• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ocak ayinda tup bebek transferi olanlar ve olacaklar buyrun konusalim

Izmirli ins kolay gecmistir.bende diyarbakirdayim memorial hast ilk tup bebek denemem oldu.5.gunumde bitti hayirlisiyla.yas 36 bir yavrumuz 9 yasinda 5 yildirda rabbim nasip edmiyor.2 asilamam negatif olunca t.bebek rabbimden diledik hadi bakalim sizede gecmisler olsun guzel haberler verelim ins..dua ile.hay geceler

Izmirli ins kolay gecmistir.bende diyarbakirdayim memorial hast ilk tup bebek denemem oldu.5.gunumde bitti hayirlisiyla.yas 36 bir yavrumuz 9 yasinda 5 yildirda rabbim nasip edmiyor.2 asilamam negatif olunca t.bebek rabbimden diledik hadi bakalim sizede gecmisler olsun guzel haberler verelim ins..dua ile.hay geceler
İnşallah hayırlı sağlıklı evladınız olur . Bende diyarbakır a gitmek istiyorum tüp bebek için bu konuda yardımcı olur sainz çok sevinirim

Cok kolay olmadi idrara sikisik olarak girdigimiz icin ama gene de cok sukur zor da olmadi ! Bakalim nasibimde varsa olacak insallah!

İnşallah hepimizin de olur kızlar . Benim hiç çocuğum yok hormonlar da iyi değilmiş 27 yaşındayım ahm 0.33 çıktı o_O

Eszin evet mardine en yakin diyarbakir.canim ben burada memorial hastanesinde ugur deger beyefendinin takibi altindayim tam 2 yildir diyebilirim.alaninda isim yapmis birisi ...birde bahceci tup bebek merkezinde zeki akkum doktor var arastir ins kararinizi verirsiniz ...ben doktorumdan cokk memnunum yarinda guzel mutlu haberler alirsam omur boyu duacisisi olucagiz ins...baska sorun varsa seve seve cnm

Eszin evet mardine en yakin diyarbakir.canim ben burada memorial hastanesinde ugur deger beyefendinin takibi altindayim tam 2 yildir diyebilirim.alaninda isim yapmis birisi ...birde bahceci tup bebek merkezinde zeki akkum doktor var arastir ins kararinizi verirsiniz ...ben doktorumdan cokk memnunum yarinda guzel mutlu haberler alirsam omur boyu duacisisi olucagiz ins...baska sorun varsa seve seve cnm
İnşallah canım sagolasin rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bi an evvel hepimize

Güzel haberler
Güzel haberler ver canım insalah :) hadi bakalimmm umut ol bana da

Bugun kan tahlilimi yaptirdik.degerim 25 cikti doktorum 2gun sonra tekrar test yapalim yukselmesini bekleyelim dedi.empriyo tutunmus yalniz bu deger yukselmesi gerek ki net bebis var diyebilelim dedi.ins degerlerim yukselir ve Rabbim herkesi muradina erdirsin ins....aminn

Bugun kan tahlilimi yaptirdik.degerim 25 cikti doktorum 2gun sonra tekrar test yapalim yukselmesini bekleyelim dedi.empriyo tutunmus yalniz bu deger yukselmesi gerek ki net bebis var diyebilelim dedi.ins degerlerim yukselir ve Rabbim herkesi muradina erdirsin ins....aminn
İnşallah canım inşallah yükselir sağlıkla da kucağına alırsın yavrunu rabbim bana da nasip etsin o günleri . Bende seni doktoruna gitmeyi düşünüyorum . Ama benim.şansım çok az sanırım :( kaç gün sürdü tüm asamalr ve uygun mu o hastane canim

Arkadasim ne oldu sonuc insallah kat kat katlanmistir degerin

Back