2016 Rahim Filmi (Hsg) Fiyatlari

Ilacin fiyatini eczaneye daha sormadim gitmeden bikac gun once almaya gidicem. Capa infertilite bolumunden randevu alman gerek direkt olmuyor ayrica oranin hastasi olman lazim direk disardan test yaptirmaya geldim dediginde yapmiyorlar testi.
Sonra radyolojiye gidip hsg yaptiricagni soyluyorsun sanda adetin 1.gunu gel gun verelim dicekler
Anladım canm tkskür ederim

Aklımda bi orası var echomar var betatom varmıs bir de Bahcelievlerde randevu nasl aliniyor fulya emardan ?
numarasını vereyım cnm 444 6 728 ara randevu all hatt a servıslerı bıle var cevahır alısverıs merkezının önune gttm ben aradım benı gelıp aldılar sonrada tekrar aldıklarrı yere bırakıolar ilgi alaka cok ıyı

numarasını vereyım cnm 444 6 728 ara randevu all hatt a servıslerı bıle var cevahır alısverıs merkezının önune gttm ben aradım benı gelıp aldılar sonrada tekrar aldıklarrı yere bırakıolar ilgi alaka cok ıyı
Büyük ihtimal esimle giderim de adetin 1. Günü arasam öyle alamaz miyim?

İnşallah gerek kalmaz ya bu ay süpheliyim bakalım insallah hamileyimdir

Bu arada hayırlı olsun bebegin Allah tamamına erdirsin insallah

verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim..
allah tamamina erdirsin hamileleginizi
ne kadardir olmuyordu sorun neydi ozel olmazsa..

ben ilk ay kaldim ama kurtaj oldum :( dahada kalamadim

verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim..
allah tamamina erdirsin hamileleginizi
ne kadardir olmuyordu sorun neydi ozel olmazsa..

ben ilk ay kaldim ama kurtaj oldum :KK43: dahada kalamadim
cnm ben bırbucuk senedır korunmuyordum olmamıstıı doktor gttım 4 ay önce hormon tahlılımde fsh yuksek cıktı bıraz yasıma göre 9.75 di ıkı ay klomen kullndım yumurta takıbı yaptrdım olmadı sonra doktorumu degıstrddımm rahım fılmı ıstedı benden ılk uc ay gebelık sansı cok yuksek dedı dedgı gbıde oldu hemen hamıle kaldm bunun yanı sıra bıtkısel kürler kullanıodm hayıt suyu ıcıodm ve bal tarcın macunu yapıodm

cnm ben bırbucuk senedır korunmuyordum olmamıstıı doktor gttım 4 ay önce hormon tahlılımde fsh yuksek cıktı bıraz yasıma göre 9.75 di ıkı ay klomen kullndım yumurta takıbı yaptrdım olmadı sonra doktorumu degıstrddımm rahım fılmı ıstedı benden ılk uc ay gebelık sansı cok yuksek dedı dedgı gbıde oldu hemen hamıle kaldm bunun yanı sıra bıtkısel kürler kullanıodm hayıt suyu ıcıodm ve bal tarcın macunu yapıodm
darisi basimiza :)

Back