- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
lohusa tacı ve terlikleri gereksiz pahalı iyiki almamışsın bence kendimiz yapalım kızlar ya, ben madame cocodan o terliklerdn aldım pofidik banyo terliği 12 lira mı ne, üstüne kurdele çiçek bişi yapıştırırz die düşünüyorum
titiz anne,yerim seniYikadim kurusun çekip koyayim canimm benim
titiz anne,yerim senibak ben bi d bunlari seviyorum suslu terlik yapmak disinda bundan da alicam
evet canim.iyi ki bi cocuk doguruyorum onu yapcam bunu alcam hat safhada :)))))) ozeniyorum napimmmmm diyorum esime de bisiy diyemiyor garibim...halbuki ne olacak yani su terlige 130 lira vermesem :)))Cok guzel bunbunları evde giyceksin demi cicekli seviyorum. Sussuz sade terlik bulabilirsem pembe nar cicegi renginde cicekle susleyecegim
Evet canim cok guzeller ozeniyoruz napalim yaniiievet canim.iyi ki bi cocuk doguruyorum onu yapcam bunu alcam hat safhada :)))))) ozeniyorum napimmmmm diyorum esime de bisiy diyemiyor garibim...halbuki ne olacak yani su terlige 130 lira vermesem :)))
teşekkür ederim mağazadan aldım canımcok begendim güle güle giy canım internetten mi aldın?
gule gule giy canim...relax mode u ben normalde de begeniyorum...gecenlerde baktim yazlik modeller %50 de idi...beden kalmamisti alamadimhttp://www.relaxmode.com.tr/p-11755-Pijama-10726.html bu da benim geceliğim bayanlar aynı markanın gecelik ve sabahlığınıda aldım buraya ekleyemedim kaliteli gerçekten alternatifiniz olabilir
Bunun mağazası nerde ki?teşekkür ederim mağazadan aldım canım
çok güzel benim de indirdiğim bir kaç model varaynen canim ben de oyle dusunuyorum.bak modellerim de burda....
benm ceyizimde vardı bundan dogumdan sonra kullanayım bari attım dolaba giymedim hiç nedensetitiz anne,yerim senibak ben bi d bunlari seviyorum suslu terlik yapmak disinda bundan da alicam
canım internetten de alabilirsin badenleri tam oluyorBunun mağazası nerde ki?
selam, serum takılabilir kan alınabilir diye kısa kollu daha rahat derler...Canım esasen lohusa pijaması adı altında bakmıyorum hoş daha beğendiğim çıkmadı ama..:) Genel olarak uzun kollu ve kalın pijamalara bakıyorum :))) Yani ne bileyim ben çok üşüyecekmişim gibi düşünüyorum evde bile olsam :)))
Zaten hastanenin içi yeterince sıcak olacaktır... Bence de kısa kollu yeterli...selam, serum takılabilir kan alınabilir diye kısa kollu daha rahat derler...
Bayıldım nereden aldın bunları cnm güle güle giysin minik prens
Karışık canım 1. Ve 3. Resimlerdeki h&mden.2. Resimdeki tulumun biri caramel biri bibabyBayıldım nereden aldın bunları cnm güle güle giysin minik prens
Kesinlikle ben de içi kısa kollu sabahlikli hatta sabahligi truvaka kol olanlara baktım bugün tugse,tuba,marilyn,nena,bondy,bone...markalar .gönül rahatlığı ile alınabilir.Zaten hastanenin içi yeterince sıcak olacaktır... Bence de kısa kollu yeterli...
Sağdaki tulumun aynısı bende de var cingirakli :) caramell güzel marka.güle güle giydir canim.Ben 0-3 ay daha fazla almicam.3-6 ay alicam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?