• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu sayfayı severek ve begenerek takip edip güzel fikirler edinmiş ancak üye olmadığım için hiç yorum yazamamistim. Bende 2016 ocak ayında anne olacaktım ama oğlum 28+6 da dogunca ekim annesi oldum. Oğlum dogumdan sonra beyin kanaması geçirdi durumu kritik rica etsem onun için birer dua okur musunuz teyzeleri

Bu sayfayı severek ve begenerek takip edip güzel fikirler edinmiş ancak üye olmadığım için hiç yorum yazamamistim. Bende 2016 ocak ayında anne olacaktım ama oğlum 28+6 da dogunca ekim annesi oldum. Oğlum dogumdan sonra beyin kanaması geçirdi durumu kritik rica etsem onun için birer dua okur musunuz teyzeleri
Rabbim tez vakitte sifasini versin canim oglusunun , Allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerinizi de paylasirsiniz burada:KK200:

Allah Yardimciniz olsun inşallah saglicakla kavusursun bebeğine.

Bugün ilk kez girebildim foruma,yazdıklarıni okuyunca gözümden yaş suzuldu :( Allah sifanizi versin.defalarca ayetel kursi okuduk bagisladik.Allah da oğlunu bağışlasın.yerim onu,küçücük bedeniyle hayata tutunma derdinde:KK200::KK200::KK200:

Tsk ederim canim aslinda bebek arabamiz vardi oglumdan kalma ama 2 gun once calindi :KK48: pek uzuldugum soylenemez cunku degistirmek istiyordum ama hicbir sorunu yoktu yeni gibiydi daha boylece bana da bahane olmus oldu :KK45: modele karar verimde sonra nerden alacagima karar veririm. Avmlerde daha pahali oluyor sanirim. Istanbuldayim ben eminonu veya bisikletciler carsisinda dahami uygun olur acaba ?

Canim internetteki indirimleri takip etmeni oneririm eminonunde de hasim iscanda da fiyatlar makul degil, net fiyatlarindan daha pahaliya sormustum ben bikac modeli

Aynen katılıyor,fundacimi öpüyorum :))) eminönü daha kazık o konuda eminim.

Bugün ilk kez girebildim foruma,yazdıklarıni okuyunca gözümden yaş suzuldu :KK43: Allah sifanizi versin.defalarca ayetel kursi okuduk bagisladik.Allah da oğlunu bağışlasın.yerim onu,küçücük bedeniyle hayata tutunma derdinde:KK200::KK200::KK200:
Allah razı olsun. Yasamaz demeleri rağmen minnacik bedeniyle hayata tutunuyor canım oğlum

Kaç kg- gr doğdu oglun özel hastanede mi yatıyor tip fakültesinde mi. Dr anlayamadı mi açılmadan bebeğin aşağı inmesinden falan erken dogabilecegini acaba
Özel hastanede yogun bakimda yatiyor.1420 gr dogdu. Kilosu iyiydi beyin kanaması işi bozdu. Doğumdan 3 gün önce doktora gittiğimde rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm di. Doktor kendini çok yorma haftaya kontrole gel dedi ama 3 gün sonra sabaha karşı dayanilmaz ağrılarım başlayınca hastaneye gittim. Nst takilirken suyum geldi.Normal doğum deneyeceklerdi ama bebeğin kalp sesleri düşünce acil sezeryandan aldılar. Bir sürü aksilik üst üste geldi.

Özel hastanede yogun bakimda yatiyor.1420 gr dogdu. Kilosu iyiydi beyin kanaması işi bozdu. Doğumdan 3 gün önce doktora gittiğimde rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm di. Doktor kendini çok yorma haftaya kontrole gel dedi ama 3 gün sonra sabaha karşı dayanilmaz ağrılarım başlayınca hastaneye gittim. Nst takilirken suyum geldi.Normal doğum deneyeceklerdi ama bebeğin kalp sesleri düşünce acil sezeryandan aldılar. Bir sürü aksilik üst üste geldi.
Anladım canım evet ağrı olunca serumla falan durdurmaya çalışıyorlar ama suyun gelince tabi durdurmak mümkün olmamıştır. Allah Yardimciniz olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur oglun üzülme sabırlı ol

Anladım canım evet ağrı olunca serumla falan durdurmaya çalışıyorlar ama suyun gelince tabi durdurmak mümkün olmamıştır. Allah Yardimciniz olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur oglun üzülme sabırlı ol
Sağol canım inşallah bir an önce iyileşir ve evine gelir küçük kuzum.

Allah biran önce şifasını versin canım.. Çok güçlü ol.. Neye ihtiyacın olursa biz buradayız..

Back