- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.941
evet canım yapıldı ama sonucunu söylemediler bana düşük çıkarsa yumurtalar dondurulup öbür aya kalır dediler ama gerek kalmadıkizlar catlatma ignesi olacagi gunun sabahi progesteron tahlili yaptrdiniz mi
eşin çok haklı canım hayal kurmak çok güzel tabi benim ilki kalbi atmıyordu buda öyle olur diye korku var içimde çok dua ediyorum Allahım bizi de anne yapsın aminnnnnB3nde kuramiyorum canim cunku biz evlendigimizden beri hic hayal kurmadik ilk kez gecen yil tup bebekte kursuk hepsi yerle bir oldum ben kuramiyorum ama esim o kadar emin ki olacagindan benide inandirmaya basladi. Eger kotu olursa zaten uzulecek cok zaman olacak simdi bu anin tadini cikaralim diyor
transfer tarihini saymazsak 5. günü canım test tarihimi yanlış hesaplamışlar 1 şubat diye ama 31 ocak aslında eşimde 1 şubatta yaptırırız diyo bakalımSenin kcimci gun oldu canim transferden beri. Ne zman test yapacaksin
sen de mi 19 transfer oldun.desene birlikte gün sayacağız.benim de 5. gün.Zaman yavaş yavaş akıyor sanki.İnşallah güzel haberler veririz.eşin çok haklı canım hayal kurmak çok güzel tabi benim ilki kalbi atmıyordu buda öyle olur diye korku var içimde çok dua ediyorum Allahım bizi de anne yapsın aminnnnn
ben bu gece catlatma ignesi oluca. progesteron kac olmali kievet canım yapıldı ama sonucunu söylemediler bana düşük çıkarsa yumurtalar dondurulup öbür aya kalır dediler ama gerek kalmadı
Hamile mi kalamadın canım?En kaliteli iki taneydi ama olmadi valla
EvetHamile mi kalamadın canım?
Amin canim aminnneşin çok haklı canım hayal kurmak çok güzel tabi benim ilki kalbi atmıyordu buda öyle olur diye korku var içimde çok dua ediyorum Allahım bizi de anne yapsın aminnnnn
Ben idrar testi aldim canim yaparim ben ya dayanamam o kadartransfer tarihini saymazsak 5. günü canım test tarihimi yanlış hesaplamışlar 1 şubat diye ama 31 ocak aslında eşimde 1 şubatta yaptırırız diyo bakalım
Hayirkizlar yumurta toplama ile transfer arasinda igne olunuyo mu
Evet canım ben kullanıyorum iğne toplandığı gun başladım progestan iğne vuruluyorum günde bir kezkizlar yumurta toplama ile transfer arasinda igne olunuyo mu
Cnm daha önce bir arkadaşla yazışmıştık burda onada söylemiştim. Bende kullanıyordum 3 buçuk ay olacak bırakalı. Tedavinin en başında bıraktım. Nikotini azaltarak ama. Yani bir anda bırakamazdım.1 hafta hadar 0.1 mg nikotini olandan kullandım ki bıraktığımda vücut olarakda beyin olarak da etkilenmedim. Tavsiye ederim.Merhaba nasılsıniz?
Kızlar aranızda sigara içen var mi? Ne yaptıniz birakabildiniz mi? İçmeye devam mi? Ben günde 1 pakete yakın iciyorum. Pakette 3 tane kalmış bu son paket olsun diyorum ama dayanabilecek miyim bilmiyorum.. Yarın tahlil sonuçlarıyla gidicem ilaçları belirleyecek Dr. Barı tedavi suresince icmeyeyim diyorum ama..
PloSizde sorun nebilmiyorum canım ama sperm ya da yumurta azlığı sorununda en iyi kalitede embiryo elde etmek çok zor eğer elde edildiyse doktorlar büyük oranda hamilelik bekliyor ki ben hamile kaldım
Merhaba nasılsıniz?
Kızlar aranızda sigara içen var mi? Ne yaptıniz birakabildiniz mi? İçmeye devam mi? Ben günde 1 pakete yakın iciyorum. Pakette 3 tane kalmış bu son paket olsun diyorum ama dayanabilecek miyim bilmiyorum.. Yarın tahlil sonuçlarıyla gidicem ilaçları belirleyecek Dr. Barı tedavi suresince icmeyeyim diyorum ama..
Ben surguye yaptim canim kalkmiyim diye ama yanda yatan kalkti yarim saat yatiriyolarKizlar trasnfer sonrasi ne kadar sonra lavaboya gittiniz ne kadar yatilmali?gecen defa surgu vermislerdi ama opu oldugum gun transfer olan biri vardi ona 1 saat yat sonra tuvalete git dediler nasil dayandiniz o kadar? Cok sıkışık olun diyorlar ya transferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?