- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 36
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.961
Bu arada FSH yumurta üretim hormonu değil folikül stimüle edici hormon yani büyümesini sağlıyor yumurtanın.. İyi araştırmak lazım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim negatifTopigimizde 10 Pozitif, 5 negatif, 4 iptal var sizlerin sonuçlar ne arkadaşlar listeyi güncelleyim inşallah hepimizin ki Pozitif dir @milat27 ebru_ko @123burcu @cemre_y @Tunaaaaa ARZUM44 @Ggt15 @b_z_a @fshe2 @gamze42 @albaiulia @deryali08 E elifdemirelif @zeymuss
Merhaba ben de Murat beye gitmeyi düşünüyorum, ortalama masrafınız ne kadar oldu acaba?Evet Can'ım bende Ankaradayım doktorum Prof dr Murat Sönmezer çok memnunum.
Merhaba Can'ım. Ücret değişebiliyor. Uygulanacak tedavi ve ilaçlarla. Kendi yerini aldı tüp bebek merkezi var artık. Biz iki kez yaptırdık ikiside tuttu çok şükür. Ancak ilkinden 25 haftalık erken doğum yaptım 2 gn yaşayabildi yavrum. Murat hoca kesinlikle işinde bir numara çocuğumu kaybettikten sonra başka doktorları gezdim ondan iyisini görmedim. Bana güven veren aradığımda rahatlıkla ulaşabildiğim her türlü sorunun cevabını bulabildiğim tek doktor.Merhaba ben de Murat beye gitmeyi düşünüyorum, ortalama masrafınız ne kadar oldu acaba?
Canımmm günün geçmeden hamilelik belirtisi olmuşmuydu sende yoksa sonramı başladı?Merhaba Can'ım. Ücret değişebiliyor. Uygulanacak tedavi ve ilaçlarla. Kendi yerini aldı tüp bebek merkezi var artık. Biz iki kez yaptırdık ikiside tuttu çok şükür. Ancak ilkinden 25 haftalık erken doğum yaptım 2 gn yaşayabildi yavrum. Murat hoca kesinlikle işinde bir numara çocuğumu kaybettikten sonra başka doktorları gezdim ondan iyisini görmedim. Bana güven veren aradığımda rahatlıkla ulaşabildiğim her türlü sorunun cevabını bulabildiğim tek doktor.
Tabi Can'ım oluyor akıntım su gibi iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor. Birde benim bacağım çekiliyor. Sürekli uyumak istiyorum. Kasıklarımda batma oluyor bunlar benim belirtilerim. Her ikisinde de aynıydı belirtilerimCanımmm günün geçmeden hamilelik belirtisi olmuşmuydu sende yoksa sonramı başladı?
Canım benimde günüm geçti merak ettim geçen ctesi günü çok feci karın kasık ağrım oldu adet oluyorum sandım ama sonra geçti, normalde adet olacak zaman sivilcelerim çıkar ama şimdi sivilcede yok, uyku hali var, çok az damla şeklinde de akıntı oluyo, ama göğüs ağrım mide bulantım falan yok, rüyamda da sürekli hamile olduğumu söylüyorlar hayırlısi bakalım inşallah bende hamileyimdirTabi Can'ım oluyor akıntım su gibi iç çamaşırım sürekli ıslak oluyor. Birde benim bacağım çekiliyor. Sürekli uyumak istiyorum. Kasıklarımda batma oluyor bunlar benim belirtilerim. Her ikisinde de aynıydı belirtilerim
Can'ım benim inşallah dualarımız seninle. Test yaptırdın mı?Canım benimde günüm geçti merak ettim geçen ctesi günü çok feci karın kasık ağrım oldu adet oluyorum sandım ama sonra geçti, normalde adet olacak zaman sivilcelerim çıkar ama şimdi sivilcede yok, uyku hali var, çok az damla şeklinde de akıntı oluyo, ama göğüs ağrım mide bulantım falan yok, rüyamda da sürekli hamile olduğumu söylüyorlar hayırlısi bakalım inşallah bende hamileyimdir
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kaybınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun. Allah yeni bebeğinize sağlık sıhhat versin. Doktor bulmak karar vermek çok zorlu bir süreçmiş. İnşallah biz de Murat bey'e giderek olumlu bir sonuç alabiliriz.Merhaba Can'ım. Ücret değişebiliyor. Uygulanacak tedavi ve ilaçlarla. Kendi yerini aldı tüp bebek merkezi var artık. Biz iki kez yaptırdık ikiside tuttu çok şükür. Ancak ilkinden 25 haftalık erken doğum yaptım 2 gn yaşayabildi yavrum. Murat hoca kesinlikle işinde bir numara çocuğumu kaybettikten sonra başka doktorları gezdim ondan iyisini görmedim. Bana güven veren aradığımda rahatlıkla ulaşabildiğim her türlü sorunun cevabını bulabildiğim tek doktor.
