- 4 Kasım 2014
- 322
- 309
- 23
- 36
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Sapkasida h&m Can'ım onu ayrı aldimÇok güzeller canım güle güle giydir. Kremrengi H&M tulumdan biz de almıştık şapkası da mı H&M? Güzel takım olmuş görsem ben de alırdım.
Bende braun kulaktan ölçenden aldım.. Çok tavsiye ettiler...Kulaktan olcenlerde hata payı daha azmis.o markalari bende arastirmistim kulaktan a karar vermeden önce.yine bakarım ama.bak aynı yerlere bakıyoruz hep:)
kızlar ben de kulaktan ölçer aldım, koltuk altından ölçme aparatı da var, bir de süreli ölçüm yapıyor takıyorsun yükselince ateş alarm veriyor, santebebe markası var mı kullanan bunu ? nasıl acaba?Bende braun kulaktan ölçenden aldım.. Çok tavsiye ettiler...
Sapkasida h&m Can'ım onu ayrı aldim
Kiyamam ya,hemen anlatiyorum.cevaplanin yanında dosya yükle var ya oraya tikla.nereden hangi klasorden fotoğraf yüklemek istiyorsan onu tıkla.sonra seç fotoğrafi yükleniyor.en sonunda da cevapla diyorsun.bi iki bisiyler yazmadan dosya paylasimina izin vermiyor canım haberin olsun.insaAllah halledersin bizde görürüz cicilerini.dogum zamanın gelmiş.Allah kurtarsın canım.Kızlar fotoğraf paylasamiyorum bi yardım edin ben de koyayim şuraya birseyler
kac gundur Ankara maceralarimi anlatiyorum,hic okumamissin cok ayip cokKızlar ankarada oturan var mi bebis alışverişi icin gelicez ama nerde ne var bilmiyoruz
Ay canım aslında okudum ama bilemedim ki ankara olduğunu:) hep pijamalardan bahsedince böyle oldu sanirimkac gundur Ankara maceralarimi anlatiyorum,hic okumamissin cok ayip cok
Ay canım aslında okudum ama bilemedim ki ankara olduğunu:) hep pijamalardan bahsedince böyle oldu sanirim
Canım bu söylediğin yerler peki hangi semtte ulusta mi? Biz etimesguta gelicez arası uzak mi inan hiç bilmiyorum da kusura bakma. Birde beşiğini, pusetini falanda almayı düşünüyoruz hani sadece kıyafet olarak değil, bu söylediğin yerlerde vardır değil misaka yapiyorum canim...bugun ki anektodlarimdan eklemeler yapayim o zaman...cikrikcilar yokusunda yukari cikarken sag tarafta n bi giris var toptancilarin oldugu...ozdemirler falan var..onun ilerisinde stil bebe var giyim uzerine,idil baby,aziz bebe envayi cesit ne ararsanvar...oraya da bak canim.bir de heykelin ustunde anafartalar carsisinin en ust kati bebek malzemesi dolu....bu aarada Ankarada olan arkadaslar ulusta hunharca pazarlik yapin,acimayin
Canım tamam çok teşekkür ederimbenim dosya yükle deyince sadece kamera ve belge çıkıyordu şimdi buldum belgeyi secince ordan fotograflara ulaştımKiyamam ya,hemen anlatiyorum.cevaplanin yanında dosya yükle var ya oraya tikla.nereden hangi klasorden fotoğraf yüklemek istiyorsan onu tıkla.sonra seç fotoğrafi yükleniyor.en sonunda da cevapla diyorsun.bi iki bisiyler yazmadan dosya paylasimina izin vermiyor canım haberin olsun.insaAllah halledersin bizde görürüz cicilerini.dogum zamanın gelmiş.Allah kurtarsın canım.
oyyy masaAllah ya.bi bebis eksik desene...biz odayi dogumdan sonra alicaz kismetse...ama cok ozendim su anCanım tamam çok teşekkür ederimbenim dosya yükle deyince sadece kamera ve belge çıkıyordu şimdi buldum belgeyi secince ordan fotograflara ulaştım
2016 anneleri için fikir olsun benim bebiş sectiklerim
Amin inşallah çok teşekkürler darısı sizlere Özdilek canım.oyyy masaAllah ya.bi bebis eksik desene...biz odayi dogumdan sonra alicaz kismetse...ama cok ozendim su anAllah kurtarsin bi avazda...hersey cok guzel gorunuyor...uyku setinin markasi ne canim
Amin...insaAllah canım.dogum yapincik bize de haber verAmin inşallah çok teşekkürler darısı sizlere Özdilek canım.
Tamam inşallahAmin...insaAllah canım.dogum yapincik bize de haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?