- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
selam cnm benim 1. deneme Ankara hacettepe üniversitesinde yaptırcam sen nerde yaptırcaksın?selam arkadaşlar ;
ben de ocak ayında inşllah tekrar tüp bebege baslıyacagım . siz kaçıncı deneme nerlederde yaptırıyorsunuz ?
Slm kizlar ben normalde bu ay başlayacaktım ama doktor tekrar rahme bakmak istediği için gelecek aya kaldım ilk denemem negatif ti ikinci tedavim uzun protokol olacak 21.gun ignelere başlıyorum ocakta olacak hersey
Merhaba kızlar, bizde ilk tüp bebek tedavimizi Ocak 2016'ta olacağız inşallah. Hepimiz içim Hayırlısı olsun bakalım.
Tedaviye biran önce başlamak için benim gibi gün sayanlar burdamı[/QUOT
burdayız
gün sayıyoz endişeliyiz rabbim yüzümüzü güldürsün
merhabaaaaaaönümüzdeki hafta transferim olacak inşallah. yolun bol hormonlu kısmı bitti :) hepimize Allah kolaylık versin. süreç hakkında falan aklınıza takılan sorularda yardımcı olurum
Merhaba cnm. Ben adetimin 3.günü başladım. İlla ki 2. 3. Günü diye birşey yok. Doktorun ne zmn uygun gördüyse. Gonal f yumurtalarının olgunlaşmasını sağlıyor. Ben 300 olarak vurdum 4 gün sonra 150 ye düşürdü doktorum ve menegon, cetrotide dahil etti. 4 gün de 3 tane iğne vurdum kendime yani. Toplam 8 gün iğne kullandm cnmMerhaba ,gonal f ignesi ne için bilginiz varmi acaba siz hangisi kullandiniz, adetin ikinci gunumu başladiniz iğnelerinize, biraz uzun soru oldu ama teşekkür ederim
Gonal f fazla sayıda yumurta oluşmasını sağlıyordu galiba cnm ya. Yanlış bilgilendirmiş olmayayımMerhaba cnm. Ben adetimin 3.günü başladım. İlla ki 2. 3. Günü diye birşey yok. Doktorun ne zmn uygun gördüyse. Gonal f yumurtalarının olgunlaşmasını sağlıyor. Ben 300 olarak vurdum 4 gün sonra 150 ye düşürdü doktorum ve menegon, cetrotide dahil etti. 4 gün de 3 tane iğne vurdum kendime yani. Toplam 8 gün iğne kullandm cnm
Merhaba cnm. Ben adetimin 3.günü başladım. İlla ki 2. 3. Günü diye birşey yok. Doktorun ne zmn uygun gördüyse. Gonal f yumurtalarının olgunlaşmasını sağlıyor. Ben 300 olarak vurdum 4 gün sonra 150 ye düşürdü doktorum ve menegon, cetrotide dahil etti. 4 gün de 3 tane iğne vurdum kendime yani. Toplam 8 gün iğne kullandm cnm
1 kere vurdun mu gerisi kolay. Gonal f iğnesi gerçekten çok ince. Hissetmiyorsun. Cidden canın yanmıyo. Tedavin hayırlı olsun.çok teşekkür ederim, bana adetin 3.günü başla dendi ayni sekilde 300 vuracam kendime ,biraz korkuyom nasil yapacam diye,ama ne için olduğunu sormayi unuttum, aklima takilmisdi sagol
1 kere vurdun mu gerisi kolay. Gonal f iğnesi gerçekten çok ince. Hissetmiyorsun. Cidden canın yanmıyo. Tedavin hayırlı olsun.
Insallah canima.selam,hayirli olsun, inşallah güzel sonuçlar alirsin, ocak ayı hepimize iyi gelir
hoş geldin canım.. benim 2 tüp 2 dondurulmuş tedavim var şimdi 5.ye başladık bu sfer İstanbul acıbadem Bülent beyle başladık. daha önceki tedavilerimden 2 düşüğüm var bu sefer cgh yaptırdık. 1 tane sağlıklı embriyom var dondurulmuş. inş. en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz. sen nerde başladın tedaviyeselam arkadaşlar ;
ben de ocak ayında inşllah tekrar tüp bebege baslıyacagım . siz kaçıncı deneme nerlederde yaptırıyorsunuz ?
hoşbulduk :)Aramıza hoş geldin o zaman canım
Zaten en iyisi üniversite hastanleri bakma sen para kazanma kazandırma hırsları yok ben ilk denemeyi özelde yaptırdım şimi bende ünv. hastanesine geçtim başkent hulusi hocayla devam ediom şuan inşallah mutlu günleri görürüz burda beraber ama zamanı nasıl geçirecez bilmiorum ben daha bu ayki adeti olmadım daha 5 gün var bu gelcek de öteki gelcekk ohoooo :)anladım canım çok üzücü bişey, var oldugunu görüp kaybetmek ama demekki ömrü o kadarmış herşeyin hayırlısı üzülme lütfen yine bak sen pozitifi görmüşsün o tarafından bak birde, inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım, ben üniversite hastanesine gidiyorum çok iyi doktorum aşılamalarımıda aynı doktora yaptırmıştım, hastasıda çok tutması birazda kader canım bakalım hayırlısı bu tüp bebegide yaptırıyım eger tutmazsa o zaman özele gitmeyi düşünüyorum
Bende hacettepe üniversitesinde Gürkan Bozdag a gidiyorum,Zaten en iyisi üniversite hastanleri bakma sen para kazanma kazandırma hırsları yok ben ilk denemeyi özelde yaptırdım şimi bende ünv. hastanesine geçtim başkent hulusi hocayla devam ediom şuan inşallah mutlu günleri görürüz burda beraber ama zamanı nasıl geçirecez bilmiorum ben daha bu ayki adeti olmadım daha 5 gün var bu gelcek de öteki gelcekk ohoooo :)
Benim de bir kaybim var canım. Çok iyi bilirim o acıyı :-( kayıp hakkı da bir şey dediler mi sana. Gene aynı şeyleri yasarsam diye çok korkuyorum ben.Benimde 3 tüp bebek deniyeceğim ilk ikisi pozitif ve kayıpcok zor tam oldu dıyıpte olmaması
canım 2. yi demi hacettepede yaptırcaksın? benimde ocak sonlarına denk geliyor belki karşılaşırızBen de ilk denememi Hacettepe'de yaptırdım, hamile kaldım ancak 6 haftalıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum şimdi ocak sonu gibi 2. tüp bebeği yaptıracağız. Benim Amh değerim 0,54 yani düşük over rezervi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?