- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #2.221
evt Onun sonuçlar çok güzel maşallah .Amin canim insallah..senin yumurta sayi olarak az mi gelisiyordu tedavide? Okudum gecmiside isirgan tohumuyla sayi cok artinca riskli olur benim icin..ben zaten ohss oluyorum.ben ari sutu bal polen kullanmaya karar verdim..umutt arkadasimiz yazmis tedavide kullandigini..masallah iyi sonuclar olmus..bizde onu yiyelim bakalim :)
Amin insallah canım çok sagolseymoss trasferin olmuş hayirli olsun, inşallah bebişlerin sıkıca tutunur sana,hamile haberini alacaz inşallah.
bu defa burdaki bütün arkadaşlar güzel sonuç alır ,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
ücret ödemedik cnm. hastaneye ödediğimiz tutarın içerisine 1 yıllık dondurmada dahilmiş. artık seneye falan söylerler şu kadar diye. bende sormadım bir daha.Peki hepsine ayri ayri mi ucret odediniz?
ay anlıyorum seni bende öyleyim... ama dua ile dayanıor insan... o an sadece bebekleri düşün:) bende normalde 2 brdak içicektm ama sıkışamayınxca daha fazla içtim. yanda bir transfer daha vardı benden sonra geldi diyor ki bir daha transfer olursa azıcık su içce. bende eşime dedim bende öyle demiştim ne değişti diye :)))şu aşılama zamanı öldüm öldüm dirldim idrara sıkışık olmaktan hatta en sonunda dayanamadım masadan kalktım çünkü tutamayacaktım bu sefer o kadar sıkışmayım diyorum ama benim de maşallahım var 30 dakkada bir tuvalete giderim zaten. benim için opu dan bile zor anlayacağın:) neyse olsun bitsin de yatıp uzanması kalsın inşallah:)
canımüç tane çok olmamış mı? hayırlısı olur inşallah... üzülme canım trasnfer edilenler kaliteli olsun sana tutunsun yeter bence. bundan sonra ne yapacaksın yatacak mısın hep... bu defa transfer benmde biraz ağrılı oldu yaaaa sadce bebekelerim için dua ederek dayandım bir ara felaketti..canım bende çoktan geldim annemlerdeyim uzanıyorum suyu az icmisim sontayla şu doldurdular çok acı çektim berbat bi durumdu üç tane iyi kaliteli transfer edildi dondurma yapılmadı geri kalan 5 tanesi dondurulcak kalitede değilmiş onada üzüldüm boşa gitti diye ama inşallah bunlar tutar da bizi sevindirirler
canım kaçıncı gün? yapabilirsn bence yaa.s onuçta zaten stresle beklemiyor muyuz? çıkarsa sevnrsn çıkmazsa vakit var dersin...Kızlar, gebelik testi erken yapmayı dusunuyormusunuz, test gününü mü beklemeye kararlisiniz?
Ben test günü bekleyecektim, öyle karar vermiştim, ama dayanamayacagim ya, daha çok erken, ama yapasim vaaar))
inşallah canım ya bende çok umutluyum eşim o kadar emn ki beni de inandırdı...inşallah 9 ay beni bırakmazlar...hayırlı olsun canim, inşallah sana sıkıca tutunurlar, inşallah hamile haberini alacaz :))
canım embriyolog geldi direk 2 transer yapıcaz çünkü kaliteleri iyi ve sayu fazla dedi. bizde zaten 2 istiyorduk hani embriyoların biri sağlıksızsa diğeri tutsun diye. tabi nasip ya.... niyeyse hiç birşey hissetmiyorum hatta boşuna yatıyormuşum kalkmalıymışım gibi geliyor :))))canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar sana sen mi istedin 2 tane embriyo konulmasını
ye canım mutlaka ye ben tedavi öncesi aylarda kullandığımda resmen hissediyordum yumurtanın çatlaığını. ama diğer aylarda öyle olmuyordu. bence de kendini bitkisel olarak bir dene. inşallah nasiptir de doğal olur. çünkü bu süreç maddi manevi zor bir süreç...Canim cok tesekkurler bende tedaviye baslarsam yiyim bari ari sutu bal poleni..3-4 ay dogal yoldan deniycem olmazsa tedaviye baslamayi dusunuyorum..tedavin hayirli olsun guzel sonuclarini bekliyoruz :)
Umarim herseyi yolunda gider.bende bu gün transferimi oldum.hepimizin yüzü Güler insallah...hayırlı olsun canim, inşallah sana sıkıca tutunurlar, inşallah hamile haberini alacaz :))
hayırlı olsun canım, insallah hayırlısı ile guzel sonuçlar alırız, yavrularin sıkıca tutunsun sana ,bol yat iki gün hiç kalma bol meyve sebze ye ,zaten sana yapman gereken şeyleri söylemişdir doktorun
Geçmiş olsun arkadaşlar, şimdi dinlenin güzelce. Hayırlı haberlerle gelin inşallah. Topigimiz bebik dolsun :)
Kızlar puregon dolaptamı saklanır ? Üzerinde oda sıcaklığı yazıyo, ama dolapta dediler??[/QU
Buzdolabinin raf kismina koymak lazim.
