2016 Ocak AnneLeri..

Bende aranıza katılıyorum kızlar, bugün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendik :) Sabah evde test yaptım, pozitif çıktı, direkt hastaneye gittik. Ultrason da keseyi gördük
Kalp atışlarını dinledik, çok güzeldi :)
Aynıyız. Keşke ben de senin gibi geç öğrenseydim :) 5 mayısta öğrendim. Keseyi 16 mayısta gördük. Kalp atışları için yarını bekliyoruz. Sen ne güzel hepsini birden çıkarmışsın aradan :)

Aynıyız. Keşke ben de senin gibi geç öğrenseydim :) 5 mayısta öğrendim. Keseyi 16 mayısta gördük. Kalp atışları için yarını bekliyoruz. Sen ne güzel hepsini birden çıkarmışsın aradan :)
Evet arabada eşime aynı şeyi söyledim.. beklemek zordur sanırım. Hamile olduğumu öğrenmem ve kalp atışlarını duymam arasında 3 saat var sadece.

Sen de yarin duyacakmissin ne güzel :)

selam kızlar bugün doktora gittim keseyi içinde de Bebeğimi gördüm kalbi atıyordu doktor gösterdi haftaya da dinletirim dedi sesini daha mercimek tanesi kadar allahın bir mucizesi bence

Persenbe gunu buyuk gun ya devam ya tamam gunu hersey belli olcak iste ozaman.insallah gorebilriz de hep bilikte uzuntumu nasil paylastiysam sevincimide paylasir mutlu oluruz hepbilirte ya kotu haber veririm hep birlikte uzuluruz kisacasi iyi kotu ne olursa olsun paylasirim kutaj olursam o gun yazamam hicbirsey iste anlarsiniz yani kotu birsey oldugunu :KK43:
perşembe gününe kadar üzüntü içinde olacağınıza başka bir doktora gitseydiniz keşke...

Kızlar bgn kan testini tekrarladım ama burda tıp merkezinde ki doktor sevimsiz olduğu için sonucu ona götürmedim kendi doktoruma 2 hafta var meraktan gittim ..22 mayısta 157,25 ti 29 mayıs 3670,85 çıktı normalmi? Yardımcı olursanız sevinirim ..

Kızlar bgn kan testini tekrarladım ama burda tıp merkezinde ki doktor sevimsiz olduğu için sonucu ona götürmedim kendi doktoruma 2 hafta var meraktan gittim ..22 mayısta 157,25 ti 29 mayıs 3670,85 çıktı normalmi? Yardımcı olursanız sevinirim ..
Beta hcg nin 2 günde bir 2 katına katlaması gerek diye biliyorum. Yani değer gayet güzel.hayırlı olsun:)

Beta hcg nin 2 günde bir 2 katına katlaması gerek diye biliyorum. Yani değer gayet güzel.hayırlı olsun:)
Saol cnm yardımcı olduğun için ..doktor çok suratsızdı göstermeye korktum öyle üstten karından baktı,bişe var bu olabilir geveledi ,sevincimi kırdı ,incelemedi bile ultrasonu

Ne demek cnm birbirimize destek için buradayız.. Doktorların çoğu öyle çok önemsemiyorlar başından savar gibi..Ben de doktor beğenemiyorum

sol kasığımda ağrı oluyor doktora söylemeyi unutmuşum böyle ağrısı olan varmı ara ara geliyor ağrıyor geçiyor

biraz korkuyorum
Canim Cokmu Agri oluyor? Dinlenince gecmiyor mu? Sanci seklindemi agrilarin?eger cevabin hepsine evetse,tabiki endiselen...mumkun mertebe ayaklarinin altina yastik koy uzan.asagi egilme,yukari uzanma,agir kaldirma :) Ve endiselenme,adet agrisi gibi gecici agrilar normal,esen mal :KK66:

Canim Cokmu Agri oluyor? Dinlenince gecmiyor mu? Sanci seklindemi agrilarin?eger cevabin hepsine evetse,tabiki endiselen...mumkun mertebe ayaklarinin altina yastik koy uzan.asagi egilme,yukari uzanma,agir kaldirma :) Ve endiselenme,adet agrisi gibi gecici agrilar normal,esen mal :KK66:
Yani esen kal pufff,baslicam klavyeye :KK43:

Yeni gelenler hos gelmisler. Insallah saglikla tamamlariz bu sureci hepimizde. Doktorlara gore siradan bir olay. 3 4 ay gecene kadar bebek kelimesini bile kullanmiyorlar.ilkinde gebelik var demisti tuhaf gelmisti. Ögrenir ogrenmez hastaneye kosmustuk sonra kalp atışı varmi acabalar ikincide biraz heycansiz oluyor galiba yada süreç bilindiğinde böyle oluyor esim daha meraklı gidelim diyoda bosuna ikikere para vermeyelim diye durduruyorum adami.dikkat et uzanma kaldirma modunda cok şükür. Ama daha cok var ya inşallah iyi haberler alırız ayin 9 da. Daha kimse soylemedik.

Yeni gelenler hos gelmisler. Insallah saglikla tamamlariz bu sureci hepimizde. Doktorlara gore siradan bir olay. 3 4 ay gecene kadar bebek kelimesini bile kullanmiyorlar.ilkinde gebelik var demisti tuhaf gelmisti. Ögrenir ogrenmez hastaneye kosmustuk sonra kalp atışı varmi acabalar ikincide biraz heycansiz oluyor galiba yada süreç bilindiğinde böyle oluyor esim daha meraklı gidelim diyoda bosuna ikikere para vermeyelim diye durduruyorum adami.dikkat et uzanma kaldirma modunda cok şükür. Ama daha cok var ya inşallah iyi haberler alırız ayin 9 da. Daha kimse soylemedik.
söylemeyin söylemeyin kalp atışını bekledik biz de söylemek için :KK66:zaten ilk anda söylenmeyince herkese yayalım heyecanı kalmıyor pek... merak etme pıt pıt duyarsın sesini...Zaman çabuk geçiyor ben öğreneli 4 hafta olmuş,2 kilo da almışım,iştah yaptım bu ara moralim çok bozuk :KK43:

öncelikle hayırlı olsun inşallah saglikli bisekilde kucagina alirsin..
ben cok sabirsizim bi an once mincirmak istiyorum.. sürekli sayiyorum gunleri :anneadayı:

İnşallah bebişlerimi kucağımıza alıp o melek gülümsemelerini görürüz..o zaman da sıra bebek bakımı sohbetlerimize gelir :emir_bebek:
xenforo-smilies-kk200.png

X