2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canlarimmmmm sabah binbir umutsuzlukla test yaptim bugun transferle beraber 5.gun ve silik cizgim cikti inanamadim testin icini actim ve evet o cizgi var nasil umut doluyum nasil mutluyum anlatamam rabbime bin sukur olsun benim icin dua eden canim arkadaslarim ve o minicik elleriyle sansliannenin guzelinden allah razi olsun insallah koyulasarak devam eder bu durum :)
Çok sevindim canim.Rabbim kanda da pozitif gormeni nasip etsin. Kan tahsilini ne zaman yaptiracaksin
 
canım ben dra sormuştum son adet tarihine göre hesaplıyoruz tüp bebekte normal gebelik gibi dedi
benm ikisde aynı çıkıyor zaten canım da biizm doktor da trasnfer gününden 14 gün önceyi son adet yapıp hesalayın dedi :) neyse gidince hesaplanacak nasılsa
 
Yattım ama idrara çok sıkıştım.odaya gelir gelmez sürgü koydurdum bi zararı olmaz inş. 2 saatte 3 sürgü koydu esim☺
Canim benim hastanede zahmet edip surgu bile vermediler ben 15 dakika sonra artik dayanamayip kalktim tuvalete yarim saat sonra bi daha kalktim 1.5 saat yattim ve 3kez lavaboya gittim surguden biseycik olmaz :))
 
nekadar az insan okadar az huzur. bende 2 defa normal yolla hamıle kaldım ama esım sayesinde kımseye soylemedık yok nazar degcekmıs falan fılan cok yakınlar bıldı.e noldu sonra düştüler .evleneli 5 yıl oldu ve suan bi çok kişi hiç hamıle kalmadım sanıp.bitane yapı n.cok calısıyorsun işi bırakta cocuk yapa geldi konular.oysakı sorunlar var ve çalışmasak tedavi için parayı kım verecek .avazım cıktıgı kadar bagırıp üstlerine kusmak istyorum sorular soranların:KK14: sigarada yasak iyice sinirim depreşti bakk
gunaydın canım:) cok haklısın. manevıyatın yanın da bır de maddı boyutu var ve pahalı tedavıler bunlar. ben raporlu yaptırıyorum mesela. bu 2. tedavım. bu da olmazsa son kez raporlu yaptırabılecegım. devlet 3 defa karsılıyor. e bunlar olmazsa mecburen hepsını cebınden karsılayacgım. e bir tedavı surecı nerden baksan 8000-10000 tl yi buluyor. evlat için feda olsun ama bunları odemek karsılamak kolay degil. durumu olmayıp da tüp bebek yaptırmak zorunda olan ınsanlar var,Allahım herkese yardım etsin. doktorlar güzel söylüyorlar,hastalar pes etmese enınde sonunda gebelık elde edıyoruz dıyorlar ama işte gel gör ki herkesin 3 defa 4 defa yaptırmaya gücü var mı? 1. yi yaptırmak için bile önce para biriktirip sonra tedavi olan insanlar var. hadi 1. yi yaptırdın. ne var ne yok sattın bozdurdun,biriktirdin,bulup buluşturdun . olmadı dıyelım,sonuc negatif. e adam bu borcu bıtırecek,sonra yıne bırıktırecek,e zaman gecıyor bir yandan da. bilmiyorum ya,kolay süreçler değil,umutlu olmalıyız ama bu maddiyata da bağlı. Allahım durumu olmayanlara yardım etsin. içme içme,bebişi düşün içme:)
 
Kızlar sabah 8 de transferim oldu . Doktorum la konuşup 2 embriyo koydurdum. 2 tane de dondurdum. Hepsi a kaliteymis ama 3. Gün embriyoları sükürler olsun . Klinikte 1 saat yattım şimdide arabamizla eve dönüyoruz ben arka koltukta yatıyorum . Hamisler bol bol dua edin .
hamiş değilim ama ben de edebılır mıyım:)) senin gibi yeni transfer olanlardanım:) hayırlısıyla yüksek yüksek değerlerin çıksın,pozıtıf olsun:)
 
Yattım ama idrara çok sıkıştım.odaya gelir gelmez sürgü koydurdum bi zararı olmaz inş. 2 saatte 3 sürgü koydu esim☺
Olsun cnim hic birsey olmaz sen hic merak etme.rahat ol dua et icin ferah olsunnn
amanda aman hemen takvımınıde koymus:) masallahhhhh darısı basımıza :)
Ayyy evet yaaa hic kalkmaz o takvimler insallah
Kızlar sabah 8 de transferim oldu . Doktorum la konuşup 2 embriyo koydurdum. 2 tane de dondurdum. Hepsi a kaliteymis ama 3. Gün embriyoları sükürler olsun . Klinikte 1 saat yattım şimdide arabamizla eve dönüyoruz ben arka koltukta yatıyorum . Hamisler bol bol dua edin .
Hadi hayirli ugurlu olsun ben oturarak donmustum o kadar sıkma kendini rahat ol melekler sımsıkı tutunacak sana
Can'ım hastanede hep son adetin ilk gününü sorup ona göre hesap yapıyorlar. Oğlumda öyle oldu.
Benim ikiside ayni gun cikiyor canim zaten o yüzden fark etmiyor var
 
X