- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.441
Sağol canım evde yatıyorum stres olmamaya çalışıyorumçok geçmiş olsun öncelikle canım. Sağlıkla selametle tedavin tamamlansın inş. Kalbini ferah tut Allah yardım eder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım evde yatıyorum stres olmamaya çalışıyorumçok geçmiş olsun öncelikle canım. Sağlıkla selametle tedavin tamamlansın inş. Kalbini ferah tut Allah yardım eder.
Canim sende mi transfer oldun hayırlı olsun senin de csnimC
ÇOk uzuldum.İnşallah bu defa hersey güzel olacak☺
ne güzel allah bizede nasip etsin,senin bebişlerinde sıkıca tutunsunSağol canım evde yatıyorum stres olmamaya çalışıyorum
Üzülme canım allah iyilik versin bidaha denerim yilmak yok inş birgün hepimizin bebeği olur insArkadaşlar test sonucum negatif.umarım sizlerin pozitif olur.hoscakalin
Sağol canım allahım herkese nasip etsin brbidne güzel allah bizede nasip etsin,senin bebişlerinde sıkıca tutunsun
allah kucağını boş bırakmasın inşArkadaşlar test sonucum negatif.umarım sizlerin pozitif olur.hoscakalin
Canımmm zor bi süreçden geçiyoruz hepimiz üzülme diyemiycem nasıl bi duygu olduğunu biliyorum, rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda inşallah sanada nasip eder.Arkadaşlar test sonucum negatif.umarım sizlerin pozitif olur.hoscakalin
Benim de oyle canim ilkinde 3.gun transfer yapilmisti hic dondurulmadi da.simdi inslalah jersey yolunda giderumut ne güzel yazmışsın canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız daha yolun çok başındayız ama herşey allahtan. benim ilk tüp tedavim de 3 günlük embriyo transferi yapılmıştı.
Bende ilk kez duydum canim belki formalitedir bir onemi yoktur bende bakilmadi ilkindede bakilmamistiarkadaşlar kafam karıştı hiç haberim yok hastaneden her zaman ki gibi kan alındı ben de sadece e2 ye bakılıyor sanıyoruım . acıbadem sitesine bir baktım progesteron a da bakılmış sonuç:0,44 ne demek kötü mü
kaç olmalı
lütfen acil cevap yazarsanız sevinirim
yarın opum var
ne yapmalıyım
Canim benimde persmbe opu var e2 940 cikti ama bence ilac kullanmamin e2 de cok yumurtalarin buyuklugu ile alakasi var bence. Ama ben 4 kutu olac kullandim ki cok yumurta var bence en az 4 kuttu giderkızlar selam e2 544 çıktı çatlatma iğnesi vurulan ya da vurulacak arkadaşlar en son e2 değeriniz kaçtı?? ilacım bitmeye yaklaştı da tekrar almam gerekecek mi diye merak ediyorum
Bizim e 2 ler bile yakin cikmis benimde pazartesi 940 cikticanım ben akşam 01:30 da çatlatma iğnemi oldum e2 846 ve progestron 0,44 imiş
Aenin butun mesajlarini ben yazmisim gibi hossediyorum benimde ayniydisen ikimizin adina yaz yapacaklarınıBenim de ilaclarim raporsuz ilk tedavin de raporsuz idi
Canim cok uzuldum allahim sabir versin guc versin ki tekrar deneyebil.Arkadaşlar test sonucum negatif.umarım sizlerin pozitif olur.hoscakalin
bende de var biraz ayni seyi dusundum ben de catliyor mu kiKizlar birsey sorucam size... Bugun catlatma ignemi vurmadan once lavaboda hani su yumurtlama akintisi oluyor ya yapiskan ondan baya bir geldi. Catlamiyordur demi yumurtalar ignden once.
Daha oncede farketmistim az az geliyordu ama bugun epey fazla ve sariydi. Esim belki olgunlastiklari icin oluyordur diyordu.bende de var biraz ayni seyi dusundum ben de catliyor mu ki
inşallah öyledirDaha oncede farketmistim az az geliyordu ama bugun epey fazla ve sariydi. Esim belki olgunlastiklari icin oluyordur diyordu.
Evet peş peşe güzel haber alırız inşDesene bir gun ondesin benden
Bendede oldu yogun akıntı sabahlarıda oldu. Kontrolde biley demedi dr.Kizlar birsey sorucam size... Bugun catlatma ignemi vurmadan once lavaboda hani su yumurtlama akintisi oluyor ya yapiskan ondan baya bir geldi. Catlamiyordur demi yumurtalar ignden once.