bagcılar devlette olması gerekiyor
dedigim gibi bir kagit isteniyor mu orada cektirirsiniz bilgi verirsiniz dimiYönlendirme yok betatomu aradım fiyat bilgisi icin hangi doktor hangi hastane dedi bende bagcılar devlet dedim o zaman 250 tl dedi normalde 400 tl dedi
Bağcılar da hsg var ama ben kasım ayinda gittim nisan ayina randevu verdi bir an önce bir sorun varsa tedaviye baslamak istiyoruz o yuzden özelde yaptiraym diyorum Bağcılar devlet hastanesinden bana hangi testleri neleri yapacagimiza dair bir kagit verildi ben onu götürcem betatoma simdi adet olmayı bekliyorumacaba bir kagıt ister mi betatom, bagcilar devlet hastanesinde hsg var diye biliyorum.. bence betatom iyi
Tabi ki cekirdigim zaman bilgi veririm .dedigim gibi bir kagit isteniyor mu orada cektirirsiniz bilgi verirsiniz dimi
selam kızlar şişli memorial nasıl ya da istanbul avrupadaki şişli kağıthane civarı neresi var önerebileceğiniz[/QU
Şişli echomar ı cok öneren var
Bende Bahçelievler betatom a gitmeye karar verdim adetim bitti yarn arayıp randevu alcam sizde arastırın arayıp bilgi alin ben öyle yaptımevet direk orada mı yaptırsak bilemedim çekim işlemini bayan mı gerçekleştiriyordur ki. yaptıran arkadaşlar daha detaylı bilgi verirmisiniz adetin kaçıncı günü hangi saatlerde gittiniz. sonuçlar hemen çıkıyormu
fulya emari da oneren cok, bahceci hastalarini oraya yonlendiriyormus..Bende Bahçelievler betatom a gitmeye karar verdim adetim bitti yarn arayıp randevu alcam sizde arastırın arayıp bilgi alin ben öyle yaptım
Bahçeci derken?fulya emari da oneren cok, bahceci hastalarini oraya yonlendiriyormus..
Anladımtup bebek merkezi
Benimde adetime var 5 gün kadar felan Bende şişli tarafına yakınımm istanbuluda pek öğrenemedim ama sanırım şişlideki yerlerlede görüşmek lazım haklısın iyice öğrenmek de lazım o kadar emek ve para harcanıyor sonuçta.Hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBende Bahçelievler betatom a gitmeye karar verdim adetim bitti yarn arayıp randevu alcam sizde arastırın arayıp bilgi alin ben öyle yaptım
Amin ben betatom a randevu aldım p.tesi gününe insallah bir aksilik cıkmazBenimde adetime var 5 gün kadar felan Bende şişli tarafına yakınımm istanbuluda pek öğrenemedim ama sanırım şişlideki yerlerlede görüşmek lazım haklısın iyice öğrenmek de lazım o kadar emek ve para harcanıyor sonuçta.Hayırlısı olsun hepimizin hakkında