- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
- 53
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.281
Sağol canım tesekkur ederiz böyle cici şeyler ortaya cçıkınca insan diyor acaba dagitmasam miiAy ne güzel olmuşlar ya eline sağlık annenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım tesekkur ederiz böyle cici şeyler ortaya cçıkınca insan diyor acaba dagitmasam miiAy ne güzel olmuşlar ya eline sağlık annenin
Rabbim tez vakitte sifasini versin canim oglusunun , Allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerinizi de paylasirsiniz buradaBu sayfayı severek ve begenerek takip edip güzel fikirler edinmiş ancak üye olmadığım için hiç yorum yazamamistim. Bende 2016 ocak ayında anne olacaktım ama oğlum 28+6 da dogunca ekim annesi oldum. Oğlum dogumdan sonra beyin kanaması geçirdi durumu kritik rica etsem onun için birer dua okur musunuz teyzeleri
Amin inşallah canımRabbim tez vakitte sifasini versin canim oglusunun , Allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerinizi de paylasirsiniz burada
Allah Yardimciniz olsun inşallah saglicakla kavusursun bebeğine.Bu sayfayı severek ve begenerek takip edip güzel fikirler edinmiş ancak üye olmadığım için hiç yorum yazamamistim. Bende 2016 ocak ayında anne olacaktım ama oğlum 28+6 da dogunca ekim annesi oldum. Oğlum dogumdan sonra beyin kanaması geçirdi durumu kritik rica etsem onun için birer dua okur musunuz teyzeleri
İnşallah çok sağolunAllah Yardimciniz olsun inşallah saglicakla kavusursun bebeğine.
Bugün ilk kez girebildim foruma,yazdıklarıni okuyunca gözümden yaş suzuldu Allah sifanizi versin.defalarca ayetel kursi okuduk bagisladik.Allah da oğlunu bağışlasın.yerim onu,küçücük bedeniyle hayata tutunma derdindeBu sayfayı severek ve begenerek takip edip güzel fikirler edinmiş ancak üye olmadığım için hiç yorum yazamamistim. Bende 2016 ocak ayında anne olacaktım ama oğlum 28+6 da dogunca ekim annesi oldum. Oğlum dogumdan sonra beyin kanaması geçirdi durumu kritik rica etsem onun için birer dua okur musunuz teyzeleri
Bunlar da bizim lavanta keselerimiz kizlarrr.anneanemiz yaptı bende paylasayim dedim. Bir tek zıbın takımı ve taki yastığı süslemesi kaldı.
Sağol canım tesekkur ederiz böyle cici şeyler ortaya cçıkınca insan diyor acaba dagitmasam mii
Tsk ederim canim aslinda bebek arabamiz vardi oglumdan kalma ama 2 gun once calindi pek uzuldugum soylenemez cunku degistirmek istiyordum ama hicbir sorunu yoktu yeni gibiydi daha boylece bana da bahane olmus oldu modele karar verimde sonra nerden alacagima karar veririm. Avmlerde daha pahali oluyor sanirim. Istanbuldayim ben eminonu veya bisikletciler carsisinda dahami uygun olur acaba ?
Canim internetteki indirimleri takip etmeni oneririm eminonunde de hasim iscanda da fiyatlar makul degil, net fiyatlarindan daha pahaliya sormustum ben bikac modeli
Hayırlı olsun canım.bebek odası takımını kaça aldınız??Yatağı sectim yataştan cnm bu ayda indirimde haftaya alcaz insallah Meltem mobilyanın kendi yatağı da güzel diyorlar ama ona bakmadım
Bende seni operim ogretmenim canim benim :) eminonunde kiyafet grubu bi tik daha ucuz o kadar geri kalanlar ya ayni ya daha pahaliAynen katılıyor,fundacimi öpüyorum :))) eminönü daha kazık o konuda eminim.
Allah razı olsun. Yasamaz demeleri rağmen minnacik bedeniyle hayata tutunuyor canım oğlumBugün ilk kez girebildim foruma,yazdıklarıni okuyunca gözümden yaş suzuldu Allah sifanizi versin.defalarca ayetel kursi okuduk bagisladik.Allah da oğlunu bağışlasın.yerim onu,küçücük bedeniyle hayata tutunma derdinde
Sanırım ole bunlarsanki ssade oldu biraz daha mi inci boncuk falan eklesek diyorSenin annen de kokos dimi :) çok güzeller canım,dağıtma kimseye :)))
Kaç kg- gr doğdu oglun özel hastanede mi yatıyor tip fakültesinde mi. Dr anlayamadı mi açılmadan bebeğin aşağı inmesinden falan erken dogabilecegini acabaAllah razı olsun. Yasamaz demeleri rağmen minnacik bedeniyle hayata tutunuyor canım oğlum
Özel hastanede yogun bakimda yatiyor.1420 gr dogdu. Kilosu iyiydi beyin kanaması işi bozdu. Doğumdan 3 gün önce doktora gittiğimde rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm di. Doktor kendini çok yorma haftaya kontrole gel dedi ama 3 gün sonra sabaha karşı dayanilmaz ağrılarım başlayınca hastaneye gittim. Nst takilirken suyum geldi.Normal doğum deneyeceklerdi ama bebeğin kalp sesleri düşünce acil sezeryandan aldılar. Bir sürü aksilik üst üste geldi.Kaç kg- gr doğdu oglun özel hastanede mi yatıyor tip fakültesinde mi. Dr anlayamadı mi açılmadan bebeğin aşağı inmesinden falan erken dogabilecegini acaba
Anladım canım evet ağrı olunca serumla falan durdurmaya çalışıyorlar ama suyun gelince tabi durdurmak mümkün olmamıştır. Allah Yardimciniz olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur oglun üzülme sabırlı olÖzel hastanede yogun bakimda yatiyor.1420 gr dogdu. Kilosu iyiydi beyin kanaması işi bozdu. Doğumdan 3 gün önce doktora gittiğimde rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm di. Doktor kendini çok yorma haftaya kontrole gel dedi ama 3 gün sonra sabaha karşı dayanilmaz ağrılarım başlayınca hastaneye gittim. Nst takilirken suyum geldi.Normal doğum deneyeceklerdi ama bebeğin kalp sesleri düşünce acil sezeryandan aldılar. Bir sürü aksilik üst üste geldi.
Sağol canım inşallah bir an önce iyileşir ve evine gelir küçük kuzum.Anladım canım evet ağrı olunca serumla falan durdurmaya çalışıyorlar ama suyun gelince tabi durdurmak mümkün olmamıştır. Allah Yardimciniz olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur oglun üzülme sabırlı ol
Allah biran önce şifasını versin canım.. Çok güçlü ol.. Neye ihtiyacın olursa biz buradayız..Bu sayfayı severek ve begenerek takip edip güzel fikirler edinmiş ancak üye olmadığım için hiç yorum yazamamistim. Bende 2016 ocak ayında anne olacaktım ama oğlum 28+6 da dogunca ekim annesi oldum. Oğlum dogumdan sonra beyin kanaması geçirdi durumu kritik rica etsem onun için birer dua okur musunuz teyzeleri
Allah razı olsun canım dualariniz ve manevi desteginiz fazlasıyla yeter bizeAllah biran önce şifasını versin canım.. Çok güçlü ol.. Neye ihtiyacın olursa biz buradayız..