- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.981
çok teşekkürler canım , hamile misin?Canim aktardan gittim cektirttim her sabah bir kase yoğurda bir yemek kaşığı kadar koydum 1 ay yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler canım , hamile misin?Canim aktardan gittim cektirttim her sabah bir kase yoğurda bir yemek kaşığı kadar koydum 1 ay yedim
Çok sükur evet canimçok teşekkürler canım , hamile misin?
canım hayırlı uğurlu olsun ümit oldun bana ve arkadaşıma şimdi ısırgan otu tohumu almaya gidiyoruz , adetin kaçıncı gününde başlamıştın ?Çok sükur evet canim
Hemen başlayın adet öncesi sonrası farketmio aralıksız yiyin. Ben bi ay yemistim çünkü 1 ay sora tedavi baslicaktim. Nezaman doktor ilaç verdi ogun bıraktım. 36 yumurtam toplandicanım hayırlı uğurlu olsun ümit oldun bana ve arkadaşıma şimdi ısırgan otu tohumu almaya gidiyoruz , adetin kaçıncı gününde başlamıştın ?
EVET TEKRAR ORDA 2 DENIYORUM SEN NERDE DENIYORSUN SORUNUN NEYDI SIZINZeynep Kamil'de mi devam ediyorsun peki canım?
cnm sen hamile misin?yeni gördüm çok mutlu oldum ya.Rabbim devamını nasip eylesin...Benimde adetim geçmeden daha bi ses bana sen hamilesin diyodu, ertesi gün geniş elbise giysene sen hamilesin dediler bi kaç gün öncede hastanede oluyoruz yine rüyamda kucağıma birisi yeni olmuş bebek veriyordu bi tutarmısın deyip bırakıp gidiyordu bebek tırnaklarını koluma bi geçirdi uyandığımda daha hissediyordum
Amiiinnnnn inşallah canım ama daha bilmiyorum hamile miyim evde test yaptım negatif çıktı ama adetim daha 3 gün gecikti inşallah hamileyimdircnm sen hamile misin?yeni gördüm çok mutlu oldum ya.Rabbim devamını nasip eylesin...
inşallah hamilesindir cnm ya.takvimi görünce kesinleşti sandım...Amiiinnnnn inşallah canım ama daha bilmiyorum hamile miyim evde test yaptım negatif çıktı ama adetim daha 3 gün gecikti inşallah hamileyimdir
AC karninami yemistiniz şimdiden tesekkur ederimCanim aktardan gittim cektirttim her sabah bir kase yoğurda bir yemek kaşığı kadar koydum 1 ay yedim
Canım ctesi evde test yaptım yine negatif çıktı, ama daha adet olmadım yarına kadar olmazsam yarın gidip kan vercem :)cadiprensesss canım ne yaptın test yapabildin mi?
Hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallahCanım ctesi evde test yaptım yine negatif çıktı, ama daha adet olmadım yarına kadar olmazsam yarın gidip kan vercem :)
İnşallah canım dua et bana hamilenin duası kabul olurHadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Isırgan otu tohumunu kullandım ve oneriyorum. Bana faydası oldu dilerim başkalarını da olur. Bu bitkiyide de koca karı teyzelerden almadin beyin cerrahi doktoru söyledi. Aciklamami yapiyimde. Yine herkesbtabiki doktoruna danissin. İstan bul tup bebek Aret kameride araştırın arkadaşları inşallah en kısa zamanda pozitif haberlerinizi mesaj atarsiniz bana seviyorum sizi
canım benım denk geldı 1 ay kullandım ılac yazıldıgı gun bıraktım ... sen nısana kadar ıc bence adet oldugunda ara ver sora devam et ... baska tavsıyem Rabbımden dua canım.... nerede yaptırıyorsun tedavını.. bebişlerime dileklerin i,çinde tesekkur ederım Ben cok gozyası doktum Rabbım tez zamnda kim var ise isteyen nasip etsin . çarşamba randevumum var saglıklı haberleırnı alırım ınsallah dua nızı eksık etmeyınBenim ocak ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu. Sonucum negatif. Nisanda yani bir ay sonra tedaviye en baştan başlayacağım. Isırgan otunu içmeye şimdi başlamalıyım o halde. 1 ay kullandım demişsin. Ben geçen hafta adet oldum. Yarından itibaren başlayayım. Nisan adetimle tedaviye başladıktan sonra yumurta toplanana kadar mı içeceğim. Yoksa ilaçlara başlayınca bırakıyor muyuz? BAşka tavsiyelerin olursa sevinirim. Allah bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tüm isteyenlere de tez vakitte nasip etsin.
Bir de hayıt suyu kullanan oldu mu arkadaşlar?
Tamam Can'ım ederim tabi kiİnşallah canım dua et bana hamilenin duası kabul olur
Teşekkür ederim. Bahçeci fulya ya gidiyorum. Erbil Yağmur doktorum.canım benım denk geldı 1 ay kullandım ılac yazıldıgı gun bıraktım ... sen nısana kadar ıc bence adet oldugunda ara ver sora devam et ... baska tavsıyem Rabbımden dua canım.... nerede yaptırıyorsun tedavını.. bebişlerime dileklerin i,çinde tesekkur ederım Ben cok gozyası doktum Rabbım tez zamnda kim var ise isteyen nasip etsin . çarşamba randevumum var saglıklı haberleırnı alırım ınsallah dua nızı eksık etmeyın
Malesef canım bugün adet oldum, tam kan vermeye gitmek için hazırlandım gidecekken o geldiTamam Can'ım ederim tabi ki