Buzdolabinin kapak kisminda saklanmaliymis. Yumurtalarin koyuldugu yerde.Kızlar puregon dolaptamı saklanır ? Üzerinde oda sıcaklığı yazıyo, ama dolapta dediler??
canım ne kalkması sakın haa yat iki gün bende senin gibi kalkayım mı falan diyordum kayınvalidem sağ olsun hiç kaldırmadı elinden gelse şuan bile yatıracakay anlıyorum seni bende öyleyim... ama dua ile dayanıor insan... o an sadece bebekleri düşün:) bende normalde 2 brdak içicektm ama sıkışamayınxca daha fazla içtim. yanda bir transfer daha vardı benden sonra geldi diyor ki bir daha transfer olursa azıcık su içce. bende eşime dedim bende öyle demiştim ne değişti diye :)))
canımüç tane çok olmamış mı? hayırlısı olur inşallah... üzülme canım trasnfer edilenler kaliteli olsun sana tutunsun yeter bence. bundan sonra ne yapacaksın yatacak mısın hep... bu defa transfer benmde biraz ağrılı oldu yaaaa sadce bebekelerim için dua ederek dayandım bir ara felaketti..
canım kaçıncı gün? yapabilirsn bence yaa.s onuçta zaten stresle beklemiyor muyuz? çıkarsa sevnrsn çıkmazsa vakit var dersin...
inşallah canım ya bende çok umutluyum eşim o kadar emn ki beni de inandırdı...inşallah 9 ay beni bırakmazlar...
canım embriyolog geldi direk 2 transer yapıcaz çünkü kaliteleri iyi ve sayu fazla dedi. bizde zaten 2 istiyorduk hani embriyoların biri sağlıksızsa diğeri tutsun diye. tabi nasip ya.... niyeyse hiç birşey hissetmiyorum hatta boşuna yatıyormuşum kalkmalıymışım gibi geliyor :))))
hayırlısı olsun canım inş bebişin tutunurUmarim herseyi yolunda gider.bende bu gün transferimi oldum.hepimizin yüzü Güler insallah...
ben yapmayı düşünmüyorum canım ya korkuyorum negatif çıkar diye üzülürüm eğer çıkmazsa benim 7. günüm senin kaçıncı günün
Yarın ancak 4-u günüm yaa, ama meraktan stresten catliyorumm))canım kaçıncı gün? yapabilirsn bence yaa.s onuçta zaten stresle beklemiyor muyuz? çıkarsa sevnrsn çıkmazsa vakit var dersin...
inşallah canım ya bende çok umutluyum eşim o kadar emn ki beni de inandırdı...inşallah 9 ay beni bırakmazlar...
canım embriyolog geldi direk 2 transer yapıcaz çünkü kaliteleri iyi ve sayu fazla dedi. bizde zaten 2 istiyorduk hani embriyoların biri sağlıksızsa diğeri tutsun diye. tabi nasip ya.... niyeyse hiç birşey hissetmiyorum hatta boşuna yatıyormuşum kalkmalıymışım gibi geliyor :))))
daha erkenmiş canım senin merak etmen normal allah yardımcımız olsun benim 7, günüm ben merak etmiyorum korku varYarın ancak 4-u günüm yaa, ama meraktan stresten catliyorumm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?