- 19 Nisan 2008
- 336
- 44
- 623
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.201
Dondurulmuş kaç tane transfer edilmişti acaba?Ankara benim dondurulmuş embriyodan 4 yaşında bir oğlum var.Stres yapmayın,beslenme önemli. En önemlisi de Allah nasip edecekse oluyor.Rabbim emek harcayan dileyen herkese nasip etsin .
hayırlısı olsun canım kişiye göre değişiyor benim 12 gün sürmüştü 14.gün opu oldumMerhaba arkadaşlar yarın bende gonal f vurulmaya başlıyacağım,üç kutu vermiş dr ilacı..yumurta gelime süresi yaklaşık ne kadar sürüyor acaba?
canım stres yapma bende gonalf nın 4. kutusunu kullanmıştım benimde yavaş büyüyo aman büyüsündebenmkiler çok yavaş büyüyor sanki ya neden ki acaba? cuma 14.5 en büyüğü. pazartesi 17 olsa çarşambaya 19 20 ancak olur yeterli mi ki acaba? gonalf in 4. kutusuna başlıcaz yarın. sanırım 5. yide alıcaz gibi geliyor bana
günaydın. bende zaman zaman adet sancilarina benzer agrilar cekiyorum kasıklarimda, belimde. memedede hassasiyet var. baska bisey yok. sizde ne varCanım benim de salı transferim oldu ilk denemem. Acaba şuanda ne gibi belirtilerin var. Sanki ben de
Benim cozundukten sonra bir tanesi iyi durumdaydı Onu yerleştirilen. Ćok şükür tuttu ve şimdi 4 yaşında. Allah herkese yaşatsın .Ben transfer öncesi embriyologtan traşlama istemiştim. Tutunmaya etkili oluyormuş.Aklınızda olsun.Dualarım bu sürece giren isteyip giremeyen herkesle.☺☺Dondurulmuş kaç tane transfer edilmişti acaba?
Amin isteyen herkese Rabbim sağlıkla sihatle nasip etsin.inşallah hepimizin bebisleri tutunur, sağlıklı, sihatlibir şekilde kucagimiza alırız
cnm benimde sorunum azospermi ydi.Aradan 4 yıl geçti. Sorunumuza ek çikolata kisti çıktı. Doktorum gebelik önerdi ve surece tekrar başladık. Ne yazik ki kistim (sag tarafta)yumurtalarımı boş olmasına neden oldu.soldan 3 adet çıktı. Hayirlisi artık bekliyorum.Arkadaşlar beni de ekleyin listeye. yaş 38, sebep azosperm, merkez bahçeci fulya, dondurulmuş 1 adet embriyom var, transfer tarihi 18 ocak pazartesi olacak. kullanılan ilaçlar climara forte, crinone jel, cleaxen iğne, coraspin ve vitamin ilaçları.
Transfer sonrası için tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim. Allah inşallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz, yüzümüzü güldürür, kucağımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldurur...
Canım Gonalf den günlük ne kadar doz yapıyosun ? Ben 300 yapıyorum bi kutusu 2 gün gidiyo daha 1 kutu bitirdim çarşamba kontrole gitcem bakalım ne kadar büyümüş ayrıca lucrinde yapıyomusun?benmkiler çok yavaş büyüyor sanki ya neden ki acaba? cuma 14.5 en büyüğü. pazartesi 17 olsa çarşambaya 19 20 ancak olur yeterli mi ki acaba? gonalf in 4. kutusuna başlıcaz yarın. sanırım 5. yide alıcaz gibi geliyor bana
Bende de sabahları adet ağrısıngibi bişey oluyor. Göğüslerde hassasiyet. İnşallah benlar gebelik belirtisidir.günaydın. bende zaman zaman adet sancilarina benzer agrilar cekiyorum kasıklarimda, belimde. memedede hassasiyet var. baska bisey yok. sizde ne var
benim bu işe ilk başlama yaşım 32 ydi tek yumurtam oldu ertesi yıl da tek yumurtam olduTesekkur ederim moralin icin ama sag tarafim iyice yumurta uretmez oldu en son ikiydi simdi bire dustu nedenini soruyorum cevap yok boyleymis yapin diyo ama daha bir sene oncesine kadar 4-5 yumurtam olurdu. Regl suremde iyice kisaldi artik 2 gunde bitiyo endiselenmeue basladim rezervim mi tukeniyo bu kadar hizli diye
Arkadaşlar ben hamile kaldığım zaman tıpkı adet olacakmış gibi belirtiler olmustu.Hatta kendi kendime dondurulmuş embriyo ile olur mu diye düşünmüştüm. Ama oluyormuş.Allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın.Dualarimizı kabil etsin .Bende de sabahları adet ağrısıngibi bişey oluyor. Göğüslerde hassasiyet. İnşallah benlar gebelik belirtisidir.
selam sana dün yazmıştım ama görmedin galiba inşallahArkadaşlar ben hamile kaldığım zaman tıpkı adet olacakmış gibi belirtiler olmustu.Hatta kendi kendime dondurulmuş embriyo ile olur mu diye düşünmüştüm. Ama oluyormuş.Allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın.Dualarimizı kabil etsin .
hadi hayırlısı inşallah ikisinide koydurtmaya çalışArkadaslar 3 yumurtadan 2 si döllenmiş.Salı transfer dedi doktorum.Hayirlisiyla inşallah güzel haberler veririz.
Bilmiyorum canım ben de bu kadar ağır etkilenecegimi düşünmemiştim ama içim de büyük bir korku var neden bilmiyorumcanım bu işte en önemli şey psikoloji önce kafanı rahatlat bence. benm ikinci tedavim ona rağmen umutluyum sende niye bu kadar umutsuzluk var? olumlu düşün ki güzel olsun herşey
Canım bende gonalf in 3. Günündeyim iğne yapıldıktan sonra kasıklarım biraz ağrıyo bende büyüdüğü için mi acaba diye merak etmiştimkızlar yumurtaların buyudugunde ağrı oluyor mu sizde de gonal f nin 4. gunundeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?