Yok canım daha yapmadım cumaya kadar bekliycemCan'ım benim inşallah dualarımız seninle. Test yaptırdın mı?
CANIM BENIM IKINICI DENEME BASLNADI IGNELERIMIN 3 GUNUNDEYIM 1. DENEMEM NEGATIFTI
Pozitif haberini alanlardan biri olarak yine takipteyim ama yorgunluk bulantı, halsizlikle mücadele veriyorum. Çok şükür yine halimecanim pozitif haberini alanlar muhtemelen baska sayfalara gectiler. negatif alanlarbtakip etmeyi birakti. sonuc olarak boyle bos kaldi. ben adetimi bekliyorum transfer icin ama ben bile arada sirada takip ediyorum.
Çok teşekkür ederim Can'ım. Emin ol çok memnun kalacaksın. Sorularının tek muhatabı ve doğru adresi o çünkü.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kaybınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun. Allah yeni bebeğinize sağlık sıhhat versin. Doktor bulmak karar vermek çok zorlu bir süreçmiş. İnşallah biz de Murat bey'e giderek olumlu bir sonuç alabiliriz.
Haberdar et beni de Can'ım benimYok canım daha yapmadım cumaya kadar bekliycem
Tmm canım bende çok sabırsızlanıyorum ama bi tarafdan da negatif görmekden korkuyorumHaberdar et beni de Can'ım benim
Tmm canım bende çok sabırsızlanıyorum ama bi tarafdan da negatif görmekden korkuyorum
Bılmıyorum ki canım ya adetim 3 gün geçti bu sabah yaptım evde negatif çıktı erkenmi daha anlamadım, geçen cumartesi günü şiddetli karın kasık ağrım oldu adet oluyorum sandım, sivilcelerim çıkmadı, kabız lık var bide bu aralar rüyamda hep sen hamilesin diyorlar, bende hamilelik takvimini şans getirsin diye yaptımKız hamile misiiiiinn var mı belirti falan
merhaba , bir arkadaıma da tüp tedavisi uyguladılar gonal f vurundu ama yumurta gelişmedi tedaviy kestiler sizde de mi böyle bir durum oluştu ? acaba ısırgan otu tohumunu nasıl kullandınız tarif edermisiniz?benim ilk tüp bebegım iptal edilmişti biliyormusun yumurtam hiç oluşmadıgı ıcın ondan sonra ben ısırgan otu tohumu yedım yogurtla sonrakı tedavımde 36 yumuırta toplamıslardı. sen ilaçla kullanmada yınede ne olu rolmaz aklında bulusns
Canim aktardan gittim cektirttim her sabah bir kase yoğurda bir yemek kaşığı kadar koydum 1 ay yedimmerhaba , bir arkadaıma da tüp tedavisi uyguladılar gonal f vurundu ama yumurta gelişmedi tedaviy kestiler sizde de mi böyle bir durum oluştu ? acaba ısırgan otu tohumunu nasıl kullandınız tarif edermisiniz?