2016 Ocak AnneLeri..

Herkeze slm kizlar ben cok hemde cok kotuyum bugun gittim doktora simdi geldim eve ama cok kotuyum 7+3 haftalik hamileyim kese buyumus 20 -80 mm ama bebek yok 1 hafta daha bekleyelim eger olusmazsa kurtaj dedi :KK43:(((
IMG-20150528-WA0000.jpeg

Herkeze slm kizlar ben cok hemde cok kotuyum bugun gittim doktora simdi geldim eve ama cok kotuyum 7+3 haftalik hamileyim kese buyumus 20 -80 mm ama bebek yok 1 hafta daha bekleyelim eger olusmazsa kurtaj dedi :KK43:(((Eki Görüntüle 1542307

Gec dollenme olabilir mi acaba ? Baska bir doktorla daha görüşmende fayda var birde vajinal ultrasonda gozukme ihtimali var oylede bakilabilirsin ?

evet bence doktora daha gitmelisin canım . zaten böyle bı konuda tek doktorla karar vermemelisin diye düşünüyorum.

Bu doktor alttan hic bakmadi bana bugune kadar acaba baska bir doktorami gitsem ne yapsam bilmiyorum
Devlet hastanesi mi bu?Tabiki başka doktora da git,olumlu ya da olumsuz kesinlik kazanır en azından,tecrubeli bi doktor bul...Biz de dua edelimm...Vajinal ultrason ben de hiç yaptırmadım,ama gerek olmadığından...sende gerek olabilir canım...

Herkeze slm kizlar ben cok hemde cok kotuyum bugun gittim doktora simdi geldim eve ama cok kotuyum 7+3 haftalik hamileyim kese buyumus 20 -80 mm ama bebek yok 1 hafta daha bekleyelim eger olusmazsa kurtaj dedi :KK43:(((Eki Görüntüle 1542307
Bencede birkac doktora daha git.rabbim hakkinda hayırlısıni nasip etsin. Canim sıkıldı umarim iyi haberlerle donersin.

Yarın doktora gidicem kızlar kalp atışı için çok sıkıntı yaptım ilk bebeğim gbi:KK43:((
Aynen daha cok var benimde umarim sikinti yoktur. 7 8 haftada duyuluyor kalp atışı doktorun cihaza bağlı. Yarin sabah sağlık ocağında tekrar kan verem.pzrt sabah 721 aksam 735 cikti az artmis deger.emziriyorum ona bağlı olabilir.

Aynen daha cok var benimde umarim sikinti yoktur. 7 8 haftada duyuluyor kalp atışı doktorun cihaza bağlı. Yarin sabah sağlık ocağında tekrar kan verem.pzrt sabah 721 aksam 735 cikti az artmis deger.emziriyorum ona bağlı olabilir.

Bence böyle sürekli kan tahlili yaptırıp pimpiriklenme, haftaya yaptırırsın olmaz mı?? Ağrın sızın var mı? Haftaya bugün kalp atışını duyabilirsin kanımca,geç döllenme diilse tabi...Sıkıntı etme...

Bence böyle sürekli kan tahlili yaptırıp pimpiriklenme, haftaya yaptırırsın olmaz mı?? Ağrın sızın var mı? Haftaya bugün kalp atışını duyabilirsin kanımca,geç döllenme diilse tabi...Sıkıntı etme...
Yok canim hic bir sikinti yok okadar pinpiriklenmiyorum ama bir neticeye baglansin istiyorum genelde olumsuzluklari düşünme gibi bir huyum vardir ne kadar mutlu olsamda hep bir olumsuzluk düşünürum . Sanki karnimda bir hareketlilik hissediyorum. Bulantı ilkinde olmadı daha bisey yok olurmu bilmiyorum. Oğlum surekli kucakta nerdeyse. Hakkımızda hayırlısi ...hepimiz sağlıkla kavusalm bebeklerimize amin bu mübarek gecede hepimize dua ettim. ..

Yok canim hic bir sikinti yok okadar pinpiriklenmiyorum ama bir neticeye baglansin istiyorum genelde olumsuzluklari düşünme gibi bir huyum vardir ne kadar mutlu olsamda hep bir olumsuzluk düşünürum . Sanki karnimda bir hareketlilik hissediyorum. Bulantı ilkinde olmadı daha bisey yok olurmu bilmiyorum. Oğlum surekli kucakta nerdeyse. Hakkımızda hayırlısi ...hepimiz sağlıkla kavusalm bebeklerimize amin bu mübarek gecede hepimize dua ettim. ..
Cok sukur,bu mubarek gecede Amiiiinnn canim :)

Bende ilkinde bukadar rahatsızlanmamıştımm.. Bulantı uyku baş dönmesii birazdan doktorda olucamm inşllh herşey yolundadrrr

Oğlumda hiç bulantı sorunu yaşamamıştım. Şuan 7+3'deyim. Yeni yeni sabah bulantıları başladı. İnşallah artmaz.

Başka bi doktora gitmeden kesinlikle karar vermeyin. Stres de yapmamaya çalışın biliyorum elde değil ama. Biz de ilk gittiğimizde keseyi görüp bebeği görememiştik, bi hafta sonra gittiğimizde gördük. Bi hafta da çok şey değişiyo emin olun. Böyle bir durumda, vajinal ultrasonla bakmadan en olumsuzunu neden söylemiş doktor anlamadım. Stres, endişe üzüntü de etkiliyor bebişleri. Tek çare zaman.. Umarım haftaya çok güzel haberlerle gelirsiniz.

arkadaşlar merhaba ben de yeni öğrendim hamile olduğumu adet günümde yaptım kan testini 322,55 çıktı bu değer normal mi bir de kaç haftalık oluyor adet tarihinden mi hesaplıyoruz benim en son adet tarihim 27 nisandı haftaya doktora gidecem inşallah bebek ve kese görünür Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Buarada ben gittiğimde 7+1 di bebek görünmemişti. b hafta sonra gittiğimde bebek de kalp atışı da göründü ve dr 8. hafta deil şuan 6+5 desiniz dedi. Geç döllenme olmuş dedi ve son adet tarihini ileri tarih olarak kaydetti. Sakın endişe etmeyin. Çok açık örnekleri varken siz de olumlu düşünün olumlu olsun :)

X