Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aynen canim ben de oyle dusunuyorum.bak modellerim de burda....

Eklentiler

• Lohusa-Terliği-ve-Lohusa-Tacı-Modelleri-1.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 1.663
  • indir.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 261
  • Lohusa-Terliği-ve-Lohusa-Tacı-Modelleri-8.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 630
  • mavi-lohusa-terlikleri-.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 687
  • blogger-image--851904869.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 1.117
Cok guzel bunbunları evde giyceksin demi cicekli seviyorum. Sussuz sade terlik bulabilirsem pembe nar cicegi renginde cicekle susleyecegim
evet canim.iyi ki bi cocuk doguruyorum onu yapcam bunu alcam hat safhada :)))))) ozeniyorum napimmmmm diyorum esime de bisiy diyemiyor garibim...halbuki ne olacak yani su terlige 130 lira vermesem :)))

selam, serum takılabilir kan alınabilir diye kısa kollu daha rahat derler...

Zaten hastanenin içi yeterince sıcak olacaktır... Bence de kısa kollu yeterli...
Kesinlikle ben de içi kısa kollu sabahlikli hatta sabahligi truvaka kol olanlara baktım bugün tugse,tuba,marilyn,nena,bondy,bone...markalar .gönül rahatlığı ile alınabilir.
eligooo cum marilyn in modellerine bak derim.çıtı pıtı güzel bayağı.adres veriyorum.moda çarşı alt katta nena pijama var.orda çeşit çok.bir de aynı markalar kızılay atatürk bulvarı kocabeyoglu pasajinda alt katta var çok daha uyguna.yarın da oraya bakacağım.Ben evde giyebileceğim kırmızı bi ev elbisesi ve gri polar sabahlik aldım.üstünde ayicik var.belki sana da. Hitap eder

selam kızlar ben de daha hiç bişe almadım yavaş yavaş başlamak istiyorum ağırlaşıyorum gitgide ... kaynanam ben gelirim beraber herşeyini ben alacam dedi ne gelen var ne giden ayıp olur diye de sölemek istemiorum ortada dımdızlak kalmasak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…