- 7 Kasım 2015
- 47
- 52
- 3
- 45
- Konu Sahibi hilal 3721
Transferimin 5.gunundeyim ya sizler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugun transferTransferimin 5.gunundeyim ya sizler
İnşallah hayırlı sağlıklı evladınız olur . Bende diyarbakır a gitmek istiyorum tüp bebek için bu konuda yardımcı olur sainz çok sevinirimIzmirli ins kolay gecmistir.bende diyarbakirdayim memorial hast ilk tup bebek denemem oldu.5.gunumde bitti hayirlisiyla.yas 36 bir yavrumuz 9 yasinda 5 yildirda rabbim nasip edmiyor.2 asilamam negatif olunca t.bebek rabbimden diledik hadi bakalim sizede gecmisler olsun guzel haberler verelim ins..dua ile.hay geceler
Ezsin hangi ildesiniz acaba..tabiki yardimci olmak isterim.hay aksamlarİnşallah hayırlı sağlıklı evladınız olur . Bende diyarbakır a gitmek istiyorum tüp bebek için bu konuda yardımcı olur sainz çok sevinirim
Cok kolay olmadi idrara sikisik olarak girdigimiz icin ama gene de cok sukur zor da olmadi ! Bakalim nasibimde varsa olacak insallah!Izmirli ins kolay gecmistir.bende diyarbakirdayim memorial hast ilk tup bebek denemem oldu.5.gunumde bitti hayirlisiyla.yas 36 bir yavrumuz 9 yasinda 5 yildirda rabbim nasip edmiyor.2 asilamam negatif olunca t.bebek rabbimden diledik hadi bakalim sizede gecmisler olsun guzel haberler verelim ins..dua ile.hay geceler
Mardin deyiz canım ve en yakın diyarbakır da var tüp bebek merkeziEzsin hangi ildesiniz acaba..tabiki yardimci olmak isterim.hay aksamlar
Mardin canimEzsin hangi ildesiniz acaba..tabiki yardimci olmak isterim.hay aksamlar
İnşallah canım sagolasin rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bi an evvel hepimizeEszin evet mardine en yakin diyarbakir.canim ben burada memorial hastanesinde ugur deger beyefendinin takibi altindayim tam 2 yildir diyebilirim.alaninda isim yapmis birisi ...birde bahceci tup bebek merkezinde zeki akkum doktor var arastir ins kararinizi verirsiniz ...ben doktorumdan cokk memnunum yarinda guzel mutlu haberler alirsam omur boyu duacisisi olucagiz ins...baska sorun varsa seve seve cnm
Güzel haberler ver canım insalah :) hadi bakalimmm umut ol bana daEszin evet mardine en yakin diyarbakir.canim ben burada memorial hastanesinde ugur deger beyefendinin takibi altindayim tam 2 yildir diyebilirim.alaninda isim yapmis birisi ...birde bahceci tup bebek merkezinde zeki akkum doktor var arastir ins kararinizi verirsiniz ...ben doktorumdan cokk memnunum yarinda guzel mutlu haberler alirsam omur boyu duacisisi olucagiz ins...baska sorun varsa seve seve cnm
İnşallah canım inşallah yükselir sağlıkla da kucağına alırsın yavrunu rabbim bana da nasip etsin o günleri . Bende seni doktoruna gitmeyi düşünüyorum . Ama benim.şansım çok az sanırım kaç gün sürdü tüm asamalr ve uygun mu o hastane canimBugun kan tahlilimi yaptirdik.degerim 25 cikti doktorum 2gun sonra tekrar test yapalim yukselmesini bekleyelim dedi.empriyo tutunmus yalniz bu deger yukselmesi gerek ki net bebis var diyebilelim dedi.ins degerlerim yukselir ve Rabbim herkesi muradina erdirsin ins....aminn
Bende 6. Gunumdeyim insallah mutlu haberi alirizTransferimin 5.gunundeyim ya sizler
Arkadasim ne oldu sonuc insallah kat kat katlanmistir degerinBugun kan tahlilimi yaptirdik.degerim 25 cikti doktorum 2gun sonra tekrar test yapalim yukselmesini bekleyelim dedi.empriyo tutunmus yalniz bu deger yukselmesi gerek ki net bebis var diyebilelim dedi.ins degerlerim yukselir ve Rabbim herkesi muradina erdirsin ins....aminn
Allah hayirla sonuclandirsin arkadsimKızlar selamlar benim de yarın transfer var allah in izniyle