Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
offf ben de daha hiç birşey almadım acaba geç mi kaldım dedim ama aynı durumdayız çoğunuzla.
neyse şu 2 afta içerisinde yapıcam inşallah.
internette araştırmalarımı yaptım, listelerimi de oluşturdum. eminönüne bir gidelim bakalım neler var. dolap ve karyola siparişini de verdik mi tamamdır :)

ateş ölçeri uzaktan ölçenini almak istiyordum ama çoğunluk kulaktan ölçer demiş. bakalım araştırmaya devam.

Kızlar fotoğraf paylasamiyorum bi yardım edin ben de koyayim şuraya birseyler
Kiyamam ya,hemen anlatiyorum.cevaplanin yanında dosya yükle var ya oraya tikla.nereden hangi klasorden fotoğraf yüklemek istiyorsan onu tıkla.sonra seç fotoğrafi yükleniyor.en sonunda da cevapla diyorsun.bi iki bisiyler yazmadan dosya paylasimina izin vermiyor canım haberin olsun.insaAllah halledersin bizde görürüz cicilerini.dogum zamanın gelmiş.Allah kurtarsın canım.

Kızlar ankarada oturan var mi bebis alışverişi icin gelicez ama nerde ne var bilmiyoruz

Ay canım aslında okudum ama bilemedim ki ankara olduğunu:) hep pijamalardan bahsedince böyle oldu sanirim

saka yapiyorum canim...bugun ki anektodlarimdan eklemeler yapayim o zaman...cikrikcilar yokusunda yukari cikarken sag tarafta n bi giris var toptancilarin oldugu...ozdemirler falan var..onun ilerisinde stil bebe var giyim uzerine,idil baby,aziz bebe envayi cesit ne ararsanvar...oraya da bak canim.bir de heykelin ustunde anafartalar carsisinin en ust kati bebek malzemesi dolu....bu aarada Ankarada olan arkadaslar ulusta hunharca pazarlik yapin,acimayin

Son düzenleme:
Canım bu söylediğin yerler peki hangi semtte ulusta mi? Biz etimesguta gelicez arası uzak mi inan hiç bilmiyorum da kusura bakma. Birde beşiğini, pusetini falanda almayı düşünüyoruz hani sadece kıyafet olarak değil, bu söylediğin yerlerde vardır değil mi

ulusta canim,pijama gecelikle ilgili paylastigim seyler kizilayda idi...etimesgut sincan haric her yere uzak zati,arabayla gelecekseniz sikinti diil de otobusle de bi saate gelinir sanirim.

Canım tamam çok teşekkür ederimbenim dosya yükle deyince sadece kamera ve belge çıkıyordu şimdi buldum belgeyi secince ordan fotograflara ulaştım
2016 anneleri için fikir olsun benim bebiş sectiklerim

Eklentiler

• 20151007_125959.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 168
  • 20151007_124927.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 137
  • 20151007_125906.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 170
  • 20151007_125813.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 154
  • 20151007_125458.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 162
  • 20151007_123619.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 158
Canım tamam çok teşekkür ederimbenim dosya yükle deyince sadece kamera ve belge çıkıyordu şimdi buldum belgeyi secince ordan fotograflara ulaştım
2016 anneleri için fikir olsun benim bebiş sectiklerim
oyyy masaAllah ya.bi bebis eksik desene...biz odayi dogumdan sonra alicaz kismetse...ama cok ozendim su an Allah kurtarsin bi avazda...hersey cok guzel gorunuyor...uyku setinin markasi ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…