- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Canım hepsi çok güzel havlu setini nerden Ve kaça aldinKizceler sohbete katilcam.ama şu an çok yorgunum.6 da indim otobusten 8 buçukta alışverişe çıktım :) aldıklarımı paylasiyim biraz uyuyim okuyup okuyup yorum yapi cam :) Alisverisimizin ilk günü...ve ekleyemedigim bi kaç bisi daha var.
güle güle kullan cnm acısız sızısız inşallah =)bana manuel de oneren oldu elektrikli de o yüzden daha tam karar verebilmiş değilimElektrikli aldım canim
Havlu setini cikrikcilar yokusunda görgülü bebe diye bi yer var.bunların hepsine 250 lira verdim.bornoz takiminida 40 liraya aldim canim.Canım hepsi çok güzel havlu setini nerden Ve kaça aldin
Hepsi çok güzel güle güle kullan canimmKızlar ıdil baby 5li hastane çıkışı 40 tl,aziz bebe tulum şapka 25 tl,babybal 5li takım 15 tl,otri bebe burun aspratoru ve 10 yedek ucu 25 tl,mamino tarak seti 15 tl,uni baby yenidogan 3lu 13 tl,artı 3lu çorap 5 tl,ıdil baby 3 lu çorap 8 tl,dr browns cam 125 ml biberon 30 tl,bebitof havlu bornoz seti 40 tl,yıkama torbası 5 tl,emzik kutusu 10 tl.pantolonlar 5er tl.fiyatları fikir olsun diye yazdım.pantolon aldım bi kaç fazla.kendime lohusa geceligi falan alcam artık.bebise bakım seti,uyku seti,bez falan kaldı.bu hafta onları da halledecegim ins.
annesi hastane cikislarin cok guzel,gule gule kullanin.ben de gorgulu bebe den aldim urunleri.en uygun orda.idil baby de baya uygun/hatta kutusuz bi iki modeli vardi 10 parca 80 liraya.oraya da bakmani oneririm.sirinler bebeye de ugrarim tabi...70lik park yatak da geciyor kapidan bilgin olsun,bizzat denenmistiryatak pierre cardin karolina modelini arıyorum, 60 * 120 ölçüleri kapıdan geçişi kolay olsun diye 70 yerine 60 almak daha iyi olacak, ucuz satan magaza bulma zamanı artık
annesi hastane cikislarin cok guzel,gule gule kullanin.ben de gorgulu bebe den aldim urunleri.en uygun orda.idil baby de baya uygun/hatta kutusuz bi iki modeli vardi 10 parca 80 liraya.oraya da bakmani oneririm.sirinler bebeye de ugrarim tabi...70lik park yatak da geciyor kapidan bilgin olsun,bizzat denenmistirsenin park yataga da bakarim gittigim yerlerden uygun bulursam soylerim canim.
Kizceler sohbete katilcam.ama şu an çok yorgunum.6 da indim otobusten 8 buçukta alışverişe çıktım :) aldıklarımı paylasiyim biraz uyuyim okuyup okuyup yorum yapi cam :) Alisverisimizin ilk günü...ve ekleyemedigim bi kaç bisi daha var.
Canım çok güzelmiş ama tam kışın ortasında doğum yapacağız, ben bu nedenle uzun kollu ve daha kalın şeylere bakıyorum, birde zaten çok üşüyorum doğumdan sonra vücut ısısı baya düşüyormuş ...http://www.trendyol.com/Hays-Lohusa...i-Uzun-Pijama-Takimi/UrunDetay/38663/13552505
Şu modeli çok beğendim ama üşür müyüm ki kızlar?
Canım çok güzelmiş ama tam kışın ortasında doğum yapacağız, ben bu nedenle uzun kollu ve daha kalın şeylere bakıyorum, birde zaten çok üşüyorum doğumdan sonra vücut ısısı baya düşüyormuş ...
Canım esasen lohusa pijaması adı altında bakmıyorum hoş daha beğendiğim çıkmadı ama..:) Genel olarak uzun kollu ve kalın pijamalara bakıyorum :))) Yani ne bileyim ben çok üşüyecekmişim gibi düşünüyorum evde bile olsam :)))Haklısın canım, lohusa pijamaları çok kadınsı geliyor bana tesadüf beğendiklerim de yarım kollu oluyoır :) neyse ben de kalın bakayım olmassa, hastane sıcak olsa da eve geldiğimde de üşürüm belki
Doğumdan sonra üşünebilir zaten doğumhane sonrası falan. Neyse yine çıkar ben de uzun kollulara bakayım olmassaCanım esasen lohusa pijaması adı altında bakmıyorum hoş daha beğendiğim çıkmadı ama..:) Genel olarak uzun kollu ve kalın pijamalara bakıyorum :))) Yani ne bileyim ben çok üşüyecekmişim gibi düşünüyorum evde bile olsam :)))
ben orandayım, dikmen yakın bana oraya gideyim tam adresini biliyormsn? Bir de ben hastane için kendime kısa kollu gecelik aldım ama boyunu uzun aldım ki bacaklarım üşümesin diyeCanım güle güle kullansın kuzucuk, hepsi çok güzel :) Buarada Görgülü Bebe Dikmen Caddesi üzerinde de var ben de oraya bakıcam haftasonu, Dikmene yakın oturan varsa bilginiz olsun. Lohusa pijama ve gecelik takımlarını uzun kollu mu alcaksınız yoksa yarım kollu mu, beğendiğim modeller hep yarım kollu benim. Sabahlıkları da yarım kollu. Üşür müyüm acaba? Gerçi polar sabahlığım var onu giyerim en kötü üşürsem de, kararsız kaldım.
Canım ben sabahlikli gecelik bakıyorum.içi kısa dışı uzun kollu.fotoğraf çekimi için.sezeryan falan olursam pantolonun lastiği rahatsız eder diye düşündüm birde.bondy markanın modelleri güzel.ekru veya vizon ali cam.net ten bi bak istersen.Doğumdan sonra üşünebilir zaten doğumhane sonrası falan. Neyse yine çıkar ben de uzun kollulara bakayım olmassa
Ben ahşap aldım.mothercare den 375 tl.60cm lik olanı da var orda canım.düşünürseniz bi bakkızlaar park yatak uygun fiyatlı nereden aldnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?