Selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım..Tüp bebek tedavisi ile iki embriyo transfer edildi 9 mayısta. Şu anda 5 haftalık hamileyimhenüz keseyi ve kalp atışını görmedim. Salı günü inşallah güzel haberleri de alırım doktorumdan..Hepimizi güzel güzel hamilelikler,sağlıklı pembe yanaklı bebekler bekliyordur inşallah kızlar.
Ilginiz icin cok sagolun gercekten yuregime su serti sizin konusmalariniz allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin dularinizda benide unutmayinBuarada ben gittiğimde 7+1 di bebek görünmemişti. b hafta sonra gittiğimde bebek de kalp atışı da göründü ve dr 8. hafta deil şuan 6+5 desiniz dedi. Geç döllenme olmuş dedi ve son adet tarihini ileri tarih olarak kaydetti. Sakın endişe etmeyin. Çok açık örnekleri varken siz de olumlu düşünün olumlu olsun :)
Tabiki ederiz canım gönlünü ferah tut ,sabret ve dua et inşallah herşey gönlünce olcakIlginiz icin cok sagolun gercekten yuregime su serti sizin konusmalariniz allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin dularinizda benide unutmayin
benimde benzer durum dr geç döllenme diyor ama insanın aklına pek çok şey geliyor gerden gitmek problem de olabiliyor.ya da ben hassas olduğum için tkıyorum herşeyiarkadaşlar normalde 7+4 olmam gerekiyordu dün. doktor ilk sat ı sorduğunda 7+4 dedi sonra ultrasyonla kalp atışına baktık. idrara sıkışık olmadığım için rahim arkada kalıyormuş ve kalp atışını çok hafif duyduk. muayane sonrası 6+4 sün dedi :S bundan önce 3 kere doktora gttiğimde haftam sat la uygun gidiyodu :S zaman geçtikce daha mı net çıkıyor acaba
Son adet tarihi sayılır canım 4+4 sün (; bende 4+6 yım 2 gün var aramızda (;arkadaşlar benim son adet tarihim 27 nisandı 27 mayısta kan tahlili yaptım 322,55 çıktı şimdi 2 haftalık mı yoksa adet tarihinden itibaren mi sayıyoruz günleri bilemedim
anladım canım çok sağol salı günü gidecem doktora bakalım kese ve bebek inşallah görünür hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı olursa ocak sonu şubat gibi doğum olacak sanırım netten öyle baktım ama :)Son adet tarihi sayılır canım 4+4 sün (; bende 4+6 yım 2 gün var aramızda (;
Tabiki dua ederiz merak etmeyin. Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, hepimize inşallah.. Üzülmeyi bırakın bence bir hafta sonra göreceksiniz inşallah, inananıyorum ben :) Tekrar ne zaman gideceksiniz? Siz de bizi habersiz bırakmayın :)Ilginiz icin cok sagolun gercekten yuregime su serti sizin konusmalariniz allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin dularinizda benide unutmayin
Adet tarihinden itibaren sayıyoruz canım,otomatik hesaplama siteleri var,kadınlar kulübünde de hamilelik takviminde hesaplama var,Benim hesabıma göre 4+4 haftalık hamilesin,hayırlı olsun...arkadaşlar benim son adet tarihim 27 nisandı 27 mayısta kan tahlili yaptım 322,55 çıktı şimdi 2 haftalık mı yoksa adet tarihinden itibaren mi sayıyoruz günleri bilemedim
Evet cnm bnm 30 ocak seninde 1 şubat gibi heralde ,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende göremedim daha bgn gittim kan verdim yine (; acele ediyoruz heyecandananladım canım çok sağol salı günü gidecem doktora bakalım kese ve bebek inşallah görünür hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı olursa ocak sonu şubat gibi doğum olacak sanırım netten öyle baktım ama :)
Persenbe gunu buyuk gun ya devam ya tamam gunu hersey belli olcak iste ozaman.insallah gorebilriz de hep bilikte uzuntumu nasil paylastiysam sevincimide paylasir mutlu oluruz hepbilirte ya kotu haber veririm hep birlikte uzuluruz kisacasi iyi kotu ne olursa olsun paylasirim kutaj olursam o gun yazamam hicbirsey iste anlarsiniz yani kotu birsey oldugunuTabiki dua ederiz merak etmeyin. Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, hepimize inşallah.. Üzülmeyi bırakın bence bir hafta sonra göreceksiniz inşallah, inananıyorum ben :) Tekrar ne zaman gideceksiniz? Siz de bizi habersiz bırakmayın :)
canım acele etme ben adet günümde kan vermiştim bir daha vermedim bekliyorum salı gününü bakalım hayırlısı canım hakkımızdaEvet cnm bnm 30 ocak seninde 1 şubat gibi heralde ,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende göremedim daha bgn gittim kan verdim yine (; acele ediyoruz heyecandan
Hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider ve güzel haberlerinizi alırız :) Ama ola ki görünmedi (ki bence görünecek) bir doktora daha gitmeden kesinlikle karar vermeyin bence.Persenbe gunu buyuk gun ya devam ya tamam gunu hersey belli olcak iste ozaman.insallah gorebilriz de hep bilikte uzuntumu nasil paylastiysam sevincimide paylasir mutlu oluruz hepbilirte ya kotu haber veririm hep birlikte uzuluruz kisacasi iyi kotu ne olursa olsun paylasirim kutaj olursam o gun yazamam hicbirsey iste anlarsiniz yani kotu birsey oldugunu
Mutlaka başka bir doktora daha görün. Bir de kendini bu kadar üzme. Allah'a bırak ve bekle :)Persenbe gunu buyuk gun ya devam ya tamam gunu hersey belli olcak iste ozaman.insallah gorebilriz de hep bilikte uzuntumu nasil paylastiysam sevincimide paylasir mutlu oluruz hepbilirte ya kotu haber veririm hep birlikte uzuluruz kisacasi iyi kotu ne olursa olsun paylasirim kutaj olursam o gun yazamam hicbirsey iste anlarsiniz yani kotu birsey oldugunu
Ben kalp atışını duyduğumda okadar tuhaf oldum ki gözyaşlarıma engel olamadım. Gerçekten çok başka bir duyguymuş canım :))Bende aranıza katılıyorum kızlar, bugün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendik :) Sabah evde test yaptım, pozitif çıktı, direkt hastaneye gittik. Ultrason da keseyi gördük
Kalp atışlarını dinledik, çok güzeldi :)