- 1 Şubat 2016
- 912
- 1.091
- 36
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #5.021
çok geçmişler olsun , hayırlısı ile sonuç alırsın inşallah , doktorun kan sulandırıcı iğne vermesi iyi bir tedavi çünkü pıhtılaşman varsa da iğneye başlatıyorlar hamilelik anlaşılınca , ama eğer pıhtılaşman yoksa iğneye gerek yok ,
seninle fsh üzerine konuşmuştuk yüksek olması ile ilgili ,
bana geçen yıl gonal f uygulandı ama doz düşüktü 85 ünite civarı iki yumurtam olmuştu iki çatlatma iğnesi olmuştum ama fsh ım 19 olduğu için hamile kalamamıştım , daha sonrasında femara adlı bir hapı kullandım (gonal f kullanmadım) ve üst üste iki kimyasal geçirdim , bende pıhtılaşma var , şimdi ankarada tüp bebek merkezine gidiyorum , ofis histereskopi oldum biraz yapışıklık iltihap ve polip gibi bişeyler varmış sanırım önceki kimyasalların sebebi budur, antibiyotik kullanıyorum doktorum 2 ay deneyin dedi sonrasında ilk tüp tedavisini deneyelim dedi , bence de hormon ilaçlarıyla vücudu yormamak gerek , yaşım 37 sıkıntı hissediyorum ama kısmetimiz neyse onu görecez
ben ilk tedavi için kliniğe gittiğimde dr sende polip var önce onu almamız lazım yoksa transferden sonra bebek tutunamaz demişti. polip alındıktan sonra tedaviye başladık herşey yolunda gitti şükür ohss olmamın haricinde biraz şişlik ve bulantıyla atlattım onuda neyseki çok ağır geçmedi. Rabbim şifalar versin inşallah. kendiniz deniyceksenizde nacizane tavsiyem görev gibi yapmayın, aşkla yapınki kafanızda rahat olsun :)