- 2 Aralık 2013
- 663
- 1.016
- 133
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #4.161
Acıbadem bana da 5000 lira ameliyat masrafı çıkarmıştı canım. vazgeçtim başka merkezde gerek bile duymadılar histereskopiye. Ayrıca histereskopiyi izmirde irenbe de yaptırsaydım da 1000 lira fiyat çıkarmışlardı. Acıbademin huyu sanırım anlamadım . Bence başka bir merkeze de görünbursa acıbadem hastanesi
Tamam canım çok saol:)Benim hic bakilmadi ultrasondan doktor surekli bakiyodu zaten kalinlasmaya ordan anliyolar hormon degerlerini
Saol canım bende çok merak ediyorum ne diyeceğini :)Haydi Hayırlısı olsun canım çözümü varmış çok şükür bakalım hoca ne diyecek..
Adetin 2. Günü ve 8.günü lh ve e2 bakıldı ama yumurtaların buyumesindednde anliyo drlar.Kızlar günaydınn tekrardan:) Transfer sürecinde estrofem kullanırken periyodik olarak hormon testleriniz de yapıldı mı?
Yoksa estrofem kullandınız ve transfer gününden önce mi hormonlara bakıldı. Ya da hiç hormonlara bakıldı mı acaba?
Canım benimki polip deil ki yumurtalık varisı denildi bakalım ne olacak daha doktorumdan bi haber gelmedicadiprensesss rahim filmimde Polip görünmüstü doktorum da önce polipi Aldir sonra tüp bebek yapalım dedi . Bende histeroskopi için üniversite hastanesine gittim ordaki ön görüşmede önce sis işlemi yapıp bakıyoruz Polip varsa histeroskopi yapılacak dendi . Sis işleminde polipi gormediler büyük ihtimalle adetle atılmıştır dediler . Eğer tüp bebek için çok acelen yoksa 1 2 ay bekle adetle atabilirsin . Ayrıca evet ücret çok yüksek başka bir merkezde yaptir o paraya bir daha tüp bebek denersin
Yumurtaların büyümesiyle ilgisi var mı canım?Adetin 2. Günü ve 8.günü lh ve e2 bakıldı ama yumurtaların buyumesindednde anliyo drlar.
Tabiki e2 yükseliyor yumurtalar büyüdükçe hatta benim 8.gün kan sonucu daha çıkmadan muayeneye gittim dr gerek kalmadı sonucu görmeme yumurtalarin büyümesi gayet iyi dedi doğru orantiliymisYumurtaların büyümesiyle ilgisi var mı canım?
anladım canım çok teşekkür ederim bilgi içinTabiki e2 yükseliyor yumurtalar büyüdükçe hatta benim 8.gün kan sonucu daha çıkmadan muayeneye gittim dr gerek kalmadı sonucu görmeme yumurtalarin büyümesi gayet iyi dedi doğru orantiliymis
Canım transfer gününu sayma canım . 3. Gün embriyosu ise zaten 2 gun geriden geliyor tatlım ...kızlar transfer günü dahil 8.günüm. 3.gün embriyosu. az önce kan verdim sonucum 18.75 sizce nasıl
Masalah sonucun cok guzel benim 3. gun embriyosu 14. gun kan verdigimde degerim 260 di bu hesaba gore 8. gunumde benimde yaklasik degerim 20 lerdeymis. gozun aydin canim insallah saglikla devam ederkızlar transfer günü dahil 8.günüm. 3.gün embriyosu. az önce kan verdim sonucum 18.75 sizce nasıl
ay sağol canım ya. biliyorum artması gerek. perşembe kan vericem tekrar. dayanamadım. birde bizim dibimizde özel hastane var. bişey dürttü normalde yarın verecektim. ha bugün ha yarın dedim gittik eşimle. inşallah artarCanım transfer gününu sayma canım . 3. Gün embriyosu ise zaten 2 gun geriden geliyor tatlım ...
Yani şu an 5 günlük filan bence güzel bir değer canım benim
ay süper moral oldun ya çok sağolllMasalah sonucun cok guzel benim 3. gun embriyosu 14. gun kan verdigimde degerim 260 di bu hesaba gore 8. gunumde benimde yaklasik degerim 20 lerdeymis. gozun aydin canim insallah saglikla devam eder
Bir 3. Gün embriyosu da bende olduğu için çok fazla araştırdım tatlım o yüzden 7. Gün değerin çok iyi tatlım . Dualarimdasiniz hepiniz .ay sağol canım ya. biliyorum artması gerek. perşembe kan vericem tekrar. dayanamadım. birde bizim dibimizde özel hastane var. bişey dürttü normalde yarın verecektim. ha bugün ha yarın dedim gittik eşimle. inşallah artar
inşallah sağlıklı bir şekilde katlanır. pozitif enerji gönderiyorum şimdi ona. pişman değilim çünkü oldu mu olmadı mı acayip bunalmıştım. ayın 1 inde transfer oldum ben canım. bugün saat 4 de 8.günüm dolmuş oldu.Bir 3. Gün embriyosu da bende olduğu için çok fazla araştırdım tatlım o yüzden 7. Gün değerin çok iyi tatlım . Dualarimdasiniz hepiniz .
CNm ne yaptin tekrar değerine baktirdin mı merak ettim inşallah her şey yolundaydır.Güzel haberlerini bekliyorum.şu an duygulandım canım çok sağol inşallah kızım benimledir ters giden bir şey olmaz çok korkuyorum
Aynen dediğin gibiymiş canım hemşireyi aradım ama, bugün hiç gelmedi gürkan hoca başka hastalarıda danışamadık dedi yarın tekrar arıycamKendiliğinden gelişenler sağda mıymış peki canım varisler giderilmezmiymiş? Gürkan hocanın ders günü bugün umarım bulabilirsin onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?